Владимир Путин се ваксинира срещу COVID-19
https://dariknews.bg/novini/sviat/vl...vid-19-2264711
Много бих искал да видя и нашите управляващи как си слагат продукта на АЗ и те да ни дават някакъв пример.
Владимир Путин се ваксинира срещу COVID-19
Много бих искал да видя и нашите управляващи как си слагат продукта на АЗ и те да ни дават някакъв пример.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-03-2021)
Путин се ваксинира,това добре, да оставим антиваксърските мнения, че като не се е снимал може би лъже, но защо не казва с коя ваксина, не е ли редно да покаже, че вярва на спутника, или не е била спутник...малко странно ми се струва това поведение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Азе под набълбучване имам в предвид това което е дошло а не това което ще дойде у бъдещето. Под набълбучване разбирам липсата на избор и алтернатива освен Астразенека. За зелените коридори ясно че работят само с Астразенека та нали точно това обясних ловката схема на здравния да е или тази ваксина или без ваксина с портала за регистрация. Те това е набълбучване.По зелените коридори масово се предлага Астра, даже не знам някъде да има пфайзер, така че почти всички от тези които посочваш са с ваксинирани са Астра
"От ваксината на Pfizer/BioNTech България е поръчала 3,9 млн. дози (0,65% от общата европейска поръчка), от ваксината на Moderna е поръчала 0,5 млн. дози (0,31%), от Astra Zeneca е поръчала 4,5 млн. дози (1,13%), от Johnson and Johnson е поръчала 2 млн. дози (0,5%), а от CureVac – 1 млн. дози (0,25%)."
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31053836.html
Предполагам за това набълбукване говориш ..Астрата малко повече от Пфайзера, това, че досега от Астра са дошли най-много друг въпрос
"Проучване: Астра Зенека се изравнява по ефективност с ваксината на Пфайзер/Бионтех"]
"Всички страхове трябва да останат в миналото. Ваксината срещу COVID-19 на "Астра Зенека" (AstraZeneca) и Оксфордския университет е 79% ефективна за предотвратяване на симптоматични заболявания от коронавирус и 100% ефективна срещу тежко или критично заболяване и хоспитализация. Това съобщиха от фармацевтичната компанията, цитирайки междинни резултати от "Фаза 3" на голямо изпитване на ваксината в САЩ, предава Ройтерс."
https://www.novinite.bg/articles/199...fajzer-Bionteh
Това за 60 -те % ефективност е едно от първите проучвания от преди месеци, от тогава има много нови и на база много повече изпитания извадки
Ето едно правено в САЩ
Същото е за повишения риск от съсиреци , който изразява при 22 милиона ваксинирани с Астра , 25 случая ..при останалите ваксини са докладвани даже повече случая
Цитирам данни на Световната здравна организация тия 79% дет ги цитираш пак се оказаха че не са верни щот пак нещо объркали Астразенека щели да кажат истинските данни идния четвъртък тогава пак ще спорим няма проблем. Не е моя вината че таз хубава ваксина е на таз хубава компания дет постоянно бърка какво точно е казала и за какво точно се отнася. Докат самата компания не се изясни какво точно казва ще си ползвам данните на Световната здравна организация от 63% ефективност.
След като не се хвали много, явно не е спутника.
Друг е въпроса, че ако иска да прави реклама, не е проблем да каже, че е спутника, а да се ваксинира с каквото си иска или с нищо
Наистина е странно поведението.
Или иска да избяга от спекулациите с ваксинирането на разни други лидери, дето пускаха разни клипове, че спринцовките били празни и други подобни
И ти намираш ли поведението на Путин за нормално ?Владимир Путин се ваксинира срещу COVID-19
След като сам твърдиш, че това е обикновенно грипче и ваксините са безсмислени понеже давали временен имунитет
значи да разбираме , че с тези си действия Путин подвежда собствения си народ...
Последна редакция от jivko78 : 23-03-2021 на 22:11
Нерегистриран (2), kypa (27-03-2021)
е, за спин, рак, и всички автоимунни все още няма - даже май и не знаят какво да правят. При всички тях е просто поддържане на някакво що-годе нормално състояние на пациента, а не излекуване.
Безплатен обяд няма!
Доста политици от всякакъв мащаб по света се ваксинираха публично. С какво не се знае. Но се показаха по телевизията. Аз не вярвам много на политиците, тъй като са склонни да изопачават нещата, когато говорят. В случая, когато са се показали. Да приемем, че сега са се ваксинирали с ваксина.
Дали е ваксина,ние не знаем.И аз не вярвам на обещанията на политиците.Доста политици от всякакъв мащаб по света се ваксинираха публично. С какво не се знае. Но се показаха по телевизията. Аз не вярвам много на политиците, тъй като са склонни да изопачават нещата, когато говорят. В случая, когато са се показали. Да приемем, че сега са се ваксинирали с ваксина.
Това рекламата е голяма работа!![]()
kypa (27-03-2021)
Разказвал съм го и друг път, имам един приятел трейдър и лекар, и веднъж го попитах директно „Кои болести се лекуват?” той ме погледна позасмя се и каза „ никои, превръщат се в хронични” и след малко продължи „ всъщност в последните 20 години има успехи с болести като рак и епилепсия” От този разговор са минали към 15 години сигурно, но го помня като вчера, затова и цитирам с кавички.
Голяма част от истината е че здравната система не иска и няма интерес да работи така, че да лекува потенциално хроничните болести, а начина е да се лекуват симптомите. Повечето болести, които са или имат потенциала да станат хронични изисква професионална оценка на пациента, консултации, постоянно следене и изследвания и промяна на начина на живот. Това са неща които примерно закоравелия и затлъстял пияница от квартала дори няма разбере, тъй че е ще пие хапчета за кръвно и още 10 неща и ще се крепи така "излекуван" от здравната система.Разказвал съм го и друг път, имам един приятел трейдър и лекар, и веднъж го попитах директно „Кои болести се лекуват?” той ме погледна позасмя се и каза „ никои, превръщат се в хронични” и след малко продължи „ всъщност в последните 20 години има успехи с болести като рак и епилепсия” От този разговор са минали към 15 години сигурно, но го помня като вчера, затова и цитирам с кавички.
Заради такива случаи хора като мен примерно им се налага да правят собствен рисърч за почти всеки проблем. Мога да се похваля с 3 пъти успеха ползвайки този подход. Това лечение на симптомите вместо реалната причина за болестта прави толкова много хора да са хронично болни цял живот.