Борисов приключи днес. Идва ерата Радев. Ами какво да кажа да ви е честито. Дано Радев да даде повече на България от Борисов. Има един лаф "На малко прасенце и нов началник не бързай да се радваш, че не се знае каква свиня ще излезе." Дано не важи за случая. Айде да Ви е честит новото правителство. Е не го избрахте Вие ама нищо другия път ще се постараете повече. Слушам и ще падна от смях за новия закон. По лесно да гласуваш в чужбина с декларациика отколкото в България на друго населено място. Хубав гиноцит за българите в България. Ще взема да гласувам за ИТН. Разбраха голата истина правилната посока на България е изгонването на българите от страната. Сега вече имам повече права от българите в страната. Чакам още благенки и гърч на българите в страната. Извода е: айде марш на вън да работите и внасяте парички в страната стига се оплаквайте и мързелувате. А така сега ще си изберем правителство което да ни угажда и да ви мачка.Голям смях Ви казвам. То било голям смях. Пъблика ще позеленее от яд дето не искаше българите в чужбина да гласуват сега точно те ще определят парламента. Пъблич да не забравиш правилно да планираш отпуската. Две седмично предизвестие ако гласуваш на друго населено място. Ако си забравил да смениш адресната регистрация сега е времето за смяна на документи. Хихихи. Аз само да си попълня декларацииката има я в интернет и да си избера в коя секция да гласувам, че за сега са три. Ама Публика плаща може пък да открият някоя секциика на нашата улица да не обикалям много. Ще предложа на Слави за другите избори да направят да обикалят по къщите с една машинка да можем всички в чужбина да гласуваме и само гърч и геноцид без право на глас на Българите в БГ. Трябва да измислят повече рязане на правата им. Ще се напикая от смях. Започва много да ми харесва. Чудя се на акъла какво толкова съм държал на ББ. Щом ще има повече привилегии за хората в чужбина ще гласувам за нашата партиика тогава и музиката ми харесва. Хайде хайрлия да е.
![]()