Ако се провали опита с ваксинацията да се преборим с вируса работата отива на зле, на какво ще се надяваме ? Май ще се окаже прав оплювания професор че просто трябва да се срещнем 70 процента с вируса и той ще си замине.СПЕКТАКЪЛЪТ НА ПРОВАЛА: Доведе ли масовата ваксинация в Израел до повече заразени?
https://eurocom.bg/new/spektaklt-na-...veche-zarazeni
Преди време писах тук, че с интерес очаквам резултатите от мощната кампания за ваксиниране в Израел. Тази статия дава някои отговори, които не ме радват обаче.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То в България вече 50% сигурно са се срещнали. Нашите локдауни не са толкова строги, доста хора си работят, градини, ученици. Всички хора си ходят по улиците и магазините и аз мисля, че така организма се среща със съвсем малки количества вирус и се нагажда- създава имунитет. Може да се окаже по-добре, отклокото изцяло затворени. Да не говорим,че повечето хора не си правят тестове и си го изкарват някак вируса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да се надяваме, че годспод е българин и ще ни се размине леко. Познавам достатъчно хора, които вече го преболедуваха.
Нерегистриран (3), krasilovech (12-02-2021), pablo (12-02-2021), kypa (12-02-2021)
Най вероятно ще го изкараме като всички съседни и европейски държави, досега етапите на болестта се повтарят в всички държави по един и същ начин. И аз имам доста познати и колеги които са го преболедували и се надявам скоро поне тая година да си замине вируса.
Вярно е много хора , който бяха болни не си правиха тестове, отделно и сравнително свободния режим и липсата на дисциплина спомага по-бързо да се разнася заразата.То в България вече 50% сигурно са се срещнали. Нашите локдауни не са толкова строги, доста хора си работят, градини, ученици. Всички хора си ходят по улиците и магазините и аз мисля, че така организма се среща със съвсем малки количества вирус и се нагажда- създава имунитет. Може да се окаже по-добре, отклокото изцяло затворени. Да не говорим,че повечето хора не си правят тестове и си го изкарват някак вируса.
Според математическите модели , преди няколко седмици математика към щаба, на който досега всички прогнози се сбъдват, изчисляваше че са по-малко от милион, които са срещали с вируса.
Затова очаква не затихване, а нещо като трета вълна- което наблюдаваме сега
kypa (12-02-2021)
Със сигурност доста ще го преболедуват Ковид–а.Той ще си замине някога,но мисля,че няма да е толкова бързо,в смисъл няма да е тази година.![]()
Originally Posted by William Gan
https://dariknews.bg/regioni/kiusten...-video-2259712
Явно в Кюстендил имат проблем, но според мен не е "пандемията" от вирус, а Пандемия от ненаяли се общинари, които за пореден път доказват колко струват.
Предполагам ще може да обясниш как точно някой ще се "наяде " като наложи носене на маски на открито ?
Понеже знам , че нищо няма да можеш да обясниш по горния въпрос , да попитам в Китай - където ограничиха епидемията до минимум, - "ненаяли общинари от Кюстендил " ли им наложиха мерките с носене на маски от открито
https://conservative.bg/vaksinite-pr...ledvai-parite/
Кажи, че не става въпрос за пари?!![]()
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Мерките са определено неефективни, според мен има и голяма доза манипулация във всичко свързано с тях.
След отваряне на моловете за 3 дни отново станахме в червено, а големите чуждестранни вериги за хранителни стоки не бяха фактор. Маските веднъж не са ефективни, след време вече са "спасение", малките ресторанти не работят- " в тях вирее вируса", а в ресторантите на хотелите няма. Всичко е много объркано и силно манипулирано.
skrasi (12-02-2021), dianadenvi (12-02-2021), pablo (12-02-2021), kypa (12-02-2021)
Както преди бях писал ваксините са за да защитят нас. Ако аз без ваксина съм здрав и няма как да разпространя заразата, боцнат ли ме веднага ставам разпространител на вируса. Да не говорим, че сега са безплатни, но най вероятно следващата година няма да е така. Но някой тук дето всиччо му е безмислица, ако е написано от друг явно не мислят. Заслепени от пропагандата и с робски манталитет са много хора за съжаление.СПЕКТАКЪЛЪТ НА ПРОВАЛА: Доведе ли масовата ваксинация в Израел до повече заразени?
https://eurocom.bg/new/spektaklt-na-...veche-zarazeni
Преди време писах тук, че с интерес очаквам резултатите от мощната кампания за ваксиниране в Израел. Тази статия дава някои отговори, които не ме радват обаче.