То на европейската инста мисля, че индексите никога не са спирани от търговия. Само на другата ги спряха по едно време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (02-02-2021), jssj (02-02-2021), Spekulanta (03-02-2021), Emil Enchev (03-02-2021), skrasi (03-02-2021), Kikos (05-02-2021), lyubo (10-02-2021)
Язе на европедската Инста никога не съм имал сметка.
Даже и на Бонуксната не съм видял кога са ги разрешили пак, като видях спамът се сетих да проверя и тогава забелязах. По-рано обаче сякаш бяха по-малко, тез от спамът вероятно може би сега да са ги добавяли.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (02-02-2021), jssj (02-02-2021), Spekulanta (03-02-2021), Emil Enchev (03-02-2021), Нерегистриран (1), skrasi (03-02-2021), L&T (04-02-2021), Kikos (05-02-2021), prodi (05-02-2021), lyubo (10-02-2021)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След дълга борба за верифициране на новата ми кредитна карта получих съобщение, че не мога да захранвам
/ и съответно да тегля/ от карта и с банков превод. Някой има ли повече инфо по въпроса ?
minkov (10-02-2021), lyubo (10-02-2021), Spekulanta (10-02-2021), skrasi (10-02-2021), kypa (11-02-2021), Нерегистриран (2)
В съобщението няма ли повече инфо. защо не ти позволяват да ползваш тези варианти за парични преводи ?
Тегленето през карта е различно от банковото теглене.
Казваш, че картата ти е кредитна, а не дебитна колега ! Ако е така може тук да е проблема, че не е дебитна. Бях чул преди време, че някъде из нета не приемали кредитни карти, заради .... забравил съм подробностите.
![]()
Нямам спомен някъде да не са приемали кредитни карти. Отначало беше обратното - не приемаха дебитни карти, но това беше много отдавна.В съобщението няма ли повече инфо. защо не ти позволяват да ползваш тези варианти за парични преводи ?
Тегленето през карта е различно от банковото теглене.
Казваш, че картата ти е кредитна, а не дебитна колега ! Ако е така може тук да е проблема, че не е дебитна. Бях чул преди време, че някъде из нета не приемали кредитни карти, заради .... забравил съм подробностите.
Прикачен файл 9566
Картата ми е кредитна в щатски долари, за да ме превалутират само един път. Досега нямах проблем с верификация и теглене, но картата
изтече и при верификация на новата - пръчка. Проверявах в банката - оттам казаха, че всичко е наред с картата, но продължава да ми
връща неопределена грешка - опитай пак.
Може би ще ти искат това колега , все пак попотай и колегите в олайн чата :newy:Нямам спомен някъде да не са приемали кредитни карти. Отначало беше обратното - не приемаха дебитни карти, но това беше много отдавна.
Картата ми е кредитна в щатски долари, за да ме превалутират само един път. Досега нямах проблем с верификация и теглене, но картата
изтече и при верификация на новата - пръчка. Проверявах в банката - оттам казаха, че всичко е наред с картата, но продължава да ми
връща неопределена грешка - опитай пак.
![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Наравих го, колега, изчаках да я потвърдят, всичко мина и чак тогава исках да я верифицирам за теглене.
При тази операция правят една блокировка по картата, в коментара на тази блокировка има един код.
Трябва да видиш в мобилното банкиране кода и да го въведеш. С това картата е потвърдена и може да теглиш по нея.
Ще трябва да се свържа със съпорта. Междувременно изчетох темата за теглене с лайткойни и сега чакам да получа тестовия
превод в кракена.
А това го получих, след като верифицирах второ ниво на една реална сметка. Всички други сметки са ми със трето ниво на верификация.However, the payment systems impose special requirements on the documents,
so we have to inform you that at this moment you are not able to make a deposit using a bank card or a bank wire transfer.
Понеже и моята карта я смениха преди месец някъде, та след това имах следния проблем - отивам на бензиностанцията, пълня до горе, отивам да плаща и греда. Не ще да мине картата, добе, че имах пари по джобовете да си платя горивото.
Възмутен, звъня в банката и от там казаха, че първата операция с картата трябва да е или на банкомат - може да сменя само пина примерно или да направя поне едно контактно плащане за да мога да плащам после безконтактно и в интернет иначе няма да стане.
Аз естествено на бензиностанцията се опитвах безконтактно, даже не ми мина през ума да накарам девойката да я търка по термианла.
После след първото контактно плащане всички функции на картата се отключиха и няма проблеми с никакви транзакции.
Та като ти е нова картата е възможно това да е проблема.