Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (14-02-2022), Нерегистриран (2), Fafa (14-02-2022), REDA (14-02-2022), Novak (15-02-2022), kypa (15-02-2022)
В Instaforex.org ми е реалната сметка. То не, че има значение де и в .org и в .com да я откриеш е достъпна и от двата сайта. И в нея си прехвърлих долари от бонусарката и после си ги изтеглих в лайткойни в кракена. С никакви инстаспот не съм се занимавал. Всичко си мина по най-нормалния начин. Съществува някакъв момент, че може случайно да съм минал между капките, защото трябва и през инстаспот да мина - това ще разбера при следващо теглене, ама първо трябва да изкарам някой лев.Минков, ти от къде точно си откри реалната сметка в Инстата, защото аз и до сега си бях на .../org, но като опитвах да открия Инстаспота , не успях. Тогава влязох през линка който ти си дал, само че той е на руския, и от там успях да си направя субсметки, но там направо не ми се влиза, по-скоро бих им теглил сиктирите и бих си гледал моята търговия. Като гледам тук останахте няколко човека на които им се занимава с това. Изобщо не ми е ясно защо го правят. Тука направо станахме медицински форум, щото най-вече се пише за коронавируса. Преглеждам новорегистрираните- един предлага завеси за баня, а друг инвитро процедури. За мен основното трябва да е трейдинга, а всички въпроси свързани с теглене и прехвърляне на суми трябва да са необходимите дреболии, а стана обратно.
То за трейдинга би трябвало да сме го изписали вече всичкото.
Аз поне рядко пиша в темите за трейдинг
Чета редовно написаното, ама няма какво да напиша, не, че не разбирам някои работи, ама това което пишете повечето отдавна не ми е интересно. Занимавам се с алготрейдинг и реално тук няма с кой да си говорим на тази тема, защото явно на никой не е интересно, най-много да с епояви някой д ами обясни, че нищо не става с алготрейдинга.
Аз също мога да обясня, че без алго трейдинг шансовете ти са много по-малки, ама не го правя, защото ще е досадно за останалите.
И какво друго ми остава - да си пиша в темата за коронавируса, щото там по интересно.
Последна редакция от minkov : 14-02-2022 на 18:38
Emil Enchev (14-02-2022), jssj (14-02-2022), Fafa (14-02-2022), REDA (14-02-2022), Нерегистриран (1), gambletrade (14-02-2022), Novak (15-02-2022), kypa (15-02-2022)
Тук ми стана интересен момента в който каза, че не е свързана с бонусарката ...
Ако това има значение, ще е странно.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Fafa (14-02-2022), REDA (14-02-2022), gambletrade (14-02-2022), Novak (15-02-2022), kypa (15-02-2022)
Ми не знам всъщност дали има значение, защото преди прехвърлях към свързана с бонусарката, ама понеже сменях контактния мейл на бонусарката, и се оказа, че след такава операция първо ти махат цялата верификация и започваш отначало и после разкачват всички прикачени сметки и трябва и тях да ги верифицираш, защото след ново прикачване вече си остават неверифицирани, докато преди ако ги прикачиш към верифицирана сметка и те си се верифицираха сами - това явно е някава промяна, която принципно обезсмисля прикачените сметки към друга вече верифицирана сметка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (14-02-2022), Нерегистриран (3), REDA (14-02-2022), Emil Enchev (14-02-2022), kypa (15-02-2022)
Добре, ясно, обиден си ми. Ако има смисъл, приеми извинения. Спомням си и поста от който вероятно си се засегнал. Тогава отговарях на K-W-то, щото обясняваше,че който не разбира от алготрейдинг, по-добре изобщо да не се занимава. Тогава пък аз се бях засегнал. Както и да е, вино да има и дебели пържоли,че днес зарязвам.В Instaforex.org ми е реалната сметка. То не, че има значение де и в .org и в .com да я откриеш е достъпна и от двата сайта. И в нея си прехвърлих долари от бонусарката и после си ги изтеглих в лайткойни в кракена. С никакви инстаспот не съм се занимавал. Всичко си мина по най-нормалния начин. Съществува някакъв момент, че може случайно да съм минал между капките, защото трябва и през инстаспот да мина - това ще разбера при следващо теглене, ама първо трябва да изкарам някой лев.
То за трейдинга би трябвало да сме го изписали вече всичкото.
Аз поне рядко пиша в темите за трейдинг
Чета редовно написаното, ама няма какво да напиша, не, че не разбирам някои работи, ама това което пишете повечето отдавна не ми е интересно. Занимавам се с алготрейдинг и реално тук няма с кой да си говорим на тази тема, защото явно на никой не е интересно, най-много да с епояви някой д ами обясни, че нищо не става с алготрейдинга.
Аз също мога да обясня, че без алго трейдинг шансовете ти са много по-малки, ама не го правя, защото ще е досадно за останалите.
И какво друго ми остава - да си пиша в темата за коронавируса, щото там по интересно.![]()
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
На кой както му е по-удобно и лесно , така тегли, но не виждам какъв е смисъла от чакането за прехвърляне от бонусарката към реална, от там чакане към криптоборса и тогава вече пътя е бърз сравнително.
През спота минава с едно чакане.
jssj (14-02-2022), Нерегистриран (3), REDA (14-02-2022), Emil Enchev (14-02-2022), Novak (15-02-2022), kypa (15-02-2022)
Неее, не си ме разбрал. Не съм обиден, нито на теб, нито на някой друг, даже не си спомням поста за който говориш, а и не съм злопаметен, само се опитах да обясня защо темите извън трейдинга ми са по-интересни. А по принцип, винги и за всичко има мнения в двете крайности. И винаги има талибани, които да ти обясняват, че ако правиш нещо различно от тях до никъде няма да стигнеш. Аз съм разумен и приемам, че истината е някъде по средата, защото има хляб както в алготрейдинга, така и в ръчния трейдинг - та те реално са едно и също нещо, реализирано по различен начин. Просто алготрейдинга е един начин да реализирам познанията си както в трейдинга, така и в програмирането и да ми остава време да се занимавам с други глупости и вместо мен ботовете да висят по графиките.Добре, ясно, обиден си ми. Ако има смисъл, приеми извинения. Спомням си и поста от който вероятно си се засегнал. Тогава отговарях на K-W-то, щото обясняваше,че който не разбира от алготрейдинг, по-добре изобщо да не се занимава. Тогава пък аз се бях засегнал. Както и да е, вино да има и дебели пържоли,че днес зарязвам.
jssj (14-02-2022), REDA (14-02-2022), skrasi (14-02-2022), Emil Enchev (14-02-2022), gambletrade (14-02-2022), Нерегистриран (1), Novak (15-02-2022), kypa (15-02-2022)
Смисула е в по-малките разходи. Всъщност нямам представа през инстаспота колко точно са разходите, ама останах с впечатление, че са повече. А чакането въобще не ме бърка. Колкото повече чакам, толкова по-малък е шанса да направя някоя глупост - то това основно правило в трейдинга.
Аз по твоите стъпки тръгнах, ама прехвърлих към вързана реална сметка /поради неква причина при мен тия прехвърляния стават в рамките на час, никога по-дълго/. Тия дни ще пробвам да прехвърля към Кракен лайткоини. Малко ми е неясно как при теб се е получило към несвързана сметка да прехвърлиш, ако и да е със същия мейл.Смисула е в по-малките разходи. Всъщност нямам представа през инстаспота колко точно са разходите, ама останах с впечатление, че са повече. А чакането въобще не ме бърка. Колкото повече чакам, толкова по-малък е шанса да направя някоя глупост - то това основно правило в трейдинга.
ПП Наздраве!!! Жената ме освободи от Валентинските глупости и вече мога спокойно да зарязвам![]()
То и друг път се е случвало, аз редовно го правя това да прехвърлям към несвързана сметка. Само дето чак за час отдавна не става при мен. В този случай стана за 3 дни, което пък е много. Обикновено в рамките на деня, ако ги пусна сутринта или на другия ден, ако ги пусна след обяд. Преди 2-3 години вярно ставаше много бързо, ама явно нещо съм съмнителен и бавят малко повече.Аз по твоите стъпки тръгнах, ама прехвърлих към вързана реална сметка /поради неква причина при мен тия прехвърляния стават в рамките на час, никога по-дълго/. Тия дни ще пробвам да прехвърля към Кракен лайткоини. Малко ми е неясно как при теб се е получило към несвързана сметка да прехвърлиш, ако и да е със същия мейл.
ПП Наздраве!!! Жената ме освободи от Валентинските глупости и вече мога спокойно да зарязвам