Страшно много познати получиха алергии и обриви от маските. Затруднено дишане, вече е време да се махат маските видяло се е че не вършат работа.
Страшно много познати получиха алергии и обриви от маските. Затруднено дишане, вече е време да се махат маските видяло се е че не вършат работа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично съм против носенето на маски на открито. Ако си излязъл сам на разходка няма смисъл да носиш маска особено сега в топлото време. Все пак е доказано че чистия въздух убива всички вируси и бактерии и си мисля че по време на пика тази мярка е малко в повече. Особено тези еднократните маски са ужасни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама естествено , даже как не се бяхме сетили.
То даже Бойко и щаба караха насила хората да влизат в болниците , че да се напълнят , и караха персонално лекарите във всяка една болница да интубират и слагат кислород .
Аз даже като гледам и в Европа има голям спад на заболелите, подозирам че Бойко и щаба са фалшифицирали и техните данни досега
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (2)
Моля, не приемай всичко дето го пиша на сериозно - това беше някакъв опит за ирония и шега, ама само ти май не го разбра и реши за пореден път да ме размажешАма естествено , даже как не се бяхме сетили.
То даже Бойко и щаба караха насила хората да влизат в болниците , че да се напълнят , и караха персонално лекарите във всяка една болница да интубират и слагат кислород .
Аз даже като гледам и в Европа има голям спад на заболелите, подозирам че Бойко и щаба са фалшифицирали и техните данни досега![]()
А да , то пък моето не е ирония на иронията ти
Май само ти не го разбра и реши, че трябва и да отговориш, че и да поясниш
Нищо не казваш за ваксините , че нали от щаба лъжели, че идвали ваксини, а твоя личен лекар казвал че няма
Заредиха вече ваксини и при вас ?
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (3)
Особено ако им се налага да ги слагат в работно време е доста кофти, аз слагам само в магазин и то под носа, и пак е гадно ако се позабавя, пък за продавачките не знам как издържат.
kypa (25-05-2021)
Има ваксини - това сериозно, не е ирония - колкото искаш има и то още от 10 май насам, мераклии много няма за ваксиниране, ама то това друга тема.
Ама то нормално да има ваксини - ако са ти обещали да има за всички в началото на февруари е съвсем "нормално" в средата на май да са тук ваксините
Вижте че и вече не се тръби толкова много и по - новините, преди ставахме и лягахме с проценти на ново заразени, умрели и прочие. Даже и брифингите като бяха пък беше още по голям ужас. Така че ако се спре това промиване на мозъци, хората малко ще се по успокоят. Ето и ние преди сутрин на кафето беше тема короната. Сега вече никой не говори.
Нерегистриран (3), kypa (25-05-2021)
Не трябва съвсем да се отричат маските. Верно е, че не предпазват на 100%, но имаше проучвания, че имат ефикасност от 30 до 70% процента. Най-малкото ако човек попадне в заразена среда вдишва по-малко от вредния въздух. А вече е доказано, че с по-малък товар от вируса тази болест се кара по-леко. Дори новият министър на здравеопазването не смее да свали съвсем препоръката за носене на маски. Преди редовно гостуваше в една кабеларка и с водещия си говореха против маските и как няма нужда от тях. Сега когато всичко зависи от него не нарежда да се спре носенето на маски. Вижда се, че не е толкова лесно да се вземат подобни решения, защото ако след време се увеличат новите случаи може да се наложи да понесе отговорност. Миналата година по това време новозаразените намаляваха драстично. Както се случва и сега. Бяхме решили, че сме се справили с болестта и се отпуснахме. Не се взеха мерки за подготовка за есента, макар че имаше предупреждения. После като дойде новата вълна положението беше много критично и много хора пострадаха. Затова сега се надявам да се действа по-разумно и да не се повтарят грешките от миналото. Защото лятото си е топло и хубаво, но пак ще дойде есента и хладното време. Този коронавирус все още го има около нас и трябва да го имаме предвид. Аз продължавам да си нося маската, когато съм в затворено помещение и гледам да спазвам дистанция от останалите хора. Особено когато кихат и кашлят. Сега това често се случва заради различните алергии и е малко стресиращо, но няма какво да се прави.
kypa (25-05-2021), Нерегистриран (2)
Още по-голяма дивотия е да видиш колоездач да кара колело с маска. Или сам човек кара колата си също с маска. Не напразно казват, че тази пандемия е най-успешния тест за интелигентностАз лично съм против носенето на маски на открито. Ако си излязъл сам на разходка няма смисъл да носиш маска особено сега в топлото време. Все пак е доказано че чистия въздух убива всички вируси и бактерии и си мисля че по време на пика тази мярка е малко в повече. Особено тези еднократните маски са ужасни.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Emil Enchev (25-05-2021), kypa (25-05-2021), Нерегистриран (1)