Аз вече имам информация така да се каже от първа ръка за короната.
Синковеца с две ваксини мина през короната. Почти цяла седмица адски възпалено гърло, температура 37 38, в един момент
можеше да пие само вода, нищо друго не минаваше през гърлото му. Една негова колежка, с която пътуват заедно за работа,
тя със три ваксини / поставен бустер преди един месец / още по-зле и от него. Снахата обаче, твърд антиваксър - на нея
нищо и няма. Цяла седмица го обгрижва, върти се покрай него, десет дена не излязоха от апартамента, през това време си
прави два три теста, всичките отрицателни. Явно си е до човека, някои са по-податливи на инфекцията, други не. Като си
предразположен, може и абокат да си сложиш, всеки ден да си вливаш и пак ще се разболееш. Както каза
преди време омразният доцент Мангъров - всички ще минем през коронавируса, независимо дали със или без ваксини. Един
приятел от ловната дружинка, в която членувам, след две поставени ваксини се зарази и за една седмица си замина.
От днес и аз съм вече в графата 'положителни' за коронавирус. След два три дена дразнене на гърлото и лека температура,
отидох да си направя тест и светнах веднага. /със две дози файзер съм / Засега нямам кой знае какви оплаквания освен
гърлото и температурата, но съм още съвсем в началото. Минали през това казаха, че най-лошото предстои около шестия
ден. Засега ми изписаха ми една камара отрови и почвам да ги гълтам под часовник.

Ако в рамките на следващия месец рязко изчезна от форума и спра да пиша за повече от две седмици, налейте си по
един джак и го изпийте бавно и с наслаждение. А докато съм тука, ще ви информирам как се развиват нещата при мен.