Подареното сако се оказа, че не е подарено на някакъв работник, а на общинския съветник от Герб в Суворово - това си е жив сценарий.
Подареното сако се оказа, че не е подарено на някакъв работник, а на общинския съветник от Герб в Суворово - това си е жив сценарий.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Така е всичи гласуваха за него заради начина му на изказване и някогашните действия. Много неграмотни хора го разбираха какво казва и го подкрепяха безусловно. Днес масата в България е точно от този тип хора и привържениците са му много. Интересно е обаче Слави къде ще се класира защото и той спада към този тип хора.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Слави със сигурност ще се класира, за държавната софра, въпроса е, там какво ще направи.
Според мен, ще събере доста гласове и без него, правителство трудно ще се сформир. Ще стане ясно колко пари струва, в най-скоро време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надявам се да не се окаже разочарование и да не прекърши обещаваща политическа кариера в името на бързи ползи.
Определено е много умел бизнесмен и шоумен, все добри предпоставки за дълга политическа карирера. Като писах, по поведението му, покрай създаването на правителство, ще се разбере за какво точно се бори, за това което казва, или за бързо и богато пенсиониране. Моето мнение е, че е за второто.
Ти пък откри топлата вода. В сичките му изяви са режисирани. Както и на другите покрай него.
Сега като навсякъде и в нашето село след 4 г мълчание от два месеца цари трескава дейност - строят стадион за мини футбол и асвалтират половината улици, та идва Красен Кралев да нагледа стадиона и аз много исках да му обясня, че е глупаво да изореш истинския стадион, при това добре поддържан, да го бетонираш и да го постелеш с изкуствена настилка, обаче се оказа, че на мероприятието могат да присъстват само одобрени от кметицата хора и като я помолих да присъствам след обстоен разпит, каза, че ще помисли и вечерта ми се обади, че бройката била ограничена и за мен нямало място, защото нямам адресна регистрация в селото. Та не можах да си поговоря с министър.
Да има вероятност да събере доста гласове особенно от такива които съвсем няма за кого друг да гласуват. Интересно е после какво ще се случи и дали ще се опълчи на Борисов или ще влезе в партия с него. Определено ще има интрига.
Много страх от хората, да не би някой нещо да хване да зададе неудобен въпрос и да счупи хатъра на този дебеловрат представител на спорта.Ти пък откри топлата вода. В сичките му изяви са режисирани. Както и на другите покрай него.
Сега като навсякъде и в нашето село след 4 г мълчание от два месеца цари трескава дейност - строят стадион за мини футбол и асвалтират половината улици, та идва Красен Кралев да нагледа стадиона и аз много исках да му обясня, че е глупаво да изореш истинския стадион, при това добре поддържан, да го бетонираш и да го постелеш с изкуствена настилка, обаче се оказа, че на мероприятието могат да присъстват само одобрени от кметицата хора и като я помолих да присъствам след обстоен разпит, каза, че ще помисли и вечерта ми се обади, че бройката била ограничена и за мен нямало място, защото нямам адресна регистрация в селото. Та не можах да си поговоря с министър.
Даже по ТВ-то имаше репортажза събитието - изобилстваше от двадесетина безкрайно доволни от инициативата мои съселяни, които изключително ентусиазирано подкрепяха идеята.
Ама от тези дето поддържахме съществуващия стадион (щото си го поддържахме сами без някакво участие на местната власт) нямаше нито един. А там и ние ритахме от време на време и децата постоянно играеха там с топките. Сега не знам какво ще стане, ама едно е на трева да си играеш, а съвсем друго на бетон.