• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • Nexo - някой запознат да сподели

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Nexo - някой запознат да сподели

+ Отговор в тема
    Страница 5 от 7 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 41 до 50 от общо 70
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 24-01-2023 18:42 #41 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      И въпреки всичко , така не се прави. Вдигнаха шум и пушилка без да е всичко ясно. То още в самото начало като откриха имаше едно такова скептично настроение към гръвките и големи реклами и някак си станаха трън в очите и съответно започнаха едно дебнене и едно търсене на под вола -теле . И аз не знам фирма на която всичко и е точно и перфектно по закон и тя да е печеливша. Винаги има човек за какво да се хване в крайна сметка, /ако реши/ дали ще са данъци, дали ще са осигуровки, дали ще са договори или пък работни часове на работната ръка , почти винаги ще има нещо. Та нормално е и при тях да има нещо дребно и сега ако не могат да изкарат голям аргумент ще се захванат с каквото има , било то нещо дребно и незначително. Но явно основната грешка им е била там, че на са платили където "трябва" Ееее опасна държавка сме . Но все пак не се знае цялата истина каква е . И в случая едните ще са прави за себе си , а другите ще ги обвиняват че са оплели конците .Но истината е там нам някъде , за която можем само да подозираме, но няма как да сме сигурни или да я разберем. Защото няма да се извади наяве и всеослушание. А на nexo им отрязаха крилата преди да са им пораснали . Макар , че казват лоша реклама няма . Но в случая е изключение , едва ли някой ще има мерак да налива там пали след случая. Ще трябва да се преименуват , ако са мераклии да продължат, но едва ли ше имат това желание. Поне така си мисля. По-добре да сменят седалището .

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 6 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (24-01-2023), ontar (24-01-2023), Нерегистриран (3), REDA (25-01-2023)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 25-01-2023 01:33 #42 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Вестник "Труд" се включи в негативната кампания срещу криптоборсата NEXO с материал озаглавен: "Стотици клиенти на NEXO твърдят, че са били измамени, обвиняват компанията за блокирани и изчезнали пари" в рубриката "Разследване". Статията не е авторска. Или автора желае да остане анонимен зад удобното "Автор: Труд News" или просто се чувства неудобно от написаното. Ако е второто - има за какво. В материала като достоверен източник се използва единствено уеб сайта trustpilot. Нарочно са показани снимки и са преведени коментари само на потребители, които са оставили най-нисък рейтинг за криптоборсата NEXO. Това е непрофесионално и едностранчиво, но може би е достатъчно като фактология за читателите на това издание. Бях забравил колко трудно може да стигнеш до същинския текст на което и да било наше издание от постоянно изскачащите досадни реклами, които заемат повече от половината екран. Коментарите под статията са забранени или въобще ги няма, затова си направих труда сам да проверя в сайта trustpilot какъв е рейтинга на компанията NEXO. Оказа се, че той е учудващо висок, в сравнение с останалите криптоборси, които ползвам или съм ползвал, а те са kraken, crypto.com и binance. Рейтинга на FTX въобще не си направих труда да го проверявам. Борсите, които изброих имат среден рейтинг около 2 докато този на nexo е 4,6 от 5, тоест два пъти по-голям от другите - направо Excellent. В такъв случай за какво и за кого са се потрудили от "Труд"? На практика се обезсмисля замисъла на статията - предполагам, че целта е била да злепоставят компанията, а всъщност са ѝ направили реклама. Всеки, който си направи труда да провери сам рейтингът на компанията на сайта цитиран в материала и се ръководи само от този показател, би следвало да избере българската криптоборса пред всички останали конкуренти в бранша. Рейтинга лично на мен ми се струва подозрително висок и най-вероятно може да се манипулира. Съвета ми към вестник "Труд" е, ако въобще някога някой прочете този коментар, да посочват авторите на статиите, които публикуват и да отключат коментарите под тях. Това може само да им помогне поне малко да се вдигнат от нивото, до което са паднали в момента.
      Име:  Screenshot_1.jpg
Разглеждания: 4963
Размер:  43,0 КБИме:  Screenshot_2.jpg
Разглеждания: 2675
Размер:  54,7 КБИме:  Screenshot_3.jpg
Разглеждания: 2642
Размер:  56,3 КБ
      Последна редакция от balcon : 25-01-2023 на 01:42
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена

Печелете пари, без да напускате дома си.

5. Следните 10 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (25-01-2023), Нерегистриран (7), REDA (25-01-2023), ontar (25-01-2023)

6. 25-01-2023 18:33 #43 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Интересна статия, може и поръчкова да е, въпросът е кой би бил поръчителя. Направих си труда и аз да ги сравня и останах изненадан. Кракен и Бинанс имат по-малко ревюта от Нексо? А аз си използвам Кракена и съм изключително доволен, но виж, не съм се сетил да им оставя ревю. Може би защото не са толкова настойчиви. Подозрително е наистина. Поне тройно повече коментари имат Нексото.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (25-01-2023), ontar (25-01-2023), Нерегистриран (1), REDA (25-01-2023)

8. 25-01-2023 18:52 #44 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      Интересна статия, може и поръчкова да е, въпросът е кой би бил поръчителя. Направих си труда и аз да ги сравня и останах изненадан. Кракен и Бинанс имат по-малко ревюта от Нексо? А аз си използвам Кракена и съм изключително доволен, но виж, не съм се сетил да им оставя ревю. Може би защото не са толкова настойчиви. Подозрително е наистина. Поне тройно повече коментари имат Нексото.
      Ми то е като тука - не че няма и други форекс форуми, включително и на български, ама в този форум коментарите са в хиляди пъти повече от тези в другите подобни - що ли?
      Аз поне на такива ревюта из интернет за каквото и да е не вярвам. Много малко вероятно е някой който реално е доволен от нещо да тръгне специално да пише ревюта, ей така за спорта. Отишъл човека, свършил си работата, платил си и си заминал. Къде ще тръгне доволния клкент да пише ревюта, ако няма някакъв друг интерес.
      Като се замисля и аз от много неща съм доволен, ама не си спомням за нещо да съм оставил ревю. Виж, ако някой ме пита ще похваля добре свършената работа, както и ще обърна внимание при некачествена такава.

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (25-01-2023), REDA (25-01-2023), ontar (25-01-2023), Нерегистриран (1)

10. 25-01-2023 19:11 #45 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Това с многото положителни ревюта в този сайт има лесно обяснение поне за мене. Когато съм търсил съдействие от съпорта на форекс брокер почти винаги разговора завършва с настоятелна покана да дам своята оценка за качеството на обслужването. След време идва и писмо с линк към въпросния сайт за измерване на рейтинга. Давал съм и положителни и отрицателни отзиви и забелязах голяма разлика. За положителните не ми искаха потвърждение, но ако се оплачех от нещо следваше настояване да представя подробни доказателства в определен срок иначе следва изтриване на коментара ми. Вече не си губя времето да давам отзиви, но поне знам от личен опит, че не трябва много много да им се доверява човек. Вероятно същото е и положението с тази наша печално известна вече компания Нексо. Забелязах, че техни служители са си играли да отговарят на всяко отрицателно мнение и при това доста подробно. Явно прекалено много държат на своята репутация и това е съвсем логично ако са верни съмненията, че схемата е Понци както се говори под сурдинка. Вчера попаднах на едно подробно видео за дейността на Нексо и разговора беше с разследващ журналист от вестник Капитал. Знаем, че това е част от медийната империя на Прокопиев, който подкрепя нескрито Христо Иванов и неговата партия. Бих си помислил, че от Капитал нямат никаква сметка да имат отрицателно поведение спрямо компанията Нексо не само защото са им един от основните рекламодатели, но и по видими политически причини. Въпреки това този журналист се е заровил доста на дълбоко в темата и дори твърди, че първи е измислил термина криптобанка, защото според него Нексо работят точно на такъв принцип. Освен това той каза, че от тази компания привличат и фиатни пари на депозит, което си е баш банкова дейност. Оказва се, че ако си оставиш биткойните на депозит от Нексо ти дават 12 процента лихва, която можеш да теглиш всеки ден. Странно е как тази фирма печели толкова пари, че да може да си позволи да дава такива високи лихви. 12 процента на доларова сметка си е доста сериозно нещо както и да се погледне. Помня в България как имаше едни обещаващи фирми с гръмки реклами по медиите, които даваха страшно високи лихви ако си депозираш спестяванията при тях. Не мина време и всички рухнаха почти едновременно когато свърши притока на нови клиенти.
      Последна редакция от ontar : 25-01-2023 на 19:31
      Одобрена

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

REDA (25-01-2023), Нерегистриран (4)

12. 25-01-2023 20:17 #46 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Големите реклами , ревюта и добрите отзиви , трупа нето на рейтинг става по няколко начина .Единият е да се събират такива след съпорт и да те молят да останеш на линия, за да дадеш отзив , другият е те да си ги пишат и съответно техни хора и близки ., за да качват рейтинг . И третия за който се сещам е с купуване на лайкове , както се прави в много социални мрежи. Това е много актуално от доста време вече. Рекламата отделно перо - там си плащаш колкото имаш възможност, за да се разпространи и да научат колкото може повече народ. Всичко това взето общо се хваща от алгоритмите и започва да се предлага на интересуващите и не чак толкова заинтересованите
      Но действително, както и Минков каза повечето хора , отиват , вършат си работа , и не се занимават с ревюта и писане и занимаване с " глупости" . Но пък в днешно време много се и научиха да,четат ревюта и отзиви и приемат всичко за "чиста монета" и на база това , купуват продукти, наемат хотели и т.н .На база това , че някои били казали , видиш ли. Е да де , ама тези някои имат друго виждане , други вкусове и нрави и как биха съвпаднали с моето виждане за нещо си. Та на база това съм малко скептична. Някой си , който дори не знам кой е , да ми предлага и препоръчва да взема или ползвам даден продукт или крипто борса /в случая/. Но вече се котира и минава номера , защото пък от друга страна много хора гледат това и се влияят от него . Та затова и се прави явно по този начин.

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

13. Следните 8 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

REDA (25-01-2023), minkov (25-01-2023), ontar (26-01-2023), Нерегистриран (5)

14. 26-01-2023 18:05 #47 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Помня в България как имаше едни обещаващи фирми с гръмки реклами по медиите, които даваха страшно високи лихви ако си депозираш спестяванията при тях. Не мина време и всички рухнаха почти едновременно когато свърши притока на нови клиенти.
      Тя и КТБ рухна с тяхната 8%-ва лихва, защото трудно се плаща такава лихва. Разликата между това, което е на депозит и това, което плащаш, трябва да е поне 1.5 пъти по-високо. Ако даваш 8% лихва, трябва да вземаш поне 10% под формата на такси. Ако е така, то не виждам логика в изключително позитивните отзиви за Нексото.
      Журналистчето 100% го е видял този термин. Отдавна бях чул, че някакви си Нексо щели да предлагат достатъчно висока лихва при депозит с криптовалути.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

15. Следните 8 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

REDA (26-01-2023), Нерегистриран (5), ontar (26-01-2023), minkov (26-01-2023)

16. 26-01-2023 19:11 #48 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Тя и КТБ рухна с тяхната 8%-ва лихва, защото трудно се плаща такава лихва. Разликата между това, което е на депозит и това, което плащаш, трябва да е поне 1.5 пъти по-високо. Ако даваш 8% лихва, трябва да вземаш поне 10% под формата на такси. Ако е така, то не виждам логика в изключително позитивните отзиви за Нексото.
      Журналистчето 100% го е видял този термин. Отдавна бях чул, че някакви си Нексо щели да предлагат достатъчно висока лихва при депозит с криптовалути.
      Специално КТБ-то рухна, защото някой пусна слух, че тази банка има някакви затруднения и веднага се изви опашка от хора желаещи да си изтеглят всички пари. Самата банка не е имала достъчно пари в наличност, защото тя беше инвеститор в много фирми и имоти. Вероятно съвсем умишлено т.е. злонамерено се е завъртял този слух с идеята да се създаде паника. Не на последно място после се разбра, че от КТБ са искали помощ от БНБ, но не са я получили. Без да симпатизирам на Цветан Василев съм склонен да вярвам на част от твърденията му в интервюта, че банката е станала неудобна, защото е престанала да се подчинява на определен управленски кръг. А за Нексо продължават да излизат доста интересни неща, които нещо не се вързват с нормалната бизнес логика. Говори се, че са предлагали от 16 процента доходност нагоре и специално за клиентите си в Сащ цели 36 процента. Точно това последното е накарало местните щатски регулатори и прокурори да се усъмнят в дейността на тази компания. Сам се съгласи, че е доста трудно да се изкара доходност от 36 процента, в която и да е бизнес сфера. Слагаш си криптовалутите или фиатните пари на влог и от Нексо всеки ден ти начисляват солени лихви, които можеш да теглиш веднага. Тука има нещо гнило и като чета оплакванията на повечето потребители в онзи рейтингов сайт оплакванията са на чужди граждани, които са били измамени. В смисъл, че са внесли на депозит в тази криптобанка криптовалути или друга валута и след време при опит да си ги изтеглят това се оказва невъзможно. Поне така пишат в оня форум много хора и аз не виждам причини да ги подозираме в лъжа. Тука има една тънкост и тя е, че криптовалутите и търговията с тях са извън всякакви регулации. Ако например на мене някой ми даде няколко биткойна после как ще докаже, че това е станало ако не му ги върна? Всъщност по какъв закон може да бъде съден даден човек, който е задигнал чужда криптовалута? Цялата криптофантасмагория (ако мога да я нарека така) е много мътна и мъглава дейност извън всякакви закони, правила и регулации и точно там предприемчиви мошеници правят луди делавери. Аз поне така ги виждам нещата и когато ползвам Кракен за преводи на крипто отлично знам, че ако парите ми изчезнат на практика нищо не мога да направя освен да попсувам пиейки студена вода. Ама имали висок рейтинг и хората ги обичали и други тем подобни не важат и сами видяхме какво се случи с борсата ФТХ и с много други знайни и незнайни криптоборсички.

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

17. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (4)

18. 26-01-2023 19:17 #49 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Специално криптофирмите, не само НЕКСО, а и многото други по света не разчитат чак толкова на някакъв доход от такси, че да покриват лихвата която обещават, а разчитат на повишаване на курса на криптото, което ако тръгне да расте 7-8% лихва са нищо. И някои спечелиха много от тези схеми... а други направо си фалираха - зависи кога си се включил в бизнеса. Такъв модел е силно спекулативен и разчита на това, че в момент на подем за криптото печалбите са толкова колосални, че даже после има възможност да се плащат лихвите и при падащ пазар за доста дълго време - докато свършат парите. То не беше и тайна това и даже се знаеше горе долу кой кога ще започне да разпродава и съответно кой кога ще обяви фалит, защото е стигнал дъното - имаше много такава информация през миналата година, когато пазара интензивно вървеше надолу.
      Ако някой не е забелязал депозитите се събират предимно в стейбълкойните, което реално въпреки 7-8% лихва си е чиста загуба за инвеститора или поне не е реална печалбата спрямо инфлацията.
      Та бизнесмодела е горе-долу такъв - събират се депозити в стейбълкойни - така за инвеститора изглежда гаантирано, че ще запази инвистицията си измерима във фиатни пари - видя се, че и това не е точно така, ама това не пречеше дълго време да битува такава заблуда. След това така събраните депозити в стейбълкойни се инвестираха в биткойн, етер, лайткойн и се разчиташе на голям ръст за да се изплатят обещаните печалби. В общи линии няколко години схемата си работеше, докато пазара стигна връх и потегли надолу.
      Горе долу схемата е същата като при някои форекс трейдъри, които залагат на всичко или нищо и ако се случи 1-2 пъти да хванат всичко и си мислят, че са безсмъртни, но на тези дето са по-отдавна по пазарите им е ясно, че такава схема почти никога не свършва добре за този дето я разиграва.

Одобрена

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

19. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (6)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 27-01-2023 07:56 #50 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 257
      Благодарили са му 8 571 Пъти в
      3 939 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Банкерите, настоящи и бивши, знаят до един тази закономерност :
      "Равнището на лихвата е правопропорционално на вероятността да не видиш парите си никога повече"
      Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
      Когато невежеството крещи, умът мълчи.
      Вашият мир и спокойствие струват повече.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

minkov (27-01-2023), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 5 от 7 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти