Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Половин трилион долара допълнителни спестявания са останали в американците от 2 трилиона $ натрупани по време на 3-те кръга по раздаване на пари от администрацията на Тръпм и Байдън по време на пандемията.
По прогнози и тези спестявания ще свършат към средата на следващата година, което време е и една добра прогноза за начало на рецесия.
![]()
Би трябвало индексите да си покажат дали ще има рецесия. Да се гадае предварително и то на база спестявания на хората не мисля, че може да има кой знае каква достоверност на прогнозата според мен.Половин трилион долара допълнителни спестявания са останали в американците от 2 трилиона $ натрупани по време на 3-те кръга по раздаване на пари от администрацията на Тръпм и Байдън по време на пандемията.
По прогнози и тези спестявания ще свършат към средата на следващата година, което време е и една добра прогноза за начало на рецесия.
Ако са показатели които показват забавяне или увеличение на инфлацията или забавяне на икономиката съм съгласен , че може в някаква степен да се прогнозира дали ще има рецесия. Но статистиката досега показва, че най-верния индикатор са борсовите индекси и след срив на борсите следва рецесия, а след тяхното възстановяване на до няколко месеца започва излизане от кризата. Срив на борсите вече имаше , както и последва възстановяване почти до върховете. От тук има два сценария - или още едно падане и едва тогава можеш да предвидим, че може да има рецесия , или възстановяването да продължи, което означава че се приключва с кризата. Всъщност много анализатори посочват, че сега сме точно на такъв кръстопът и до няколко месеца индексите ще покажат ще имаме ли рецесия или отиваме към нов икономически растеж. Другия проблем, който може да се появи е, че прекомерното вдигане на лихвата за да се овладее инфлацията натоварва банковия и кредитния сектор, който наистина може да вкара САЩ от там и целия свят в рецесия. Но пак опираме до това, че би било предхождано от още един борсов срив. Дори и от гледна точка на търговията с акции и валути най-правилното е да се следва тренда , а не да се правят прогнози . Според мен тази есен и може би зимата ще са решаващи за това къде ще се насочи пазара , а там и икономиката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4), lyubo (24-08-2023)
niko (23-08-2023)
Нерегистриран (2)
Търси социална с-ма в САЩ при средната класа![]()
![]()
При такива мижави проценти - само 550% излиза, че може само да се завижда на американското семейство, спрямо дереджето на семейства от източна Европа.
Аз го разбирам, така че с доход за само пет и половина години в САЩ (Америка) можеш да си купиш имот от средна категория, щом цената е дадена за като средна, т.е. хубав и просторен имот. И къде е драмата? никъде.
При една друга политическа с-ма дето твърдеше, че е социалистическа, хората не купуваха май нищо, защото беше същата тази система и комунистическа и всичко трябва да е на комунистите - другари, а не на поданиците и гражданите (тази дума гражданин е = на обида, репресия = на боклук)сега се радвам че е обратно с думата "другар" е придружена с ... "кал". (думата е руска)
Та кога, ще ги стигнем Американците, които имат не само скъпи частни имоти, но и по-две, три и дори над 50ет скъпи луксозни коли в тези частни гаражи към имотите им.
Цените на имотите са такива за каквито има търсене и следователно сделка! а това, че фейка няма връзка с мозъка и пише и че са скЪпи, ми да си намери "скъпчията" друга и по-възможност нормална работа! просто е.
Последна редакция от lyubo : 24-08-2023 на 21:19 Причина: текст ...
Личи си, че ни си посещавал Хамерика по глупостите които ръсиш. А и вашите май не са живели в България, щом нямате нищо. Аз от моите родители имам няколко имота. И всичките ми познати имат имоти наследени от родителите им, живели през комунизма.Търси социална с-ма в САЩ при средната класа![]()
![]()
При такива мижави проценти - само 550% излиза, че може само да се завижда на американското семейство, спрямо дереджето на семейства от източна Европа. ...................
При една друга политическа с-ма дето твърдеше, че е социалистическа, хората не купуваха май нищо......................................
Та кога, ще ги стигнем Американците, които имат не само скъпи частни имоти, но и по-две, три и дори над 50ет скъпи луксозни коли в тези частни гаражи към имотите им.
.........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3), batDancho (25-08-2023)
minkov (28-08-2023), Нерегистриран (1)