Вчера - 16.01, в 16:01 часа от Инстата са разпратили Бонукс за Седмица №1.![]()
Вчера - 16.01, в 16:01 часа от Инстата са разпратили Бонукс за Седмица №1.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
А днес 17.01. в 16:01 гледам са превели за 53-та седмица на миналата година![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
ontar (18-01-2024), kypa (18-01-2024), gambletrade (18-01-2024)
Нощес по тъмна доба Инстата пак са пращали Бонукс.
За Седмица №52 от изминалата наскоро 2023 година.
За Седмица №53 (според броенето на Инстата) вероятно може би нямам дълъг пост.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (18-01-2024), gambletrade (18-01-2024), ontar (18-01-2024), Нерегистриран (1)
Трябва да са "дълги" постовете ли, за да се дава бонус
Затова ли напоследък забелязвам постове, доближаващи се до "Война и мир"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (31-01-2024)
Как е положението с тегленето на печалби от бонус сметката? Аз не съм теглил от повече от два месеца и тогава помня, че стана много бързо с биткойн - буквално за час. Сега не намерих друг начин за теглене и пак заявих с биткойн, но си минава времето и този път парите не идват. Притеснителното е, че биткойнът взе да пада и това ми е изтрило част от печалбата. Би трябвало тези криптоплащания да са автоматични или най-малкото да са сравнително бързи и по принцип нали това е идеята на криптото? Иначе при тази волатилност се губи смисъла от целия ми труд да спечеля нещо. Отделно от Кракен са ми изпратили цели фермани с предупреждения, че скоро ще правят профилактика и някакви големи промени, които дори не знам как ще се отразят на сметката ми при тях. Вие с какво теглите от бонус сметката и чакате ли много?![]()
Нерегистриран (1), kypa (31-01-2024)
Тегля с етериум през инстаспота. Горе долу за 24 часа си получавам криптото в Кракена. Досега не съм имал някакви проблеми.Как е положението с тегленето на печалби от бонус сметката? Аз не съм теглил от повече от два месеца и тогава помня, че стана много бързо с биткойн - буквално за час. Сега не намерих друг начин за теглене и пак заявих с биткойн, но си минава времето и този път парите не идват. Притеснителното е, че биткойнът взе да пада и това ми е изтрило част от печалбата. Би трябвало тези криптоплащания да са автоматични или най-малкото да са сравнително бързи и по принцип нали това е идеята на криптото? Иначе при тази волатилност се губи смисъла от целия ми труд да спечеля нещо. Отделно от Кракен са ми изпратили цели фермани с предупреждения, че скоро ще правят профилактика и някакви големи промени, които дори не знам как ще се отразят на сметката ми при тях. Вие с какво теглите от бонус сметката и чакате ли много?
Но спазвам правилото - докато не пристигнат парите, гледам да нямам отворени позиции и не отварям нови.
Ако теглиш през инстаспот това за отворените позиции не важи - пробвано многократно. То реално теглиш от друга сметка, а не от бонусарката
Освен през инстаспота може ли да се тегли по друг начин, аз май съм пропуснал нещо ?
Директно от бонусарката не можеше и аз така си карам от край време . . .
kypa (31-01-2024)