И при мен така беше. Влизаш, връчват ти един плик, пускаш в урната и готово...99,89% активност.Е, аз кога бях в казармата, даже тъмна стаичка нямаше, а само едни подредени пликове на една маса с червена покривка в които вероятно бяха бюлетините и наш дълг беше да си изберем един и да го пуснем в една кутия. Никой не беше помислил по въпроса, че някой може да поиска да види какво има в плика.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (13-03-2025), batDancho (14-03-2025)
batDancho (14-03-2025)
gambletrade (13-03-2025), batDancho (14-03-2025)
Пък аз и още седем души от батальона пуснахме празни пликове, за което целия батальон беше
награден с три последователни дена "марш на скок".
Ама щото имаше тъмна стаичка, иначе нямаше как.
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
minkov (14-03-2025), Нерегистриран (2), gambletrade (14-03-2025)
2 200 секции с разминаване между гласовете в протоколите и броя на пуснатите бюлетини.
В 7 секции пък празни чували или такива в който има камъни, ножици, хартия - вероятно щото квесторите са си играли на познатата игра - Камък, ножица, хартия за да предвидят победителя.
Незнаен брой чували вързани със свинки опашки, а не с печат на секцията.
Ами защо да се купуват отделни гласове. По-евтино е да се купи секция от няколко човека.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
minkov (14-03-2025), Нерегистриран (1)
Вярно ли се купуват цели секции ?2 200 секции с разминаване между гласовете в протоколите и броя на пуснатите бюлетини.
В 7 секции пък празни чували или такива в който има камъни, ножици, хартия - вероятно щото квесторите са си играли на познатата игра - Камък, ножица, хартия за да предвидят победителя.
Незнаен брой чували вързани със свинки опашки, а не с печат на секцията.
Ами защо да се купуват отделни гласове. По-евтино е да се купи секция от няколко човека.
Купуват я значи някой , за да има в протоколите гласове за всички големи партии и никой да не спечели за да може да управлява самостоягелноА онези още 10 човека наблюдатели и застъпници и те ли са от купените ?
И кой е толкова умен за такова "купуване" с нулева полза![]()
Нерегистриран (2)
Живко, аз също бях шокиран когато Конституционния съд каза, че избора на 16 депутати е незаконен (без да се отчита купения вот, а само като се отчита как са броени бюлетини), и че една партия незаконно е изхвърлена от парламента.
Винаги съм вярвал, че няма партия която да купува гласове. Всички партии казват, че не купуват и аз им вярвам. Тези несъответствия в 2 200 секции са чисто технически.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
minkov (14-03-2025), Нерегистриран (1)
Ако кряка като патка и изглежда като патка, то е абсолютно сигурно, че е паткаЖивко, аз също бях шокиран когато Конституционния съд каза, че избора на 16 депутати е незаконен (без да се отчита купения вот, а само като се отчита как са броени бюлетини), и че една партия незаконно е изхвърлена от парламента.
Винаги съм вярвал, че няма партия която да купува гласове. Всички партии казват, че не купуват и аз им вярвам. Тези несъответствия в 2 200 секции са чисто технически.![]()
minkov (14-03-2025)
Кой купил, кой продал са недоказуеми неща, въпреки, че винаги има някой чул от първо лице.
То в този случай и конституционня съд не се е занимавал с този проблем.
Значи, тези протоколи, бюлетини и въобще избирателните секции с които се занимаваше конституционния съд бяха упоменати още при подаване на жалбите (общо пет жалби).
Още тогава си направих труда да разгледам някои от протоколите - не всички естествено, но да кажем десетина, петнадесет.
Та в тези протоколи ясно се виждаше какви са им проблемите. Първо повечето бяха написани така, сякош който ги е писал е учил до трети клас и откато го е завъшил, на изборите пише за първи път. Изключително неграмотно.
След това идват и фактическите видими грешки - разминаване на общия брой бюлетини и тези записани за отделните партии заедно с невалидните - в почти всички протоколи имаше такива несъответствия.
За някои партии имаше отбелязани преференции, без да има отчетени бюлетини за съответната партия, като при по-старателен анализ се виждаше как са разменени редовете и бюлетините са записани на реда над или под реда на съответната партия за която има преференции.
На някои от протоколите беше толкова драскано и поправяно, че въобще не ставаше ясно нито колко са гласовете, нито за коя партия са.
Въобще трагична работа. Това повече навява на пълна неграмотност на хората в комисиите, отколкото на някаква злонамерена фалшификация.
То и логично да е така де. Ако някой имаше намерение целенасочено да фалшифицира протоколи едва ли би пратил такива неграмотници да го правят.
Трябва да се измисли някакъв начин малко по-грамотно да се броят бюлетините, щото даже без да има умисъл по сегашната схема остава съмнение, че резултатите са компрометирани.
Вчера някаква жена от ЦИК обаче съвсем убедено обясняваше, че секциите били много и грешките били много и те статистически се изравнявали и реално нямало ощетени, щото от тези грешки някои били ощетени някъде, ама на друго място били пък в повече и така се изравнявали работите и проблем няма.
А то очевидно има проблем.
batDancho (15-03-2025)