Е знаеш ме как разсъжвам и спрямо трейдинга и каква ми е философияа като цяло, резултатите не струват, защото няма повтаряемост, а не защото абсолютната им стойност е еди каква си. Не е нормално кръвни тестове да имат такова отклонение,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (23-11-2021), Нерегистриран (2), Emil Enchev (23-11-2021), kypa (23-11-2021)
Убеден съм !
Само това ли можа да измислиш в защита на правителството на Радев ?
След като преди това сам цитира резултатите от тестовете за антитела при сина ти и приятелката му , и на база подобни резултати у нас кабинета на Радев ръси на ляво и дясно сертификати
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (23-11-2021)
Би трябвало да знаеш и аз как разсъждавам. Основното е в съмнението. Та въпросът е кое е вярното и кое е с отклонение и всъщност има ли вярна информация, за да се правят някакви изводи?
Нерегистриран (2), Emil Enchev (23-11-2021), kypa (23-11-2021), hanuman (23-11-2021), skrasi (24-11-2021)
minkov (23-11-2021), Emil Enchev (23-11-2021), kypa (23-11-2021), hanuman (23-11-2021), skrasi (24-11-2021)
Да, точно така и трябва да бъде. В онази лаборатория няма никакъв модел, резултатите крайно много напомнят на произволни. Следователно не бих се правил труда да разсъждавам над тях, очевижно или има странични фактори или грешки в обработката.
Всека нормална логика предполага спад на антителата с времето, а не произволни пикове с размах х10.
minkov (23-11-2021), Emil Enchev (23-11-2021), kypa (23-11-2021)
И колко "трябва" да е "нормалното" отклонение, ... според теб?
Умишлено спестих още много примери с резултати.
Включая моите и на останалите близки членове от семейството ми.
И в различни вериги лаборатории.
Картинката е не по-малко пъстра.
Та, пак да кажа - не е проблема в лабораториите.
Като цяло, подобни разговори и подобно замеряне с примери са напълно безсмислени и само ме развеселяват.
Неотдавна privelege беше постнал примери, как са изкарали Ковид семейството му и негови познати.
Идеята му, ако е била такава и съм я схванал правилно, ваксинираните - лека симптоматика, няколко дни в къщи и всичко е ок.
Неваксинираните - тежко боледуване или смърт.
Е да, ама не, както казваше Петко Бочаров.
Около мен картинката е по-различна.
С изключение на само двама мои познати, неваксинирани, които откакто ги познавам по дефолт си бяха на командно дишане, в изключително лошо общо здравословно състояние - единствените вкарани в болница, починаха и бяха заведени в Ковид статистиката като причина за смъртта им, всички останали, неваксинирани, го изкарахме като средностатистически грип.
Я имаше по два, три дни с някаква температура, я не.
Тъщата - на 80 и кусур години държа около седмица между 37 и 38 градуса, но през цялото време си беше оперативна и на крак.
Съседките и на село, нейни наборки - същата история. На колеги родителите - никаква разлика.
Семейната ни зъболекарка, жена в разцвета на силите си, ваксинирана, два-три дни и беше в боя.
Щастлива и благодарна, че се е ваксинирала, щото ако не се е била - кой знае какво е можело да и се случи.
Може и да е права, ... не знам.
Фактите около мен са такива.
Аз не виждам особена разлика между боледуването при ваксинираните и неваксинираните мои познати.
С уговорката, че втората категория определено са ми по-малко като бройка и нямам достатъчна база данни за сравнение.
Та да се върна към замерянето с примери.
Дума срещу дума, пример срещу пример, теза срещу теза.
Нонсенс.
Всеки има право на мнение и поглед върху ситуацията.
Както и на решения.
Но опитите за разделяне обществото на ваксинирани и неваксинирани, както и все по-настойчивото вменяване на чувство за вина в избралите към текущия момент да не се ваксинират, е меко казано дразнещо.
И определено не е конструктивен подход към проблема.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ок, да оставим лабораториите настрана...какво трябва да стане в бг за да се избегне мазалото? Очевидно българина не иска да се ваксинира, не иска да спазва правила и не иска да бъде отборен играч. Какво трябва да стане като са пълни болниците? Не само при нас, по света е така. Да оставим всички да мрат ако имат лошия късмет да се разболеят в неправилно време? Или понеже без конктрол нищо не се случва да умират хора, които са съвестни и искат да спазват правила?
minkov (23-11-2021), kypa (23-11-2021), hanuman (23-11-2021), Emil Enchev (23-11-2021)
Мойте наблюдения сред мойте познати на практика са идентични. От медицинска гледна точка така наречените ваксинирани с нищо не се различават от не ваксинирани. На практика има две основни групи хора преболедували и придобили имунитет и таки който ве още не са боледували и нямат имунитет. Третата група е на хора който са толкова стресирани по една или друга причина и се притесняват от повторно боледуване но невежеството не винаги е блаженствоИ колко "трябва" да е "нормалното" отклонение, ... според теб?
Умишлено спестих още много примери с резултати.
Включая моите и на останалите близки членове от семейството ми.
И в различни вериги лаборатории.
Картинката е не по-малко пъстра.
Та, пак да кажа - не е проблема в лабораториите.
Като цяло, подобни разговори и подобно замеряне с примери са напълно безсмислени и само ме развеселяват.
Неотдавна privelege беше постнал примери, как са изкарали Ковид семейството му и негови познати.
Идеята му, ако е била такава и съм я схванал правилно, ваксинираните - лека симптоматика, няколко дни в къщи и всичко е ок.
Неваксинираните - тежко боледуване или смърт.
Е да, ама не, както казваше Петко Бочаров.
Около мен картинката е по-различна.
С изключение на само двама мои познати, неваксинирани, които откакто ги познавам по дефолт си бяха на командно дишане, в изключително лошо общо здравословно състояние - единствените вкарани в болница, починаха и бяха заведени в Ковид статистиката като причина за смъртта им, всички останали, неваксинирани, го изкарахме като средностатистически грип.
Я имаше по два, три дни с някаква температура, я не.
Тъщата - на 80 и кусур години държа около седмица между 37 и 38 градуса, но през цялото време си беше оперативна и на крак.
Съседките и на село, нейни наборки - същата история. На колеги родителите - никаква разлика.
Семейната ни зъболекарка, жена в разцвета на силите си, ваксинирана, два-три дни и беше в боя.
Щастлива и благодарна, че се е ваксинирала, щото ако не се е била - кой знае какво е можело да и се случи.
Може и да е права, ... не знам.
Фактите около мен са такива.
Аз не виждам особена разлика между боледуването при ваксинираните и неваксинираните мои познати.
С уговорката, че втората категория определено са ми по-малко като бройка и нямам достатъчна база данни за сравнение.
Та да се върна към замерянето с примери.
Дума срещу дума, пример срещу пример, теза срещу теза.
Нонсенс.
Всеки има право на мнение и поглед върху ситуацията.
Както и на решения.
Но опитите за разделяне обществото на ваксинирани и неваксинирани, както и все по-настойчивото вменяване на чувство за вина в избралите към текущия момент да не се ваксинират, е меко казано дразнещо.
И определено не е конструктивен подход към проблема.![]()
Нерегистриран (5), kypa (23-11-2021), hanuman (23-11-2021), Emil Enchev (23-11-2021), skrasi (24-11-2021)
През последните 25-30 г. е такаОк, да оставим лабораториите настрана...какво трябва да стане в бг за да се избегне мазалото? Очевидно българина не иска да се ваксинира, не иска да спазва правила и не иска да бъде отборен играч. Какво трябва да стане като са пълни болниците? Не само при нас, по света е така. Да оставим всички да мрат ако имат лошия късмет да се разболеят в неправилно време? Или понеже без конктрол нищо не се случва да умират хора, които са съвестни и искат да спазват правила?НО ти явно имаш някакво видение което много държиш да ни го натрапиш като най правилното и единствено решение на този сезонен грип.
Нерегистриран (3), kypa (23-11-2021), Emil Enchev (23-11-2021), skrasi (24-11-2021)
Те още малко ще кажат, че и декемврийско-мартенската вълна става толкова голяма заради ваксинирането.
Дано не отварят графиките на България, Индия, Великобритания, САЩ, че тогава кой знае какви работи ще започнат да приказват.
Различните лаборатории вероятно може би ползват не чак толкова различна апаратура за т. нар. тестове. Т. е. ако в едната лаборатория могат да манипулират резултати то това означава, че във всички лаборатории могат да ги манипулират. Лабораториите също така пазят данни за хората от минали изследвания. Ако искат даден резултат да изглежда автентично най-лесното нещо е да погледнат историята и да повторят този от предишното изследване.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (23-11-2021), skrasi (24-11-2021)