Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кабела голям зор вижда с това 1.34, я как хубаво се отблъсна от него, и какво мощно мечо поглъщане направи на 1ч, май му е време вепе да посети до 2-3 дена 1.30.
На мен пък ми говори друго. Полага си силите биковете и направиха нов върху. Отвориха пътя за нагоре. Това отблъскване е нормална реакция на мечките. Нормално е да има големи къси ордери на тези нива, а и много макули затварят дългите в тази зона. И при кабела и при еврото до този момент не виждам признаци за промяна на тренда. Корекции да ни промяна на тренда не. Аз съм биче настроен и ще търся дълги. Лично мнение разбира се. Всеки вижда различно на графиката.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Здравейте !
И аз все още очаквам курса при евро-долар да има ръст и да посети нивото 1.2003 като за днес, а утре може и още на горе да видим. Въпреки поглъщащия бар на М30.
За сега чакам таргети на споменатото ниво.
Успех Ви
REDA (01-12-2020), ndimitrov73 (01-12-2020), bobi_cz (01-12-2020), MAXJOY (01-12-2020), Barbaron (01-12-2020), daniwin (01-12-2020), Spekulanta (01-12-2020), jivko78 (01-12-2020), hanuman (01-12-2020), kypa (01-12-2020)
Днес се надявам вече да видим нов връх при EUR/USD, тъй като вече доста опити стана да го пробие. Има днес доста новини и изявления, така че всичко може да се очаква. GBP/USD направи доста добри движения и в двете посоки, дано при еврото да е само в посока нагоре.![]()
Доста бързо възстанови снощния спад.
Добре че се въздържах от къси .
Очертава се двойката пак да си продължи нагоре