" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На Инстафютчерсът ликвидността варира драстично. През деня в началото от седмицата спредът нерядко пада под 50 пинпона, при което за отваряне и затваряне на 0.01 лот не се заплаща нищо. Следва да се има предвид, че пазарът е реален, т. е. обемите зад бид и аск не са неограничени и ако сложим пазарна поръчка с по-голям от техния обем спредът ще нарастне и ще се наложи да заплатим по-голяма сума.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Малко трикчета от реалния пазарНа Инстафютчерсът ликвидността варира драстично. През деня в началото от седмицата спредът нерядко пада под 50 пинпона, при което за отваряне и затваряне на 0.01 лот не се заплаща нищо. Следва да се има предвид, че пазарът е реален, т. е. обемите зад бид и аск не са неограничени и ако сложим пазарна поръчка с по-голям от техния обем спредът ще нарастне и ще се наложи да заплатим по-голяма сума.Когато искам бързо да превъртя лотовете без голяма загуба, правя следното: Като не забравяме, че сме на реален пазар, и че можем да влияем на офертите купува или продава. Ако спреда е голям, то не е проблем да сложим поръчка купува на един тик от офертата продава. И малък да е, винаги можем да се вмъкнем в спреда. Примерно: бид 1,1250 и аск 1,1405 , слагам лимит купува /бид/ на 1,1404 /така блокирам гадовете, които ми се намърдваха в спреда, когато го оставях малко по-широк/ за цялото количество лотове, които имам да изтъргувам. Залагам капана и започвам да чакам. При първия рибок, който захапе и ми продаде примерно 0,01 лота влизам в метатрейдъра и започвам да затварям с маркет /цъкам кръстчето най-вляво, че най-бързо става/. Готиното е, че затварям като продавам на себе си без спред. Единствената загуба идва при последната сделка, когато ордерът ми купува е изпълнен изцяло. Тва е. Не обичам да се напъвам излишно
![]()
Последна редакция от gambletrade : 09-02-2022 на 21:54
Аз нямам бонус от 14.01 когато получих 0,54 долара, и си дадох сметка
че явно толкова заслужавам.
Иначе имам само одобрени постове
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как се разви казусът с тегленето, може ли в лайткойни или има промени.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сигурно нищо няма да разбера, защото гледам, че са начислили бонуса и за предната седмица и довечера ще го преведат и ще имам неотиграни лотове и ще върнат всичко
kypa (11-02-2022)
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj