Здравейте! Бях писала преди време тук за кураж. ???? Минавам да се отчета вече с втора доза Pfaizer. След втората игла имах болка, подуване и зачервяване на мястото на убождане и стомашно гадене. Всичко премина за 48 часа.
И искам да споделя нещо. Неделя имах рожден ден. Звъни ми една приятелка и аз вдигам радостна телефона, защото мисля, че ще честити. Оказа се, че разбрала за някаква жена, която починала малко след ваксинация без придружаващи заболявания и съответно било заради ваксината. Признавам, че ми стана гадно баш на празника ми да ми говорят глупости и леко се притесних.
За това споделям с васвас пак кураж да ми дадете! ????????????
Направила си най-доброто за себе си и това трябва да ти дава най-много успокоение и кураж.
Колкото до тези "приятели" с такава "информация" - и аз имам такива в по-далечното обкръжение, но вече не им "цепя басма". Като ми кажат, че някой е починал малко след ваксина, и ги почвам - как, от какво, имали ли са придружаващи заболявания, имали ли са отрицателен тест за коронавирус, як разпит им тегля и те най-накрая почват да мрънкат и да хъмкат и нищо не казват.