Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (07-10-2022), Нерегистриран (2)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването - Ранно Обедно Издание, според както следва:
I. Пророкурването - Оригиналът:
За днес следва да има комбинация от РЕЙДЖЮВИЦА и придвижване нагоре.
Джихадистката Подкрепа има по-голямо значение като зона за Пророкурването отколкото Свободната Съпротива.
II. Пророкурването - Втори Епизод:
За днес следва да има предимно РЕЙДЖЮВИЦА.
Възможно и около 15:30 часа даже вероятно (61.8% вероятност) е извършването на РЯЗКО движение в една или повече от двете посоки според в зависимост от казаното по новините.
Свободната Съпротива има по-голямо значение като зона за Пророкурването в сравнение с Джихадистката Подкрепа.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
REDA (09-10-2022), Нерегистриран (2)
375К е моята прогноза за пейролите в САЩ.
Американската икономика е в много добро състояние. Бой по криптото и златото след данните. Биткойн на 20 000$ е с едни 25% надценка. Златото също е силно балонизирано.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Аз позитивно, но не чак толкова --- 300 К новите работни места, но безработицата на 3.8%
че да може да върне долара накъм 0.99000, да има вход за къси)
Наградата е подсигурена - СЛУШАЛКИ за малки и големи
![]()
КинО, направо пращай слушалките на Реда.
3-ма участници, а 2-ма нямат право на наградата.
Иначе, изключително важни пейроли. Едни лоши данни могат да накарат маркета да репрайсне очакванията си за Фед.
С други думи, при лоши данни едни хубави движения ще станат.
Payrolls Guesses
Jefferies 350k
BNP Paribas 315k
BofA 300k
Credit Suisse 300k
JPMorgan 300k
Pantheon 300k
TD 300k
Nomura 280k
SocGen 280k
DB 275k
HSBC 275k
Wells 275k
Citi 265k
Barclays 250k
Morgan Stanley 250k
StanChart 250k
UBS 250k
Evercore 225k
Goldman Sachs 200k
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Малииииииии,
Не бях видял заявката на РЕДА, не е РЕДно да подавам такава близка стойност до неговата.
Значи ще сменя ......
и за да не бърка и някой друг обобщавам
За днешната игрЪ по пейролско време:
260К от КинО
302К -- РЕДА
375К от Акуила
kypa (07-10-2022), Нерегистриран (2)
За участие в КОМАРЪТ следната цифра:
222 К.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Нерегистриран (2)
Малииииииии,
Не бях видял заявката на РЕДА, не е РЕДно да подавам такава близка стойност до неговата.
Значи ще сменя ......
и за да не бърка и някой друг обобщавам
За днешната игрЪ по пейролско време:
260К от КинО
302К -- РЕДА
375К от Акуила
Mafia, Mafia.
Е тва се казва Мафия. Извинявам се за прецизния отговор, ама кво да се прави...
ФАКТ.
Спечелвам си слушалките осигурени от мен.
За участвалите - по едно копие от една доста добра книга
Putin's People: How the KGB Took Back Russia and Then Took On the West
https://searchebook.online/?book=B07VMZYK13
Ще се цитирам сам себе си. Ама нищо ново под слънцето. Не знам данните ама накупих доларите. Не ме вълнуват индекси миндекси и т.н. Дай ми само графика и ще повдигна пазаряПазара като гледам графиките се нагласи доларово отново. Явно се очакват добри резултати от пейролите за долара. Само Кабела и Еврото успяха да се задърьат, но дневните им барове останаха неутрални и цената ще затвори около средата на бара показващ паритет между продавачи и купувачи. Всичко останало се наклони в посока на щатската валута.Така виждат очите ми пазара.
![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън