Дай ни информация за коя седмица нямаш бонус, като посочиш седмицата като дати. Седмицата да започва в четвъртък, и да свършва в петък. Дай ни информация за броя на одобрените постове във всяка седмица.Моят бонус от преди три седмици така си стои начислен във форума, но без да е вкаран в сметката. Писах на Инстата, но не ми отговарят. Имам и одобрени постове от миналата седмица, но за тях нямам изобщо начислен бонус. Сега се чудя дали не са ме отписали напълно от форума. Администраторите и те нищо не казват....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бонуса за седмица номер 14, вероятно под номер 15 във вашите сметки, ще бъде платен днес.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това вече ми създаде работа........
![]()
За съжаление при мене все едно нищо не е дошло. В сравнение с лятото сумата е 5 пъти по-малка, а тогава одобрените ми коментари бяха два пъти по-малко. Не знам как е при вас, но при мене намалението на бонуса е десетократно. Питам не за друго, а за да разбера каква е причината за този спад на сумите на бонусите. Ако търся грешката в себе си честно казано не виждам да има чак такава отрицателна промяна в качеството на коментарите ми. Но ако само при мене е този спад ще мога да преценя дали е възможно да подобря нещо в коментарите си или трябва просто да престана да ги заявявам?
Макар и със известно закъснение и на мен Инстата ми наброиха едни парички за бонус.
https://mcusercontent.com/f0ea3fd7b1...6b9c441614.gif
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj