Няма къде да бързам,нещо вече не ме сърбят ръцете,просто си гледам интереса както го мога.
Няма къде да бързам,нещо вече не ме сърбят ръцете,просто си гледам интереса както го мога.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в понеделник много почиващиили моя календар нещо не е верен
==============================================
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Запразнили сте, и правилно.
Тез пейроли сякаш австралийсни бяха
От озито извадих повече, отколкото от еврака![]()
================================================== ==================================
----------
А двете кокошчици Ивчето и клюмбето какво ли ще правят, ако ме няма- засега поне две петлета си хванаха да видим докога, може и това да е била целта.
Оставих си една да нощува
Uploaded with ImageShack.us
----------
И още малко скалпове, няма да ми се налага да лапам лютеница цяла зима май
Последна редакция от Novak : 05-10-2012 на 23:31
RyMu (06-10-2012)
Вчера,макар и петък си беше супер пазара за търговия.Обаче нямах време да следя пазара а исках да пусна дълги около сутрешното дъно.За съжаление нямах възможност след обяда да съм пред компа и съм изтървал .За сметка на това обаче надух здраво акаунта на инстата с петрола като продадох сутринта от 91.56( уцелих върха при ретеста) и после още една добавка на 90.96 при корекцията по М1 и лимита беше на подкрепата на Н1 90.55.,но затворих малко по-рано на 90.73.
На тредер.бг обаче също така с добавките затворих всичко на 90.72 и всичко беше ОК и се зарадвах.Даже в 15.30 на НФП-то си викам що не пусна мобилния ,знам че от подкрепите и еврото и петрола ще дадат як импулс нагоре да прибера още някой долар,но си викам стига толкоз да не се отклонявам от другите задачи.Обаче съм забравил да махна лимита на традера.(вече за трети път ми се случва и незнам как да го реша този проблем).и какво е станало.Чукнало е големия лимит с добавките яко бай от 90.58 и веднага качило над 100 тика до 91.68.И после естествено здраво на минус.Вечерта като го видях направо ми призля,но успях да закърпя положението.Обърнах платната при корекцията по М5 на 89.80 и добре че не дочаках пак лимита на 89.20,ами дръпнах ръчната 10 тика по рано.Е това е от дневника с днешните петъшни одисеи.
Един лек пример за парадоксите при търговията.
от тези нива пък аз имам дълга........................................ .......................================================================== ==================================
----------
А двете кокошчици Ивчето и клюмбето какво ли ще правят, ако ме няма- засега поне две петлета си хванаха да видим докога, може и това да е била целта.
Оставих си една да нощува
----------
И още малко скалпове, няма да ми се налага да лапам лютеница цяла зима май
Uploaded with ImageShack.us![]()
Защо? Който има време и желание, що да не бърка - по-истинско и здравословно от това няма. Собственото производство си е собствено производство. А който го мързи, да ходи да си дава спечелените пари от форекса за нишесте с Е-та.
"Кой иска, да се връща на село и да си бърка екологични чисти манджи. Аз предпочитам уикенда друго да правя." - То лютеница може да се бърка и в Ню Йорк и в Токио, но който има възможност да отиде на вилата близо до природата, е най-сладко.
За Никифор не си ли чувал? "Та Хан (Княз) Крум е може би най-успешният български владетел. Притиснат от Византийският (по правилно ромейският) император Никифор, той отстъпва столицата Плиска. Блестящ тактически ход- главозамаян от лесния успех Никифор действа непредпазливо и попада в капан. Освен почти цялата армия загиват императорът и престолонаследникът." Чрез хитрост и капани - към прогрес - така е и във фрекса
Мисля,че ще се сбъдне прогнозата на Ива - до сряда най-вероятно рейндж между 1,30 и 1,70.
Последна редакция от Eli2356 : 06-10-2012 на 01:29
Става, ама съставките не стават. Нали производителите трябва да печелят на нечий гръб и то колкото повече фалшиви съставки, толкова повече печалба. Тя да не произвежда промишлени количества, че да купува промишлени бъркалки. Има домашни мелачки, но не и бъркачки. Ама вие, мъжете не ги разбирате тези работи. А и бъркането на ръка си е по-сладко. Аз бих добавила - А простата и глупава сврака - цялата! Хитрата може само да топне двата крака, ама да излезе суха.