Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази война между тези два братски народа , която всички се надяваха, че ще свърши много бързо,явно изненада всички и ще се проточи още доста време. Не се знае точно какво цели Русия изцяло и докъде е готова да стигне за да бъде удовлетворена и оправдана инвазията й в Украйна. Русия разполага с много войници и модерна военна техника и би трябвало да може бързо да се справи с постигане на имперските интереси на другаря Путин . На практика обаче се получава точно обратното, като не трябва да се омаловажава и отпорът, който дават храбрите украинци, които не отстъпват и са готови дори да загубят живота си , но да отстояват своите интереси , защитавайки своята територия и население. Не знам дали самите украинци вярват наистина, че ще могат да се справят с руските нашественици, само с получената военна помощ, въоръжение, от останалия свят и с наложените икономически наказателни мерки от страна на другите държави към Русия. Путин е дълновиден политик и предполагам добре си е направил сметките и е предполагал и допускал такова отношение от страна на останалия свят, към Русия, макар и в не такива чак пагубни размери за страната си. Досега руснаците са се справяли, като цяло при налагането на наказателни мерки спрямо тях и дори това ги е правило да станат по независими в някои случаи .Според моите виждания Путин в тази война с Украйна, като че ли в началото на военната инвазия пипа ше малко с кадифени ръкавици, а не с унищожаваща агресия, не знам точно какво целеше. Да имаше човешки жертви, но все пак е война и няма как да се избегнат. В тази война, както и във всяка друга битката се води с всякакви средства, едно от което е дезинформация, с която светът е заливан, както и населението на двете враждуващи страни. В Русия, където Путин е диктатора и всичко зависи само и единствено от неговите желания и стремежи, хората,като че ли са по дезинформирани, Много от новините, които се известяват по световните медии, умишлено се укриват и не достигат до руският народ, там няма свобода на словото и на изразяване на собствено мнение, въвеждат се набързо наказания и то дори със затвор за изразяване на мнение в разрез с общоприетото от другаря Путин и сие.Днес дори хванах, част от някакво интервю с украински учител, който не бил съгласен да преподава някакъв материал, не можах да разбера за войната ли се касае или за друго на своите ученици и веднага бил уволнен от директорката на училището, която била от свитата на Путин и дори му се заканила, че ще го вкара в затвора за това.Това в двадесети и първи век ми се струва недопустимо и ми напомня за българските концлагери в Белене, Слънчев бряг и др.от средата на миналия век. Мисля, че демокрацията в нейната истинска същност, а не свободията както много често се приема в днешно време е право на всеки един човек във всяка една точка на света.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Trust Me, I'm an "Engineer"
В източната пропаганда пишат, че първата цел на руската армия била да прикотка украинската в централна Украйна, след което да им резне пътя до източните области, при което от една страна да се ограничи боят в градове и други големи населени места, от друга да се ограничи войната (по-точно съпротивата) в източните области. Това било всъщност етапът, който бил завършен преди няколко дена.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Онзи ден писах тук,че ако руснаците започнат да се изтеглят, украинците ще започнат да ги обстрелват в гръб обявявайки че врага е победен и панически бяга. Руснаците наистина започнаха да се изтеглят. В случая няма значение дали реално напускат Украйна, или се предислоцират. Важното е,че украинците се активизираха и вече имаме нападение на руска територия. Два хеликоптера са обстрелвали склад за петрол на руска територия в Белгород. Украинските официални власти за сега не потвърждават новината, а вероятно и не знаят за това нападение. Както се шегуват всички в "мрежата", НАТО ще се бие с Русия до последния украинец. Все се надявам Зеленски да се осъзнае, а украинския народ да разбере,че го жертват в името на чужди икономически интереси.
По целия свят се говори за криза на лидерството, ама чак до управленска олигофрения не вярвах да се стигне!!!
https://btvnovinite.bg/svetut/ukrain...-belgorod.html
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Онзи ден, голям вой имаше в парламента от ГЕРБ, че трябва да изпращаме военна помощ на Украйна„ Като оставим настрана войнствените настроения и с моите бегли познания за състоянието на родната ни армия, това не си го представям как ще се случи.. От изнесенето в пресата знаем, че е недоокмплектована, няма никакви модерни оръжия. Като дадем тези старите оръжия с какво ще ги заменим„ Според Монито Паси - това бил момента да искаме нови модерни оръжия и да си подменим въоръжението. Така на думи добре, обаче България си купи едни 8 самолета, които трябваше да са готови до 2024, а се оказа чеще са готови 2030 години и след първоначално одобрения договор от НС са правени още четири анекса към него, за който никой нищо не знае.
Другата дъвка - имаме военно-промишлен комплекс да дадат„ Пак по скромните ми знания, ние нямаме военнопромишлен комплекс, фирмите произвеждащи оръжие и боеприса са частни, само за Терем знам, че е държавна, та как да стане, сържавата ще купи и ще прати или какво - пак не си го представям това. Ясно, че атаката е към БСП, защото сделките с оръжие минават през вицепримиера Корнелия Нинова, но тя и да иска кой ще плати на частните фирми.
Слушах новия министър как сме щели да се превъоръжаваме, те сега всички се превъоръжават, чистят старите оръжия в Украйна, новите вероятно са вдигнали цените - нямам поглед върху оръжейния пазар, но предвид търсенето ще съм изненадана, ако не са нараснали цените„ това не са неща, които могат да се купуват от днес за утре и лесно„
А предвид недоволството на ГЕРБ и на проамерикански ястреби като Мони Паси, Елена Тодорова и т.н, които от години се изхранват от американците и като ги слушаш направо трябва да се мятаме на танковете ида действаме - ами да действат защо пък някой не ги попита, кой докара българската армия до това дередже.
Оказа се, че и каскит еи жилетките, които сме дарила са били стари и за брак и затова било упоменато, че стават само за защита на мирно население, а не на военни и сме имали недокомплект на каски и жилетки над 5 000 бр.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За щастие ГРОБ са в опозиция и с тези си свой амбиций да ни вкарат в тази братоубиствена касапница режат теоритичната възможност да се върнат на власт.Онзи ден, голям вой имаше в парламента от ГЕРБ, че трябва да изпращаме военна помощ на Украйна„ Като оставим настрана войнствените настроения и с моите бегли познания за състоянието на родната ни армия, това не си го представям как ще се случи.. От изнесенето в пресата знаем, че е недоокмплектована, няма никакви модерни оръжия. Като дадем тези старите оръжия с какво ще ги заменим„ Според Монито Паси - това бил момента да искаме нови модерни оръжия и да си подменим въоръжението. Така на думи добре, обаче България си купи едни 8 самолета, които трябваше да са готови до 2024, а се оказа чеще са готови 2030 години и след първоначално одобрения договор от НС са правени още четири анекса към него, за който никой нищо не знае.
Другата дъвка - имаме военно-промишлен комплекс да дадат„ Пак по скромните ми знания, ние нямаме военнопромишлен комплекс, фирмите произвеждащи оръжие и боеприса са частни, само за Терем знам, че е държавна, та как да стане, сържавата ще купи и ще прати или какво - пак не си го представям това. Ясно, че атаката е към БСП, защото сделките с оръжие минават през вицепримиера Корнелия Нинова, но тя и да иска кой ще плати на частните фирми.
Слушах новия министър как сме щели да се превъоръжаваме, те сега всички се превъоръжават, чистят старите оръжия в Украйна, новите вероятно са вдигнали цените - нямам поглед върху оръжейния пазар, но предвид търсенето ще съм изненадана, ако не са нараснали цените„ това не са неща, които могат да се купуват от днес за утре и лесно„
А предвид недоволството на ГЕРБ и на проамерикански ястреби като Мони Паси, Елена Тодорова и т.н, които от години се изхранват от американците и като ги слушаш направо трябва да се мятаме на танковете ида действаме - ами да действат защо пък някой не ги попита, кой докара българската армия до това дередже.
Оказа се, че и каскит еи жилетките, които сме дарила са били стари и за брак и затова било упоменато, че стават само за защита на мирно население, а не на военни и сме имали недокомплект на каски и жилетки над 5 000 бр.
Който смята, че едната или другата страна има право да ходи и да се сражава на предпочитаната от него страна но аз не правя разлика между украйнци и руснаци и съм неутрален не подкрепям амбицийте на разни провалили се политици да ни превръщат в пушечно месо.
О, сигурна съм че и да управляваха нямаше да дадат, просто няма какво и откъде, а при това търсене на оръжие, по скоро корупционните практики са в обратна посока, те да направят нещо, че да получат.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Нерегистриран (1), minkov (01-04-2022), jssj (01-04-2022), heavencloser (03-04-2022), kypa (04-04-2022)
В този форум сме свикнали да се зблъскваме с фейк но украйнците ни бият многократно.
п.п. Батко мечо трябва да те пратят на специализация в Украйна щото твоя фейк само ни разсмивая виж професионалистите в Киев !!!