Скъпи ми Пабло. Благодаря ти за зададения въпрос. За съжаление колкото и да ти обяснявам не знам дали ще ме разбереш. Това трябва да се усети и почувства. Няма как да се опише с думи разликата. Само ще дам един истински пример. Човек от висшето управление на страната биде спрян от полицай за преведена скорост и си плаща глобата като поп и по телевизията изказва благодарност и награда към полицая за добре свършената работа. С примера си показва ясно на всички, че законите са за това да се от всички и който не ги спазва си носи последствията не зависи кой е и на каква позиция е в обществото. В друга една страна няма да назовавам имена. Човек също от високо положения в йерархията. Се показва по телевизията видите ли има забрана за нещо ама аз съм по велик от закона и съм над закона и никой не може да ме пипне защото аз съм някой и не съм бай никой в държавата. Отговора оставам за теб къде ти би искал да живееш като един съвсем обикновен гражданин на една държава? Ще спра до тук няма да се спускам в разкрития за злоупотреби със служебно положение. Разкриване, не разкриване наказания и т.н.