Нищо, и при мен се получи нещо подобно, просто изтъргувах малко от фючърса и ми се освободи печалбата, пусни и ти някоя сделка от него и би трябвало да се освободи. Ще жертваш 1-2 долара. Работа за по малко от минута.Да ама , пак ви казвам началник , имах преведени 117 $ на едно за две седмици
Имам изтъргувани 0,37 лотове от въпросния фючърс , и след това започнах да търгувам
Спечелих , и ми се появи веднега спечелената печалба , свободна за теглене
Днес след като имаме нов преведен бонус , и той ми е 48 $
То стана така че и печалбата и предишния бонус , всичко стана в един общ бонус
Барабар с печалбата , и дефакто нямам нищо за теглене ?
Как стават тези работи !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (29-01-2021), lyubo (29-01-2021), minkov (29-01-2021), Нерегистриран (3), skrasi (29-01-2021), kypa (02-02-2021)
Сега Спеко, ще изтъргуваш само 0.13 Инст лота за тези близо педесет долара (48) , т.е. малко над половината от изискването дето е: 0.25 за 100$ и печалбата ти би трябвало отново да се появи в графата "свободни за теглене". Това можеш и по-късно през идната седмица да го направиш. Аз първо търгувам валути и после когато спечеля достатъчно $ чак тогава търгувам Инста-фючърса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (29-01-2021), minkov (29-01-2021), skrasi (29-01-2021), kypa (02-02-2021)
Пускам , и сега пуснах , но системата моментално ми затваря позицията
Това че сме края на седмицата сигурно , и най вече края на месеца
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Когато се кредитират новите бонуси, печалбата се приема като бонус само докато не се изтъргува необходимия обем по валутните фючърси. Щом е надвишен, системата отново освобождава печалбата.Да ама , пак ви казвам началник , имах преведени 117 $ на едно за две седмици
Имам изтъргувани 0,37 лотове от въпросния фючърс , и след това започнах да търгувам
Спечелих , и ми се появи веднега спечелената печалба , свободна за теглене
Днес след като имаме нов преведен бонус , и той ми е 48 $
То стана така че и печалбата и предишния бонус , всичко стана в един общ бонус
Барабар с печалбата , и дефакто нямам нищо за теглене ?
Как стават тези работи !
Необходимите лотове може да ги следите в профила си във форума!
Spekulanta (29-01-2021), ndimitrov73 (29-01-2021), minkov (29-01-2021), kypa (02-02-2021)
skrasi (29-01-2021), Spekulanta (30-01-2021), kypa (02-02-2021)
Ако цената на фючърса е под 0.1000 няма смисъл да го трейдваш, а тя сега е толкова и на седмичния и на месечния и вероятно затова не ти приема позицията. Изчакай началото на другата седмица да отворят новите фючърси и тогава всичко ще е наред.Сега Спеко, ще изтъргуваш само 0.13 Инст лота за тези близо педесет долара (48) , т.е. малко над половината от изискването дето е: 0.25 за 100$ и печалбата ти би трябвало отново да се появи в графата "свободни за теглене". Това можеш и по-късно през идната седмица да го направиш. Аз първо търгувам валути и после когато спечеля достатъчно $ чак тогава търгувам Инста-фючърса.
lyubo (29-01-2021), skrasi (29-01-2021), Spekulanta (30-01-2021), kypa (02-02-2021)
На някой друг липсва ли му опцията за за харесвания , защото при мен от снощи я няма . На какво може да се дължи това?
kypa (02-02-2021)
kypa (02-02-2021)
Спеко, погледни си в коментарите на историята защо ти отхвърля ордера.
Десен бутон с мишката върху някое редче на хисторито и сложи чекче на коментарите.
Там обикновено си пише какво се случва.
Възможно е да не ти стигат парите, ако е по-голям обема и затова да те кенселира.
По-скоро е това причината, а не че цената текущо е под 0.1 или над 0.9.
Ако купуваш над 0.9 или продаваш под 0.1 - тогава тези обеми не ти се броят за изтъргуван обем, но би трябвало системата да ти ги изпълни, ако имаш насрещен.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
minkov (30-01-2021), Spekulanta (30-01-2021), kypa (02-02-2021), Нерегистриран (1), skrasi (03-02-2021)