На мен ми се струва че на руската ваксина по доверие има в чужбина и не случайно има много заявки и покупки, а руснаците не бързат явно и там има мощно антиваксарско движение.
На мен ми се струва че на руската ваксина по доверие има в чужбина и не случайно има много заявки и покупки, а руснаците не бързат явно и там има мощно антиваксарско движение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ше стане накрая пак братушките да ни вадят за ушите ...Русия намали днес цената на една доза от своята ваксина "Спутник V" до 866 рубли (около 12 долара) - тоест наполовина на досегашната
https://novini.bg/sviat/rusia/648298...iOyFd6YON-GTMI
Това е добре предвид текущата процедура по одобряване на ваксината за ЕС.
Ако изобщо им се занимава с глупости.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Как точно ще ни вадят ?
С ваксина, която още не е произведена в достатъчни количества , за продадена и разнесена из Европа да не говорим .
Иначе що да се занимават с глупости , да не би да имат интерес да продават ваксини ?
Последна редакция от jivko78 : 27-02-2021 на 20:58
kypa (28-02-2021)
Emil Enchev (27-02-2021), hanuman (27-02-2021), kypa (28-02-2021), skrasi (28-02-2021)
Emil Enchev (27-02-2021), hanuman (27-02-2021), Нерегистриран (1), kypa (28-02-2021), skrasi (28-02-2021)
Живко, все се каня да те питам - ти боцна ли се?
А Братушките - какво да ти кажа, какъвто и интерес да имат - ще си го реализират. Не ги мисли.
За разлика от много други - могат и го правят. Много не им дреме, кой какво си дрънка за тях.
Железарки ...
Но ти го знаеш, де.
Последна редакция от Emil Enchev : 27-02-2021 на 21:05
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Emil Enchev (27-02-2021), Нерегистриран (3), hanuman (27-02-2021), kypa (28-02-2021)
Незнам как са другите ваксини, но тая Астра Зенека, като те боцнат после 2 дни си като премазан с влак. Вече няколко приятели се ваксинираха и всички така - температура, мускулни болки, без сили за ден и половина. Дали е за добро или не, ще видим.
Мноу кекави тия твоите приятели бе3-ма мои възрастни роднини, разбирай над 70 години се ваксинираха с точно тази ваксина преди 4 дни. Как пък нито един не се оплака от тези симптоми?
Сигур щот са дърти
![]()