Те ще дойдат ама ще трябва редовно правителство за да ги усвой и разпредели. Защото служебно правителство няма правото и е с ограничени правомощия за само да организира избори и нищо повече. Та не случайно са изнервени от ГЕРБ защото има много работа да се върши. А другите само джафкат срещу ГЕРБ и нищо смислено и градивно. Та ГЕРБ затова им каза щом не искате ние да управляваме направете си правителство ние ще ви подкрепяме с гласове за да вървят работите. ББ показа и плана за възстановяване и развитие. Та който иска да го ползва който иска да си направи та такива ми ти работи има много спешни мерки да се вземат за всички граждани и оцеляване на държавата е те се дърлят с глупости и ревизиране на управлението. Просто се вижда че другите партии освен ГЕРБ са много далече от проблемите на обществото и държавата може би защото не са били в управлението и не знаят какво стой там. Ама просто вече се изтъркаха с това черно ПР срещу ГЕРБ. Това вече на всички е ясно ГЕРБ са виновни за всичко в държавата и за корона вируса. Дайте друга страница как ще работи този парламент, кой ще поеме отговорност да състави правителство и план за действие за оцеляване и развитие. Има време да съдите ГЕРБ, ако има не редности няма къде да се дянат и да избягат. Ама според мен има много по важни неща, а всички са боси и голи в тази обстановка и просто изместват центъра на проблемите в съвсем друга плоскост. Нещо ако оня с краставицата. Дето какъвто и въпрос да му задават на изпита той знае само за краставицата и свързва всички други въпроси с краставицата и кара за това което знае. Та и в този парламент. Много са ми смешни. ГЕРБ, ГЕРБ и ГЕРБ дайте нещо друго бре дами и господа от другите партии. Дайте нататък.