• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Коронавирус, Част 5

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Коронавирус, Част 5

Затворена тема
    Страница 46 от 71 ПървиПърви Предишно ... 36 44 45 46 47 48 56 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 451 до 460 от общо 704
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 10-03-2021 16:59 #451 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

Моля, изберете категория: - Откажи
      ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 391 Пъти в
      2 885 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo Виж мнението
      Какво разбираш под "истинска демокрация"??? Това е някакво клише което всеки сам си тълкува както си иска...
      Ако имаш предвид правова държава използвай точните изразни средства!
      България е истинска демократична страна с двойни стандарти както във всяка демокрация.
      Скъпи ми Пабло. Благодаря ти за зададения въпрос. За съжаление колкото и да ти обяснявам не знам дали ще ме разбереш. Това трябва да се усети и почувства. Няма как да се опише с думи разликата. Само ще дам един истински пример. Човек от висшето управление на страната биде спрян от полицай за преведена скорост и си плаща глобата като поп и по телевизията изказва благодарност и награда към полицая за добре свършената работа. С примера си показва ясно на всички, че законите са за това да се от всички и който не ги спазва си носи последствията не зависи кой е и на каква позиция е в обществото. В друга една страна няма да назовавам имена. Човек също от високо положения в йерархията. Се показва по телевизията видите ли има забрана за нещо ама аз съм по велик от закона и съм над закона и никой не може да ме пипне защото аз съм някой и не съм бай никой в държавата. Отговора оставам за теб къде ти би искал да живееш като един съвсем обикновен гражданин на една държава? Ще спра до тук няма да се спускам в разкрития за злоупотреби със служебно положение. Разкриване, не разкриване наказания и т.н.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън
      Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), Нерегистриран (2)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 10-03-2021 17:47 #452 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 101
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      В друга една страна няма да назовавам имена. Човек също от високо положения в йерархията. Се показва по телевизията видите ли има забрана за нещо ама аз съм по велик от закона и съм над закона и никой не може да ме пипне защото аз съм някой и не съм бай никой в държавата. Отговора оставам за теб къде ти би искал да живееш като един съвсем обикновен гражданин на една държава? Ще спра до тук няма да се спускам в разкрития за злоупотреби със служебно положение. Разкриване, не разкриване наказания и т.н.
      Димитров, самият здравен министър (който би трябвало да е издал забраната) излезе по телевизията и каза, че такава забрана няма и няма никакъв проблем този човек дето си мислиш за него да си ходи където си иска. А определено здравния министър не би трябвало да харесва този човек, та чак да го защитава.
      Димитров що ми се струва, че в казармата този човек дето си мислиш за него яко ти е набивал канчето, та да храниш таква злоба спрямо него...

А този другия в другата държава бих казал, че е позьор и популист за да излиза и да демонстрира такива работи, но то и това си е негова работа.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

batDancho (10-03-2021), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), Нерегистриран (1), skrasi (11-03-2021), Emil Enchev (11-03-2021)

6. 10-03-2021 18:08 #453 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 679
      Благодарили са му 21 342 Пъти в
      6 592 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      САЩ вече изпреварват Великобритания и ваксинират по 0,8% от населението си на ден. Европа изостава далеч назад.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
      Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (10-03-2021), pablo (10-03-2021), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), skrasi (11-03-2021)

8. 10-03-2021 18:12 #454 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 885 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Няма как да си обективен - не живееш тук.
      В преден пост написа, че ти си повдига от нас - не са те изтрили, аз многократно повтарям на един, че е нахалник и да не ми се натрапва и ме трият.
      Значи да ти се повдига от нас когато го напише мъж е ок и не е спам, когато жена кажа на някой да не и натрапва нежеланото си присъствие не е ок и е спам .
      И на фона на това да говорим за демокрация в темата за коронавирус в този форум.
      Та ти щом си ок с такива прости неща, няма как да ми обясняваш за демокрация.
      На теб ти позволяват да обиждаш форума с - повдига ми се от вас,мен ме трият като кажа на нахалника, че е нахалник - това по полов признак ли е или по политически възгледи, какво е мнението ти.
      Сега само мен ще ме забършат, че спамя или или теб, защото правим едно и също, не сме по темата.
      А мен и вероятно и бан ще ми сложат.
      И говорим за демокрация - няма ли я в душата ти и не си ли възпитан в нейните ценности и идеали си остава празни прикакзки всичко, което пишеш.
      Псевдодемократите много обичат само да говорят за нея - но виж ценностите им убягват, остават си само с приказките без ежедневните простички неща присъщи на тези демократичните общества.
      Явно не си ме разбрала правилно. Повдига ми се от българските политици не от обикновенните хорица пишещи тук и там. Прочети внимателно какво съм писал. Тези мастити политици които ни лъгаха 45 години в комунизъм. Които си направиха превратчето и станаха големи демократи от тяхно се повдига. Дето си направиха тяхната демокрация с техните си закони. Парите които откраднаха и крадат от народа ги озакониха с псевдодемокрация и капитализъм. Но системата която им осигуряваше преди, осигурява им сега и ще продължи да им осигурява и занапред недосегаемост си продължава. Тези дето държат политиците, съда и полиция и са над всичко и над всеки невидимите и недосегаемите. Дето не искат промяна и реформа не искат България да се развива, а искат беден народ за да го манипулират за къшей хляб.

Роналд Рейгън
      Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), Нерегистриран (2)

10. 10-03-2021 18:26 #455 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      Благодарили са му 2 406 Пъти в
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      jqa,
      X
      Много ми е чудно кога пак ще ни затворят, ако чакат до изборите то няма да останат хора да гласуват.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на L&T за полезния пост:

kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), skrasi (11-03-2021), Нерегистриран (2)

12. 10-03-2021 18:34 #456 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Скъпи ми Пабло. Благодаря ти за зададения въпрос. За съжаление колкото и да ти обяснявам не знам дали ще ме разбереш. Това трябва да се усети и почувства. Няма как да се опише с думи разликата. Само ще дам един истински пример. Човек от висшето управление на страната биде спрян от полицай за преведена скорост и си плаща глобата като поп и по телевизията изказва благодарност и награда към полицая за добре свършената работа. С примера си показва ясно на всички, че законите са за това да се от всички и който не ги спазва си носи последствията не зависи кой е и на каква позиция е в обществото. В друга една страна няма да назовавам имена. Човек също от високо положения в йерархията. Се показва по телевизията видите ли има забрана за нещо ама аз съм по велик от закона и съм над закона и никой не може да ме пипне защото аз съм някой и не съм бай никой в държавата. Отговора оставам за теб къде ти би искал да живееш като един съвсем обикновен гражданин на една държава? Ще спра до тук няма да се спускам в разкрития за злоупотреби със служебно положение. Разкриване, не разкриване наказания и т.н.
      Изглежда за тебе демокрацията и правовата държава са едно и също Определено не разбираш какво те питам!
      п.п. Ти сигурен ли си, че не си в България???

Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

13. Следните 6 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

Novak (10-03-2021), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), Нерегистриран (2), skrasi (11-03-2021)

14. 10-03-2021 18:48 #457 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 885 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от L&T Виж мнението
      Много ми е чудно кога пак ще ни затворят, ако чакат до изборите то няма да останат хора да гласуват.
      Много скоро ще е няма страшно. Ще им трябват хпра да гласуват, да работят да им плащат сметките и да им слугуват. Не се притеснявай за това не са чак толкова глупави.

Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Димитров, самият здравен министър (който би трябвало да е издал забраната) излезе по телевизията и каза, че такава забрана няма и няма никакъв проблем този човек дето си мислиш за него да си ходи където си иска. А определено здравния министър не би трябвало да харесва този човек, та чак да го защитава.
      Димитров що ми се струва, че в казармата този човек дето си мислиш за него яко ти е набивал канчето, та да храниш таква злоба спрямо него...

А този другия в другата държава бих казал, че е позьор и популист за да излиза и да демонстрира такива работи, но то и това си е негова работа.
      Хайде да расъждаваме трезво Минков без блаблабла. МОже би аз не съм разбрал правилно защото предните дни тръбяха как ще затварят Шипка заради корона вируса. КОето и беше правилното решение. Гонеха всички от заведенията бяха големи фиести по телевизията. Видите ли изпълнявами си задълженията и глобяваме и заведенията дето не изпълняват и хората които не изпълняват като Милко Калайджиев и други видно поп фолк изпълнители. И изведнъж този закон за 3 март не важи. Много странно не мислиш ли? Няма ли двоен стандарт за това. По какъв закон тогава разхвърляха населението от кръчмите и по какъв закон това не го правиха на 3 март. Сега да се върнем на темата Шипка. Каква беше адекватната реакция на Президента на РБ да се извини на целия народ и съвсем културно да призове хората да си стоят по възможност в къщи и да спазват всички мерки за безопасност както в норманите страни или напротив да организира сбирщина на хора без всякакви мерки за безопасност и да прави компромати срещу управляващите с цел политически девиденти за предстоящите избори? И кой плати пак за всичко това пак тълпата обикновенните хорица подведени за пореден път. Както казах Президента го сравнявам напълно с Доналт Тръмп и той презоваваше към неглижираност с проблема корона вирус и плати подобаващо с цената на първата в света страна по брой смъртни случай. Извода го оставам на Вас. Бог да пази България.

П.С. Очаквам още компромати и помия до изборите. Цирка трябва да е пълен.

Роналд Рейгън
      Благодарности  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

15. Следните 6 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (10-03-2021), Нерегистриран (3), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021)

16. 10-03-2021 19:05 #458 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 101
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Много скоро ще е няма страшно. Ще им трябват хпра да гласуват, да работят да им плащат сметките и да им слугуват. Не се притеснявай за това не са чак толкова глупави.

Хайде да расъждаваме трезво Минков без блаблабла. МОже би аз не съм разбрал правилно защото предните дни тръбяха как ще затварят Шипка заради корона вируса. КОето и беше правилното решение. Гонеха всички от заведенията бяха големи фиести по телевизията. Видите ли изпълнявами си задълженията и глобяваме и заведенията дето не изпълняват и хората които не изпълняват като Милко Калайджиев и други видно поп фолк изпълнители. И изведнъж този закон за 3 март не важи. Много странно не мислиш ли? Няма ли двоен стандарт за това. По какъв закон тогава разхвърляха населението от кръчмите и по какъв закон това не го правиха на 3 март. Сега да се върнем на темата Шипка. Каква беше адекватната реакция на Президента на РБ да се извини на целия народ и съвсем културно да призове хората да си стоят по възможност в къщи и да спазват всички мерки за безопасност както в норманите страни или напротив да организира сбирщина на хора без всякакви мерки за безопасност и да прави компромати срещу управляващите с цел политически девиденти за предстоящите избори? И кой плати пак за всичко това пак тълпата обикновенните хорица подведени за пореден път. Както казах Президента го сравнявам напълно с Доналт Тръмп и той презоваваше към неглижираност с проблема корона вирус и плати подобаващо с цената на първата в света страна по брой смъртни случай. Извода го оставам на Вас. Бог да пази България.

П.С. Очаквам още компромати и помия до изборите. Цирка трябва да е пълен.
      Съвсем трезво разсъждавам.
      Точно за темата Шипка.
      Официална забрана няма, т.е. даже формално нарушение на мерките няма.
      Освен Президента там беше и Председателя на народното събрание и още няколко хиляди човека.
      А това е 3 март и това е Шипка и някой да твърди, че там са били някакви подведени хора, сбирщина и тълпа обикновени хорица си е меко казано обида към целия български народ.
      На Шипка се отива с патриотизъм и гордост и всеки сам си решава дали да бъде там или не.
      Във всеки случай съм сигурен, че хората, които са били там не са сбирщина и тълпа, а напротив - там са били хора родолюбци и патриоти и са преценили, че националната гордост е нещо по-голямо от какъвто и да е вирус и са поели риска, като са решили да присъстват.

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

17. Следните 5 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Novak (10-03-2021), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), Нерегистриран (1), skrasi (11-03-2021)

18. 10-03-2021 19:33 #459 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Явно не си ме разбрала правилно. Повдига ми се от българските политици не от обикновенните хорица пишещи тук и там. Прочети внимателно какво съм писал. Тези мастити политици които ни лъгаха 45 години в комунизъм. Които си направиха превратчето и станаха големи демократи от тяхно се повдига. Дето си направиха тяхната демокрация с техните си закони. Парите които откраднаха и крадат от народа ги озакониха с псевдодемокрация и капитализъм. Но системата която им осигуряваше преди, осигурява им сега и ще продължи да им осигурява и занапред недосегаемост си продължава. Тези дето държат политиците, съда и полиция и са над всичко и над всеки невидимите и недосегаемите. Дето не искат промяна и реформа не искат България да се развива, а искат беден народ за да го манипулират за къшей хляб.
      Това не променя нищо.

И не подменяй темата - ти можеш да държиш такъв език, независимо към кой е насочено, но мен ме плашат с бан и ме изкарват скандалджийка защото смятам, че не е редно да търпя един нахалник.
      Та не отговори на въпроса ми, а се извърташ - ако за теб това е нормално, как да приемем, че уважаваш демократичните ценности, сред които е равнопоставеността, правата на човека и още ред такива неща.
      Или правата се определеят по полов признак и политически принадлежност, може би по симпатии?

Друг въпрос към отговора на който съм много любопитна на какво се дължи този завой в политическите ти възгледи - доскоро харесваше българските политици и страстно ги защитаваше?
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
      Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

pablo (10-03-2021), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021), skrasi (11-03-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 10-03-2021 19:35 #460 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 885 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Съвсем трезво разсъждавам.
      Точно за темата Шипка.
      Официална забрана няма, т.е. даже формално нарушение на мерките няма.
      Освен Президента там беше и Председателя на народното събрание и още няколко хиляди човека.
      А това е 3 март и това е Шипка и някой да твърди, че там са били някакви подведени хора, сбирщина и тълпа обикновени хорица си е меко казано обида към целия български народ.
      На Шипка се отива с патриотизъм и гордост и всеки сам си решава дали да бъде там или не.
      Във всеки случай съм сигурен, че хората, които са били там не са сбирщина и тълпа, а напротив - там са били хора родолюбци и патриоти и са преценили, че националната гордост е нещо по-голямо от какъвто и да е вирус и са поели риска, като са решили да присъстват.
      От твойте разсъждения разбирам защо Китай се справи толкова бързо с тази пандемия, а останалия свят ще има много жертви да дава. Ами когато така се разсъждава няма какво да се сърдим на фактите и цифрите. В крайна сметка патриотите и родолюбците ще плащат пак сметката.

Роналд Рейгън
      Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (10-03-2021), Zagorka (10-03-2021), Нерегистриран (1), kypa (10-03-2021), Jack (11-03-2021)

Затворена тема
    Страница 46 от 71 ПървиПърви Предишно ... 36 44 45 46 47 48 56 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти