Мишо Константинов го пенсионираха след последните избори, но едва ли е настъпила някаква промяна по начините на отчитане.
От ВМА са отрекли слуховете, че доц Кунчев се лекува при тях в момента, за преди това не казват.
Мишо Константинов го пенсионираха след последните избори, но едва ли е настъпила някаква промяна по начините на отчитане.
От ВМА са отрекли слуховете, че доц Кунчев се лекува при тях в момента, за преди това не казват.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Доколко има смисъл да вярваш в това? Че ние станахме извесни в цяла европа с тия фалшиви ваксинации, както винаги сме в топ антиласациите и откровената ганьовщина просто е тъжна картинна за пореден път. По-горе стана въпроса по нас ли да се водим или по нормалния свят? Е това само тук може да се коментира, вярвам всеки е наясно в каква държава сме намираме...
И докато решаваме да вярваме в конспирации и ганьовата уникалност и познания по всички това което става по света навсякъде изглежда така:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100 (08-11-2021), Нерегистриран (3), kypa (08-11-2021), skrasi (09-11-2021), Emil Enchev (09-11-2021)
И аз ги знам тези неща...обаче няколко пъти вече го казвам, можем да избираме по-малката злина само. За съжаление да излезеш чисто сух от ситуацията отдавна не стои на масата като опция. Аз съм по принцип твърдо притив абсолютно всякакви химикали, нездравословни навици и изкуствени намеси по организма, винаги когато може да се избегнат.
В случая иа голямо изследване, което казва в прав текст, че големия корем и висцералната лой вдигат риска от ковид усложнения с 50%. Време за реакция и решение на този проблем има в изоблие. Какво прави българина? Търси конспирации, но никога решения, обвинява всичко и всеки, но не и себе си, чака безплатно и мигновено решение на проблема "отгоре". Каквото и да стане важното е да сме на въпреки щото сме по или най-умни дори.
Никакви потвърждения, никакви реални данни, а цитират цитират, и то мислещи хора, не прощава тая пропаганда.Особен интерес представлява едно от твърденията на доц. Манг. - една голяма част от хоспитализираните с т. нар. Ковид 2019, общо взето повечето от тези, които не са за интензивно отделение, всъщност не трябва да бъдат в болница, а да си стоят вкъщи, да пият чай и вероятно може би да консумират пилешка супа. В България съотношението хоспитализирани в обикновена болнична обстановка спрямо такива в интензивно отделение е около 10 към 1, в държави от Западна Европа съотношението циркулира около 5/1, в Канада достига под 2/1.
Твърденията на г-жа Христова, че 95% от хоспитализираните с т. нар. Ковид 2019 хора са неваксинирани, а останалите 5% имат генетична предразположеност да не създават достатъчно антитела в най-добрият случай (много малко вероятен) следва да се приемат като непотвърдена информация, а след евентуален опит за потвърждаването ѝ вероятно може би ще трябва да се категоризират като невярна (информация).
В данните, публикувани от т. нар. Министерство на Здравеопазването няма информация за неваксинирани хора. Има само такава за "напълно ваксинирани", което включва не просто всички поставени инжекции, а и период от две седмици след последната. Това, че напълно ваксинираните хора са около 5% от хоспитализираните обаче не означава, че всичките останали 95% не са получили нито една доза от нито една ваксина.
Данни за генетични и/или други изследвания на 5-те процента напълно ваксинирани и хоспитализирани хора, които да доказват второто твърдение също няма.
Всъщност дори самото споменаване на 5%-ният дял на напълно ваксинираните хора по болниците без той да бъде съпоставен с дела на ваксинираните (около 15% към датата на изказване) е подвеждащо. Споменаването на "95% са неваксинирани" има допълнителен психологичен ефект поради асоциацията на подсъзнателно равнище с претендираната преди няколко месеца от производителите на две ваксини 95% ефективност.
Точно така, говорят , цитират и не се прави нищо съществено, но така е към момента , защото чакат изборите сега. Първо те трябва да минат, това е основния важен въпрос към този ммомент здравето на народа явно е на втори план в днешно време. По- важно е да могат свободно да отидат и да гласуват и да нямат притесненията. А дали ще искат зелен сертификат , за да може да се влезе до урните? Естествено, че не. Там ковид не върлува и в големите хранителни магазини също няма опасност, но виж в другите над 300 кв.м е друга работата. Не знам , аз ли съм толкова заблудена или целокупния народ, но не виждам логика цялата ситуация.
А що се касае до личнита ми статистика обкръжението от познатите ми хора с които общувам вече почти на 90 % минаха през вируса. Дори тези, които досега не го бяха изкарали в момента са болни. Останах наистина единици, които все още не са .И предполагам, че този зимен сезон и при тях ще се случи. Интересно би ми било единствено тези които не се заразят , защо е така , начина им на живот и дали е от имунната им система или друг факт.
А конспирация винаги ще има. Но действително вече всички знаем, че вируса си съществува, и при всеки протича по разле начин. А лекарство все още не е открито за него май. Иначе доста видове ваксини създадоха, без да има 99% защита. Принципа е на лотария, при кой както се случи май защитата и имунитета.
minkov (08-11-2021), Нерегистриран (3), hanuman (08-11-2021), kypa (09-11-2021), Emil Enchev (09-11-2021)
И аз ги знам тези неща...обаче няколко пъти вече го казвам, можем да избираме по-малката злина само. За съжаление да излезеш чисто сух от ситуацията отдавна не стои на масата като опция. Аз съм по принцип твърдо притив абсолютно всякакви химикали, нездравословни навици и изкуствени намеси по организма, винаги когато може да се избегнат.
В случая иа голямо изследване, което казва в прав текст, че големия корем и висцералната лой вдигат риска от ковид усложнения с 50%. Време за реакция и решение на този проблем има в изоблие. Какво прави българина? Търси конспирации, но никога решения, обвинява всичко и всеки, но не и себе си, чака безплатно и мигновено решение на проблема "отгоре". Каквото и да стане важното е да сме на въпреки щото сме по или най-умни дори.
И как разбра кое е по малката злина? Може би като си броил на петте си пръста? Защото нали беше споменал че така изчисляваш някои неща?
Иначе
https://afera.bg/науката-vs-принудата/
д-р Антония Първанова винаги точно обяснява за какво иде реч и посочва източници, ако някой се съмнява в думите ѝ.
minkov (09-11-2021), Нерегистриран (4), pablo (09-11-2021), kypa (09-11-2021), Emil Enchev (09-11-2021)
След като преди почти година мойте близки и аз се "срещнахме" с корона вируса станах голям фен на Мангъров защото това което той говореше го видях с очите си...
Миналата есен нямаше места в болниците а докторите се криеха от страх да не се заразят /това в Ловешката болница го видях и преживях/ Основната маса си боледувахме по домовета и никой от моите близки не влези в болница защото просто нямаше място така никой от нас не се оказа в статистиката на разболели се и преболедували. Днес всеки случай за които ми е известен минава през болница "ковит пътеката е добре заплатена и всеки е добре дошъл дори и да е болен от друг сезонен грип". Въпреки, че официалната статистика отчита, че днес болните са в пъти повече от миналата есен някак си поне в Ловеч това не изглежда да е съвсем вярно НО определено все още има болни от КОВИТ-19. Въпреки, че официално днес нещата са много по страшни от преди година това което виждам със своите очи и това което видях преди близо година ме кара да смятам, че сега не е толкова страшно и смятам, че реалния броя на новите случаи е по малък от този през така наречената втора вълна. Като гледам личните ми познати в България и чужбина определено не виждам никаква полза от боцкането на препаратите "ваксините". Разбира се който иска нека се боцка щом това ще го накара да се чувства по добре но нека не закачат онези който вече имаме анти тела и не желаем.
skrasi (09-11-2021), kypa (09-11-2021), Emil Enchev (09-11-2021), Нерегистриран (7)
Докторите от цял свят отказват да си слагат препаратите наричани "ваксини" не е трудно да предположим кое е по малкото злоИ как разбра кое е по малката злина? Може би като си броил на петте си пръста? Защото нали беше споменал че така изчисляваш някои неща?
Иначе
https://afera.bg/науката-vs-принудата/
д-р Антония Първанова винаги точно обяснява за какво иде реч и посочва източници, ако някой се съмнява в думите ѝ.
Силно подозирам, че някой профили вземат и допълнителни възнаграждения за разпространяването на фейк информация промотираща препаратите наричани "ваксини".
kypa (09-11-2021), Emil Enchev (09-11-2021), hanuman (09-11-2021), Нерегистриран (4), skrasi (09-11-2021)