Точно ти не можеш да говориш за принципи защото преиначаваш на всеки думите както ти изнася, освен разбира се ако това не е основния принцип в живота ти. И не нямат 99.99 хора ваксинации, много са хората дето намират начин да заобиколят системата.Ами не знам, теб на времето са те завели например !
Както и 99,99 % от хората имат ваксинации.
Включително и един експерт , дето ти благодори на поста , също има .
Пак ти казвам никой не те задължава да ползваш не само ваксини , а и никакви медикаменти или медицински услуги . Щото и мнинието ти за лекарите е подобно - как всики лекари ни лъжели с броя починали от ковид и как едвали не насила и безпричинно си пълнели собствените болници с ковид болни.
Та няма лошо да имаш принципи , каквито и да са , но е редно да се спазват докрай , а не само когато изнася .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е да де, ама колкото и да е различен подхода, как втората доза ще затвърди първата? В такъв случай не виждам защо се слага тогава втора "игла".Това с мешането на ваксини за по-добро постигане на имунитет не е съвсем лишено от смисъл. Ако двете ваксини
имат различен подход към образуването на имунитета, комбинацията от двата препарата наистина може да доведе
до ефект, с пъти по-голям от самостоятелното им прилагане. Но трябва да си мине съответното време и да се попълнят
съответните статистики и да е сигурно това твърдение.
Не ми звучи логично, но пък не е невъзможно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
EC означава (съкратено) Eric Clapton"I am an old timer, I have survived, with great help, addiction and alcoholism, and stand now in the greatest dilemma of my life...
I have inwardly stood against our ‘elected leaders’ since brexit, intuitively doubting their integrity and character...
With the arrival of C-19 I hoped that C Henegan, S Gupta and Jay B would lead the way, but when imperial college stepped up with their jailers key, I knew we were in deep trouble...
I am a man of faith, albeit abstract, and what I felt and saw unfold in March ‘20 began to lead me away from govt rhetoric and the devotion of the general public to the PM and his cronies...
I looked for heroes in the house, and found C Walker, Desmond Swayne, and in unfortunate retirement, Lord Sumption...
On YouTube I found Hugotalks and Talk Radio... that was all....
Then I was directed to Van M, that’s when I found my voice, and even though I was singing his words, they echoed in my heart...
I recorded “stand and deliver” in 2020, and was immediately regaled with contempt and scorn...
In February this year, before I learned about the nature of the vaccines, (and being 76 with ephezyma) I was in the avant garde. I took the first jab of AZ and straight away had severe reactions which lasted ten days, I recovered eventually and was told it would be twelve weeks before the second one...
About six weeks later I was offered and took the second AZ shot, but with a little more knowledge of the dangers. Needless to say the reactions were disastrous, my hands and feet were either frozen, numb or burning, and pretty much useless for two weeks, I feared I would never play again, (I suffer with peripheral neuropathy and should never have gone near the needle.) But the propaganda said the vaccine was safe for everyone....
Then I met a member of this group, who counselled me to be careful and to have a look at what goes on with you guys...
I felt like a veil had been lifted, that I was no longer alone, that it was okay, in fact essential, to hold on to my intuition and follow my heart...
I continue to tread the path of passive rebellion and try to tow the line in order to be able to actively love my family, but it’s hard to bite my tongue with what I now know...
I’ve recorded and will post here another song by Van called “The Rebels” it’s not aggressive or provocative, it just asks;
“Where have all the rebels gone ?
Hiding behind their computer screens
Where’s the spirit, where is the soul
Where have all the rebels gone”
I’ve been a rebel all my life, against tyranny and arrogant authority, which is what we have now, but I also crave fellowship, compassion and love, and that I find here...
I believe with these things we can prevail
EC"
Цитатът е от писмо до т. нар. Robin Monotti:
https://t.me/robinmg/3377
В каналът на който има и други интересни работи:
https://t.me/s/robinmg/3377
В началото на 90-те при смяната на съвецките ваксини с високодемократични от една май за детски паралич е имало голям брой парализирани деца. Там дето яз ходих на деЦка градина мед. сестри направо са питали родителите дали да им бодат децата или само да ги запишат в тефтера. Повечето ваксини са отишли в канала.
В днешно време почти всяка година има "скандал" с някоя ваксина, родителите съвсем не са толкова заблудени колкото изглежда из фейсбуци, бг-мами и тям подобни, а голяма част от медицинските лица освен желание да си получават заплатата безметежно имат и съвест, та не вярвам положението да е по-различно.
Процесът по ваксинирането с различни ваксини се нарича ваксмаксинг (vaxmaxing) и според анонимни интернет източници дава най-добри резултати след приемането на поне 8 дози от поне 4 производителя (по 8 от всеки, не общо).![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Задължителните ваксини са нещо друго и не могат да се дават въобще за пример. Имунизационните календари за децата са различни в различните държави, нашият е един от най- богатите. В Германия даже са на препоръчителен режим, Във Франция са само 3 задължителните ваксини и то от няколко години, след като напоследък по Европа зачестиха случаи на огнища с морбили - за което има задължителна ваксина у нас и разни други екзотични болести. Като политика на тогавашното правителство беше да се увеличи обхвата на болести, за които да станат задължителни ваксините.
У нас също чат пат са избухвали локални огнища с морбили, което си е показател доколко се слага тази задължителна ваксина.
Доцент Мангъров преди короната е казвал и е апелирал да се ваксинират децата за коклюш, тъй като редовно постъпват при него в болницата за лечение, също беше член на ваксинационния съвет и беше върл противник на някои производители на ваксини, винаги е държал да се внасят само най-добрите и доказани, с което също настрои разни фармацевтични лобисти срещу него. В дъното е на разкриването на някои от скандалите с ниско-качествени или вредни ваксини за децата, та не от вчера е "любимец" на управляващите, докторите -печалбари и други невежи.
Ваксината за корона не е одобрена да се ползва за деца, така че не виждам защо въобще се прави паралел между задължителните с нормативен акт ваксини за децата за определени инфекциозни болести и незадължителната ваксина за корона, която не е одобрена да се слага под 18 г.
Китайците одобриха Синовак за деца над 3 години. Там бодат наред и не е демокрация Наскоро ЕМА одобри Пфайзер за деца над 12 г. , но ваксината продължава да си остава незадължителна за територията на ЕС.
Мога да дам разни идеи на отявлени проваксъри-коронолози и за какви други инфекциозни болести, които не са в задължителния имунизационен календар има ваксини да си ги сложат.
Или пък хипотеза да се ваксинирате срещу корона, но да се разболеете от грип А, Б - за тях също има ваксини или друг с тежко протичане или пък Хепатит А - болестта на мръсните ръце, за която също има ваксина, но не е задължителна.
От самата зора на изучаването на инфекциозните болести учените са открили важността на хигиената и това не се е променило досега колкото и да се развиват технологиите.
Та поддържайте добра лична и душевна хигиена във всяко едно отношение и ще е в полза за здравето Ви. Обсебването от някоя болест - дали корона или друга не е здравословно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (19-06-2021), minkov (19-06-2021), hanuman (19-06-2021), L&T (19-06-2021), gambletrade (19-06-2021), batDancho (20-06-2021), semion (20-06-2021), Нерегистриран (3), kypa (20-06-2021)
Няма как да не се обсебиш от короната при условие че се бълваше постоянно и непрекъснато по новините. Радио, телевизия, вестници само за това се говореше и пишеше при такава ситуация се подлудихме. В началото не вярвах, но после в нас бях маниачка, всичко бършех, миех направо ужас. Сега вече не е така.
За т. нар. задължителни ваксини според мен трябва да се прави разлика между време на изпитания и време изминало от създаването. Случаите на ваксини изпитвани еднократно върху 4-цифрено число деца преди преди едно или повече десетилетия възприемани като изпитвани с десетилетия вероятно може би въобще не са малко.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз по принцип съм за задължителните ваксини, вероятно аз съм ваксиниран, не съм питал мама, ама сигурно е така, сина ми е ваксиниран и внуците ми са ваксинирани, но иначе няма никакъв проблем да заобиколиш системата. Точно както в момента се заобикаля системата с коронавирусните ваксини.Като деца ни водеха под строй да ни ваксинират.
В момента също не познавам хора , които не са си завели децата на ваксинации.
Сега очаквам да ни кажеш кои са тези много хора , как са успели да заобиколят систимата и ти лично колко такива познаваш ?
Понеже ти не преиначаваш думите и говориш с факти , знам че за теб няма да е проблем и сега да изложиш такива !
Понеже казваш , че аз преиначавам на хората думите , конкретно говорим за теб - имаш ли направини от задължителните детски ваксинации - да или не ?
Друг е въпроса за рисковете, особено за туберколоза и хепатит.
Аз не бих изложил децата си на рискове от тези болести.
nelitobg (20-06-2021), L&T (20-06-2021), hanuman (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (20-06-2021)
Лично аз не познавам хора които са заобиколили системата в днешно време със задължителните детски ваксини. А контактите са ми доста богати, имайки в предвид досегашните ми работни места. Познавам хора на които им е било забранено да ваксинират децата си поради ред здравословни причини, но в последствие бяха ваксинирам и те.
Незнам дали, чухте че в последно време има нов щам на миличкия корона (някакъв индийски) . Направо си бил като настинка - гърлобол и хрема. Оз съм от една седни а така заради защото винаги ме удря в синузита и правя гнойни ангини, направо като в детската градина. А при личната тези дни беше фраш от хора с този така наречен летен грип. Та ходих да си направя тест-отрицателен. Мъж ми у той е болен - първи тест покужителен, втория отрицателен. Е голямо приключение е в къщи, дилемата е голяма кой е с корона![]()
L&T (20-06-2021), Нерегистриран (2), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (20-06-2021)
Да и мойте деца са ваксинирани с всички задължителни ваксини. Даже не съм и замисляла да не ги ваксинирам. А при мен бързия тест беше отрицателен, но имах температура 3дни и пълна загуба на вкус и мирис. Пих и антибиотик, мина леко слава богу.
hanuman (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), kypa (20-06-2021)
L&T, неподозирани висоти достигнах и съм маниачка и съм гнуслива, добре че бързо се осъзнах, че инак щях да побъркам фемилито и се върнах в нормалното си състояние.
Не виждам защо продължават да се коментират задължителните ваксини, медицинските специалисти не само у нас, а и по света са преценили, че тази ваксина за коронавирус няма да е задължителна, какво е това напиране да се сравняват.
Пак ще го напиша има адски много ваксини, които не са задължителни, ама за тях никой не напира.
Ще цитирам председателя на лекарския съюз по памет изказване от тези дни - ваксината за корона е за да не се затваря икономиката на държавите при нова вълна.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
hanuman (20-06-2021), L&T (20-06-2021), Emil Enchev (20-06-2021), minkov (20-06-2021), kypa (20-06-2021)