Първоначално написано от
dsofteva
Ако Всеки се замисли над това което ще кажа, ще види, че съм напълно права - За разлика от Всички Партии досегашни, Слави какво беше казал, някой въобще слушал ли го е през последната една година, май много хора не, ето какво - Ако тези идиоти в Парламента не гласуват партийна субсидия 1 лв, Аз правя партия и влизам в Парламента да измета Всички там! Сега сетихте ли се защо Слави идва, точно за това - да измете Всички от Парламента, тоест, Герб, БСП и ДПС си вкараха автогол, защото трябваше да приемат исканията на Слави, но не, те са егоистични хора които не ги е грижа за народа и точно затова Слави дойде и точно затова ще победи, неможе иначе да стане, тоест, Слави трябва да вземе 80 % от всички гласове, това е логиката, а не тъпата логика Слави е чалгар, затова нищо не може да оправи - това е мнение на хора които нищо не искат да се промени. Тоест, всичко друго е без значение, важно е главната цел - ако искаме нещо да се промени, Всички трябва да подкрепим Слави и да му дадем шанс. Има една приказка - Ако трябва да изберем по малкото зло, Слави е най-малкото зло. Тоест, бездействието е по голямото зло от малкото зло, замислете се и ще видите, че съм права.