Гледах снощи интервюто на Костадиинов при Цветанка Ризова. Постоянно повтаряше, че бил под домашен арест . . .
Всеки един слушател с положителeн IQ ще се сети, че това е няма как да е така, но той явно разчита на останалата част
от аудиторията. Целта му беше да се изкара мъченик за правдата . . . Преди време ми бяха симпатични донякъде, но
след като влязоха в парламента, се видяха що за индивиди са. Ще се надявам в слвдващия парламент да ги няма,
въпреки че най-вероятно ще дойдат някакви други на тяхното място. Парламента в България рядко е оставал без
присъствието на някакъв вид крайни националисти. И протеста им беше доста рехавичък според мен, и в него рязко
се открояваха провокаторите - не знам дали платени или не, но определно имаше хора, на които основната цел
беше да се сбият с полицията и да бъдат прибрани. При всеки такъв протест, на който протестиращите се докарват
организирано с автобуси присъстват и такива индивиди. И кандидат вицето му Гунчева, която пък се опита да отвори
вратите, за да могат да влязат протестиращите в парламента. Представям си какъв погром щеше да настане, ако бяха
успели. С въпросната Гунчева имах преживяване във ФБ, когато се опитах да и обясня, че Ал Йо няма нищо общо
с убиеца на ястребинчетата Константин Йорданов, и че е смешно и жалко, когато от профила на публични личности
се тиражират откровени неистини, които много лесно могат да бъдат проверени. /Не съм фен на Ал. Йорданов, напротив /
И след като и обясних, че познавам лично наследниците на поручик Йорданов и да спре да повтаря това, при следващото
и откровение се зачудих дали пък аз не съм ръководил акцията в Ястребино . . .
Та така рязко и стремително пропадна "Възраждане" в моите очи . . .