• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • Разплащателни системи! Част 2

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Разплащателни системи! Част 2

+ Отговор в тема
    Страница 203 от 207 ПървиПърви Предишно ... 103 153 193 201 202 203 204 205 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 2 021 до 2 030 от общо 2066
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 25-08-2021 15:37 #2021 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Някой знае ли каква компания са Кракен? Нещо няма никаква информация на сайта им, нито адрес, нито телефон. Някъде прочетох, че са базирани в Сащ, но дали е така? Затвориха си съпорта и вече не отговарят. Парите ми са задържани и не мога да ги ползвам. Вече доста време нищо не правят, за да ми освободят акаунта. Уж го били блокирали преди месец за моя сигурност. Няма тикет за проблема преди месец и не знам на какво основание са предприели такова действие. Неприятното е, че от разговорите със съпорта ми се насади чувството, че те смятат акаунта ми за хакнат. Нищо, че влизам в него с пароли и специален код от телефона ми. Дори все повече ми се струва, че те подозират, че аз съм хакера и затова не предприемат нищо, за да ми върнат парите и дори май умишлено се покриха. Това е доста тъпо. Кой хакер ще хакне празен акаунт, за да депозира в него свои пари?? Разбирам вътре да имаше тлъста сума, а то цял месец акаунта е стоял блокиран с 1 евроцент вътре. Сега пращам малко крипто и тия се присетиха, че имало проблем със сигурността преди месец. Всъщност си го измислиха, защото никога не съм казвал подобно нещо и не съм подозирал Кракен, че е хакнат. Сега обаче почвам да си го мисля сериозно. Какво им пречи тия от Кракен повече да не ме допуснат до собствения ми акаунт и така да ми свият скромните лайткойни? Били ми заключили акаунта. Ами в 21 век едно отключване става за секунди. Махат отметката и готово. Ама вече повече от 12 часа нищо не правят. Много се нервя, защото покрай тези нови технологии ставаме жертва на разни мошеници. Мога ли да направя нещо, за да си получа парите? Тия Кракен дали имат някаква регулация изобщо?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Пишете статии и печелете пари с удоволствие.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (2), kypa (25-08-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 25-08-2021 16:28 #2022 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Много прав се оказах. Получих писмо от Кракен, където ми искат както се казва баща си и майка си. Понеже системата им била алармирала, че има проблем със сигурността на акаунта ми искат да потвърдя, че аз съм собственика. За целта трябва да се снимам с личната карта в едната ръка и с някаква ръкописна бележка в другата ръка, където съм се подписал дори. Отделно има въпросник от десетина въпроса, на които трябва да отговоря и нещата са много сериозни. Откъде съм чул за Кракен и защо съм решил да се регистрирам там, какво зная за криптовалутите и накрая завършва с нуждата да им изпратя списък с всички устройства, от които влизам в Кракен. Сори ама за стотина долара аз няма да се правя на маймуна. Теглих им една сосна нашенска и приключих с тях. Имайте едно наум какво ви очаква ако ползвате такива разплащателни системи.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

5. Следният потребител изказва благодарност на ontar за полезния пост:

kypa (25-08-2021)

6. 25-08-2021 16:44 #2023 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Много прав се оказах. Получих писмо от Кракен, където ми искат както се казва баща си и майка си. Понеже системата им била алармирала, че има проблем със сигурността на акаунта ми искат да потвърдя, че аз съм собственика. За целта трябва да се снимам с личната карта в едната ръка и с някаква ръкописна бележка в другата ръка, където съм се подписал дори. Отделно има въпросник от десетина въпроса, на които трябва да отговоря и нещата са много сериозни. Откъде съм чул за Кракен и защо съм решил да се регистрирам там, какво зная за криптовалутите и накрая завършва с нуждата да им изпратя списък с всички устройства, от които влизам в Кракен. Сори ама за стотина долара аз няма да се правя на маймуна. Теглих им една сосна нашенска и приключих с тях. Имайте едно наум какво ви очаква ако ползвате такива разплащателни системи.
      Не виждам проблем, ако всичко ти е изрядно, да изпълниш каквото искат.
      Аз така бих постъпил.
      И казусът ще приключи с щастлив край за теб.
      Съвсем в реда на нещата е да имат процедури за сигурност и да си ги следват.
      Нали не мислиш наистина, че ще тръгнат за някакви смешни суми да се гъбаркат с потребителите си ... ?
      " ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров

Мечтаете да станете известен блогър? Започнете да работите с нас.

7. Следните 10 потребители изказват благодарности на Emil Enchev за полезния пост:

gambletrade (25-08-2021), Нерегистриран (6), REDA (25-08-2021), kypa (25-08-2021), ontar (25-08-2021)

8. 25-08-2021 17:20 #2024 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 786
      Благодарили са му 14 597 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Аз така бих постъпил.
      Нали не мислиш наистина, че ще тръгнат за някакви смешни суми да се гъбаркат с потребителите си ... ?
      На мен също ми искаха такава снимка ако добре си спомням, че съм си оставил автопортрети къде ли не по света Някой да е чул да се оплаквам? Тези драми започват да ми приличат на едни други драми, на едни други потребители
      P.S. Чак пък да няма инфо за една от най-големите крипто борси: https://en.wikipedia.org/wiki/Kraken_(company)
      Последна редакция от gambletrade : 25-08-2021 на 17:29

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

9. Следните 10 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (25-08-2021), Emil Enchev (25-08-2021), Нерегистриран (5), REDA (25-08-2021), kypa (25-08-2021), ontar (25-08-2021)

10. 25-08-2021 19:59 #2025 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Кракена в действителност е една от най-големите онлайн борси в света. Кракен и Койнбейз станаха като Кока Кола и Пепси Ко. Нищо ново под слънцето не искат, работа за 5 минути и по-малко. Особено ако си използвал VPN или ТОР платформата, съвсем в реда на нещата е да получаваш това отношение. Задължени са и от закона да познават клиентите си и при такива обстоятелства няма накъде, трябва да се извършват проверки, за да са сигурни, че точно ти използваш акаунта, а не някой друг. Ако им спъваш работата, най-много да ти пратят ДАНС за проверка дали не се перат пари

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (25-08-2021), kypa (25-08-2021), ontar (25-08-2021), Нерегистриран (1)

12. 25-08-2021 20:54 #2026 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      На Кракенът поддръжката е супер бърза, финансовият отдел относително бавен, а комуникацията между тях клони към нулева. Вършат работа, обаче някой път искат напомняне.
      Верификация с бележка в ръка е даже за предпочитане, понеже няма как да бъде открадната и използвана на друго място. Язе в Койнбазето заверифицирвах с такова.
      Искането за повторна/допълнителна верификация може да е заради инцидентното ползване през няколко месеца, без друга причина.

На Кракенът евтината бамка (Фидор, известна в някои финансови среди като Фьодор, а в други вероятно може би като Пидор) е записана в списъкът за СЕПА Инстант:
      https://www.europeanpaymentscouncil....t/sct_inst.pdf
      И вероятно може би до някой и друг месец ще започнат да пращат преводите като Инстант (все още не са започнали).
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Имате ли талант за писане? Ако не опитате, няма да знаете.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

13. Следните 9 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

minkov (25-08-2021), REDA (25-08-2021), ontar (25-08-2021), Нерегистриран (5), 100 (26-08-2021)

14. 25-08-2021 22:17 #2027 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      Искането за повторна/допълнителна верификация може да е заради инцидентното ползване през няколко месеца, без друга причина.
      Тука си много прав. Регистрирах го тоя акаунт в Кракен само заради тегленията от Инстафорекс и сумарно имам един депозит и едно теглене преди месец. Сега влизам за втори път. Съпортът им се покриха или просто не искат вече да говорят с мене, защото взеха да си противоречат. Първо твърдяха, че заради разправиите преди месец, когато ми се замота едно теглене са ми заключили възможността да депозирам и тегля, за да не изтичали пари от акаунта ми. Един вид това било в полза на моята сигурност. После се оказа, че днес системата им дала някакъв флаг, че нещо около сигурността на акаунта ми не е наред. Това са измишльотини и само си придават важност или се престарават. Аз влизам само от един компютър и при всяко влизане получавам код на телефона си. Няма как друг освен мене да влезе в акаунта, който освен това винаги е празен и не знам какви пари могат да изтекат като ги няма. Ок. Пратих им каквото искат и 3-4 часа след това няма видима реакция и подозирам, че ще ме поразиграват ден-два. Дано поне лайткойнът се задържи на тази цена, че иначе ще загубя. Дайте идея за друга разплащателна криптосистема и ако може да е българска, защото тия надути чужденци вече ми ходят по нервите.

Ние знаем как да печелим пари, като публикуваме статии/ревюта!

15. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (1), kypa (05-10-2021)

16. 26-08-2021 09:39 #2028 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Аз така бих постъпил.
      Ами може и да се окаже, че се гъбаркат, защото след 18 часа умуване ми отговориха, че снимката, която им изпратих не отговаряла на изискванията. Не се виждали добре двете ми ръце и освен това камерата на телефона трябвало да бъде с по-високо качество и по-добро осветление. Не само аз, но и човекът, който ми помогна да наприм снимката сме на мнение, че изискванията са спазени едно към едно и снимката е станала идеално. Аз не виждам какво по-добре може да стане, а и смартфона ми е сравнително нов и с качествени камери. Сега ако ще трябва да си купувам нов телефон или да ходя да ме снима професионален фотограф, то работата става съвсем неизгодна. Определено имам чувството, че нарочно си правят някакви игрички с мене. Факт е, че вече нямам достъп до чата на живо, а и виждам, че парите ми са препратени на друг адрес и вече дори не стоят задържани в акаунта ми. Няма да ви показвам снимката тук, но аз категорично мога да кажа, че съм изпипал всичко от до и по-добра от тази снимка няма как да им направя. В такива случаи се сещам за един лаф на известния наш боксьор Кубрат Пулев - "Продължаваме напред". До тук с Кракен и търгуването с бонус сметки.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

17. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (2), kypa (05-10-2021)

18. 27-08-2021 09:47 #2029 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Схванах идеята защо искат да се виждат и двете ръце как държат бележката и личната карта. Винаги е възможно някой да ти открадне снимка, където си държиш личната карта и към нея да прикачи с Фотошоп някаква изфабрикувана бележка. Сигурно имат практика с измами и затова са прави да настояват да искат такива неща. Вече ми освободиха акаунта и имам достъп до парите си. Старата максима, че "На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата" сработи за пореден път. Направих си сам селфи с предната камера на смартфона и този път я приеха и то много по-бързо. Като гледам снимките предишните бяха по-качествени, но явно сега са оценили, че полагам усилия и по-добре се вижда, че няма измама. Имам предвид, че задната камера е 13 мегапиксела, а тази за селфи е само 5 и освен това текста се обърна огледално и е трудно четлив. Независимо, че сагата е решена ще се огледам за регистрация в българска криптоборса, защото вече се е събрала малка сума за следващо теглене.

Присъединете се към нас, ако мечтаете да станете писател на свободна практика.

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (1), kypa (05-10-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 27-08-2021 10:25 #2030 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 786
      Благодарили са му 14 597 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Схванах идеята защо искат да се виждат и двете ръце как държат бележката и личната карта. Винаги е възможно някой да ти открадне снимка, където си държиш личната карта и към нея да прикачи с Фотошоп някаква изфабрикувана бележка. Сигурно имат практика с измами и затова са прави да настояват да искат такива неща. Вече ми освободиха акаунта и имам достъп до парите си. Старата максима, че "На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата" сработи за пореден път. Направих си сам селфи с предната камера на смартфона и този път я приеха и то много по-бързо. Като гледам снимките предишните бяха по-качествени, но явно сега са оценили, че полагам усилия и по-добре се вижда, че няма измама. Имам предвид, че задната камера е 13 мегапиксела, а тази за селфи е само 5 и освен това текста се обърна огледално и е трудно четлив. Независимо, че сагата е решена ще се огледам за регистрация в българска криптоборса, защото вече се е събрала малка сума за следващо теглене.
      Браво! Само три дни ти отне да схванеш, че когато ти изискат нещо такова трябва да се изпълнят условията точно. Вместо да се оплакваш и да филосовстваш на тема какво трябва и какво не, да беше прочел внимателно какво се иска от теб и да го беше изпълнил. Щеше да си спестиш сума ти нерви и време, а и ненужна кореспонденция с брокера

Искате ли да печелите пари, като пишете? Присъединете се към нас и ние ще ви помогнем.

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

ontar (27-08-2021), kypa (05-10-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 203 от 207 ПървиПърви Предишно ... 103 153 193 201 202 203 204 205 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти