И аз мислих по въпроса точно за това- експертно правителство. Но има едно, "но" за да се осъществи това трябва подкрепата на БСП или ГЕРБ. А лично аз подкрепа и коалиция ми звучи едно и също т.е. харакири за Слави както се случи с патриотите. Това първо и второ за да съществува това експертно правителство Слави трябва да се навежда да връзва връзки на подкрепящите ги партии за подкрепа. Всичко това ми изглежда много крехка коалиция ако мога така да се изразя нещо като риба, рак и щука. И трето нито една от партиите освен ГЕРБ нямат кадри да управляват страната. Иска се приемственост. Не можеш да скочиш от нищото и да поведеш страната още повече в такива тежки времена като сегашната криза за мен това е самоубийство. Слави е поставен в позиция Цунгцванг. Единственото решение за мен от положението е предсрочни избори и смятам, че това ще избере Слави ако иска да остане в политиката. Ако докара държавата до Жан Видиновата зима това ще бъде последния мандат на Слави Трифонов в парламента. А лично мнение е че това ще последва. Слави няма кадри да управлява и ще разчита на БСП и ДПС а те умеят да правят кризи. Това най-добре го могат. Даааа сложна обстановка се задава.