Нещо Английския сървър заби и не ме пуска вътре в акаунта
.................................................. .................................................. ......................................
Нещо Английския сървър заби и не ме пуска вътре в акаунта
.................................................. .................................................. ......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Емка, туй го повтаряш 36 пъти вече бре
Ми свържи се с Инстата и го коментирай с тях
Ако имаш позиция и искаш да я затвориш, те могат да го направят
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg чадо,
тука с ПРАСЧО говорихме за
първо, второ, трето, а не за там някаква
си баничка. Те и те кви подметки са
От години не съм си купувал
Малииииииииииииииииииииии и
Мен само за бирите на обяда нема ми стигнат
ОСЕМте еврака![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма страшно имам лимити, имам стопове ... въпроса е че са некоректни, много хора ядат дървото сега
.................................................. ......
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Ако мине на Н1 дебелата КАКА 200 и нагоре ще хвръкне!!!
.................................................. .................................................