Гледам днес, че имам и друг начислен бонус в акаунта, който също не го виждам по сметката.
Има ли някакво развитие по въпроса с превеждането на бомусите ?
Гледам днес, че имам и друг начислен бонус в акаунта, който също не го виждам по сметката.
Има ли някакво развитие по въпроса с превеждането на бомусите ?
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
Да, така е и при мен.
А за другите май ще се пие една студена вода . . .
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
Не съм получил бонуси за седмиците с периоди от 01.04. до 07.04. и от 08.04. до 14.04. а за тях имам по 4-5 одобрени коментара. Като номера не ги знам как се водят тези седмици, но последно аз имам превод за 14 седмица и това беше отдавна. Има ли някой друг от форума в подобно на моето положение?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И при мен е същата работа.Не съм получил бонуси за седмиците с периоди от 01.04. до 07.04. и от 08.04. до 14.04. а за тях имам по 4-5 одобрени коментара. Като номера не ги знам как се водят тези седмици, но последно аз имам превод за 14 седмица и това беше отдавна. Има ли някой друг от форума в подобно на моето положение?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моят бонус от преди три седмици така си стои начислен във форума, но без да е вкаран в сметката. Писах на Инстата, но не ми отговарят. Имам и одобрени постове от миналата седмица, но за тях нямам изобщо начислен бонус. Сега се чудя дали не са ме отписали напълно от форума. Администраторите и те нищо не казват....
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Сега ги гледах при мен в момента липсват 13 седмица, за 14 платиха, и за миналата седмица, която се пада 15 не е платен също.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Според отброяването на Инстата миналата седмица би трябвало да се пада 16, а текущата 17.
И при мен последно за 14 изпратиха.
Тоест много Бонукс има да пристига.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И при мен така последно за 14 седмица.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark