На мен ми се струва, че Слави тотално се е объркал и е в дълбока заблуда за собственото си положение в обществото
Значи не е разбрал, че има разлика между зрителите в шоуто, които ръкопляскат след като сеетне надпис "аплауз" горе под тавана и истинския народ
Също така не е разбрал, че да излезеш на стадиона, да пееш Стани, стани, юнак балкански или Къде си, вярна, ти любов народна и всички да изпадат в екстаз, не е същото като да управляваш държава и да очакваш всички да припадат по това, което правиш, без значение какво е то и как го правиш.
Тоталното пренебрежение, както към конкретните хора от които очаква подкрепа - ДБ и другите с дългото кме, така и към целия народ няма да доведе до никъде.
В един момент ще остане много изненадан, че надписа "аплауз" не предизвиква очакваната реакция сред публиката, защото не всички сме малоумници, които са готови да се възхищават на всички плоски лафове от шоуто.
Според мен Слави вече губи и то главоломно и поне аз не виждам как може да спре провала. Някак си не виждам правилен ход от тук нататък, след като отрязаха всички мостове.
Реално между Борисов и Слави единствената разлика е, Боко много обича да го дават по телевизора, а Слави не се показва въобще.
Методите им на работа са доста сходни, да не кажа направо са си еднакви - едновластие и диктат - така могат да се опишат с две думи
Като се има предвид, че на Слави и скамейката му се оказа много къса от към кадри, реално не виждам бъдеще за формацията.