Надявам се, че само се шегуваш с този въпрос. Не мога да си представя, че наистина има някой, който живее в България и ще го зададе серьозно. Какво точно очакваш? Да доведе някой, който да каже и да декларира, че неговият случей е точно такъв?
Искаш да кажеш, че само те са неизрядни?
Хора не е лошо малко да се смирите. Не е логично да пренебрегвате истината само за да участвате в някакъв спор. "Който е безгрешен да хвърли първият камък". Загледайте се в себе си. Дълбоко в себе си и си отговорете на въпроса: Трябва ли да имам и аз право да гласувам при така зададените условия? Не ме интересуват отговорите. Дръжте ги за себе си. Но помислете добре преди да поискате отново да се отнемат конституционните права на някой.
Разбирам какво ви боли, но не ние, хората избрали да осигурим някакво бъдеще на себе си и децата си, сме ви виновни. Това, че не сме се премирили с положението, а сме търсили решение не ни прави по- лоши от вас. И е нормално да искаме нещата да се променят, нормално е да искаме гласът ни да се чуе. И този глас би трябвало да говори най- много на управляващите, щото те са причината да излезем или все още да не се връщаме. И какво значение точно има за вас от къде гласувам аз? Дали от България или от някъде другаде. Гласът ми тежи еднакво и на двете места. Или просто сме на българският принцип - на мен ми е зле и на Вуте трябва да му е зле - и за това ако на някой не му е зле няма да гласува.