Що само тези?Кандидат страни за присъединяване към БРИКС:
- Алжир, Аржентина, Бангладеш, Бахрейн, Беларус, Боливия, Куба, Египет, Етиопия, Хондурас, Индонезия, Иран, Казахстан, Кувейт, Мароко, Нигерия, Палестина, Саудитска Арабия, Сенегал, Тайланд, ОАЕ, Венецуела, Виетнам.
Според мен значими държави които биха могли да се присъединят на 22-ри този месец и да направят съюза икономически значим са Саудитска Арабия, Кувейт, Аржентина, Индонезия.
Виетнам, Иран и Нигерия също са интересни и значими кандидати
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Според мен всяка една страна е много по значим фактор в днешната геополитика от унизената и съсипана майка България /няма да споменавам от кого е унизена защото е полит не коректно/ .Кандидат страни за присъединяване към БРИКС:
- Алжир, Аржентина, Бангладеш, Бахрейн, Беларус, Боливия, Куба, Египет, Етиопия, Хондурас, Индонезия, Иран, Казахстан, Кувейт, Мароко, Нигерия, Палестина, Саудитска Арабия, Сенегал, Тайланд, ОАЕ, Венецуела, Виетнам.
Според мен значими държави които биха могли да се присъединят на 22-ри този месец и да направят съюза икономически значим са Саудитска Арабия, Кувейт, Аржентина, Индонезия.
Искам да обърна внимание, че до 2075 г. в осемте най големи икономики ще влизат страни като Индонезия , Египет / тук бях изненадан / и Нигерия икономиките от Европа и Япония няма да са част от бъдещия Г 8 / абривиатурата предполагам ще е друга/.
Това което ми прави силно впечатление е , че основната маса от кандидатките за БРИКС са страни износители на петрол коетоще е тежък удар върху петро долара защото както е известно страните от БРИКС в свойте разплащания вече значително ограничиха употребата на долара в своята търговия. Има и очаквания да бъде създадена някаква валута за вътрешни разплащания между страните от БРИКС но аз лично имам подозрение , че това няма да се случи на стрещата в ЮАР на 22-24 август. Евентуалното приемане на Алжир Мароко и Сенегал ще бъде поредния тежък удар за Франция ... Проблемите на Франция тепърва ще ескалират но аз с нищо не мога да и помогна. Още от сега 6 от бъдещите 8 най големи икономики кандидатсват или са членки на БРИКС остава и Пакистан да стане страна членка на БРИКС и проблемите за Великобритания ще са същите като на Франция.
Искам да отбележа, че далеч по далновидно ще е ако България също подаде молба за членство в БРИКСИ преди съм говорил на тази тема и съм качвал видеа в които уважавани от мен икономисти и политици твърдят, че законова пречка няма !!! Можем да сме членки в повече от един икономически съюз или казано на кратко в ЕС и БРИК С.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (9)
По скоро трябва да обърнеш внимание да дадеш малко допълнително инфо , и това което казваш че щяло да се случи през 2075 г когато не се знае я камилата , я камиларя - е плод твои прогнози , или си чел някакъв икономически анализатор , който предвижда бъдещето със сите аспекти за 50 години напредСпоред мен всяка една страна е много по значим фактор в днешната геополитика от унизената и съсипана майка България /няма да споменавам от кого е унизена защото е полит не коректно/ .
Искам да обърна внимание, че до 2075 г. в осемте най големи икономики ще влизат страни като Индонезия , Египет / тук бях изненадан / и Нигерия икономиките от Европа и Япония няма да са част от бъдещия Г 8 / абривиатурата предполагам ще е друга/.
Това което ми прави силно впечатление е , че основната маса от кандидатките за БРИКС са страни износители на петрол коетоще е тежък удар върху петро долара защото както е известно страните от БРИКС в свойте разплащания вече значително ограничиха употребата на долара в своята търговия. Има и очаквания да бъде създадена някаква валута за вътрешни разплащания между страните от БРИКС но аз лично имам подозрение , че това няма да се случи на стрещата в ЮАР на 22-24 август. Евентуалното приемане на Алжир Мароко и Сенегал ще бъде поредния тежък удар за Франция ... Проблемите на Франция тепърва ще ескалират но аз с нищо не мога да и помогна. Още от сега 6 от бъдещите 8 най големи икономики кандидатсват или са членки на БРИКС остава и Пакистан да стане страна членка на БРИКС и проблемите за Великобритания ще са същите като на Франция.
Искам да отбележа, че далеч по далновидно ще е ако България също подаде молба за членство в БРИКСИ преди съм говорил на тази тема и съм качвал видеа в които уважавани от мен икономисти и политици твърдят, че законова пречка няма !!! Можем да сме членки в повече от един икономически съюз или казано на кратко в ЕС и БРИК С.
Та не е лошо да споменеш източника на информацията, че всеки ден не може да прочете човек, какво ще се случи след 50 години
Нерегистриран (3)
Батко Мечо 78 чукни в гуглетоТова би трябвало и сам да можеш да го направиш
Аре влачи:
https://bgnes.bg/news/goldman-sachs-...eta-do-2075-g/
Нерегистриран (7)
Икономист, който не може да направи разлика между прогноза и факт и говори за прогноза за след 50 години все едно е сбъднал се факт, показва само колко си бос в икономиката и реалносттаБатко Мечо 78 чукни в гуглетоТова би трябвало и сам да можеш да го направиш
Аре влачи:
https://bgnes.bg/news/goldman-sachs-...eta-do-2075-g/
Нерегистриран (3)
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Страхотна " логика"
Предупреждавах, че експерименталните препарати може да имат не желани странични отражения и видимо съм бил прав.
Нерегистриран (5)
Изглежда Бог е чул молитвите на голяма част от българите
https://www.investor.bg/a/516-politi...nsiraneto-v-esФондация "Отворено общество", основана от милиардера Джордж Сорос, възнамерява да се изтегли или да прекрати голяма част от работата си в рамките на Европейския съюз, тъй като пренасочва вниманието си към други части на света, предаде Ройтерс, като се позова на вътрешна кореспонденция на организацията.
Преди време и проф.Иво Христов прогнозира, че очаква до 2025 американците да се изтеглят или да ограничат до минимум интересите си в Европа.
Нерегистриран (1)
Как така ? Безобразие !!!Изглежда Бог е чул молитвите на голяма част от българите
https://www.investor.bg/a/516-politi...nsiraneto-v-es
Преди време и проф.Иво Христов прогнозира, че очаква до 2025 американците да се изтеглят или да ограничат до минимум интересите си в Европа.
А какво ще правят сега форумните грантаджии, които така прилежно следваха 'правилната линия', по скоро линията, зададена
от 'правилното място' ? Като си помисля колко много знакови фигури и форумни анализатори ще останат без препитание, не
мога да не си спомня за Мойсей и 'седемте мършави крави '![]()
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
niko (21-08-2023)