Айде бе искам да си вляза в акаунта, тея инстата много лошо така правят
.................................................. .................................................. ...........................................
Айде бе искам да си вляза в акаунта, тея инстата много лошо така правят
.................................................. .................................................. ...........................................
Аз в момента нямам проблем с тях ............всичко си е ОК .....................
.................................................. .................................................. .............
"Взри се в своята същност, защото там е изворът на доброто, който винаги може да бликне отново, когато подълбаеш." Марк Аврелий
Аз преспах. А сега съм кукуряк. Само че като гледам графиките, още не мога да вдена, къде да се совна!! Нищо не ми вдъхва доверие.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде биковете преядоха днес, моя го затварям в обора до утре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Радвам ти се как си угаждаш,иначе аз манджарих веке, пиуе с зеуе
полято с домашно червено винце, а довечера и аз съм на рибка, един приятел одеве се прибра от морето и ми донесе калкан
![]()
Кварталните кръчми са евтини БачоИ рънътъ у супермаркета е по-евтина от БГ
А инак си има ресторанти дет отивате с любимата и олекваш с 250-300 евро за една вечеря
А пъ ку си с либовница и приключиш с Дом Перинъон и плодове, скочихме на илядарка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, значи отиваш у китайския. 25-30 кинта излиза горе-долу на човек. Не можеш да си изядеш всичкото. Че даже ти го опаковат за вкъщи. Говоря у нашенско.
ЗА сега кака 200 на Н1 го поспря, мое да пвърне малко до новините и ако са лоши газзззззззз нагоре![]()
Mдааааа, хубаво нещо е трейдинга
Чрез него може човек да си позволи цялото щастие на земятаИ истински да се радва на малките неща в живота като апетита след тренировка и вкуса на омлета с яйца, сирене, маслини придружени с друго малко нещо, като шопската салата
![]()