Имам предположение и дори съм качвал материали на тази тема НО най добре ще е да питаш Путин
п.п. Моето лично мнение си е мое собствено не официална гледна точка на която и да е страна!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По принцип ти си по -близо до идеологията на Путин, както и негов последовател
Затова се учудвам, че с предишния си пост индиректно наричаш въведените от него мерки в Русия - участие в световна конспирация и дело на чалгар .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо пък 'загинали' - нито са ходили на война, нито са претърпели инцидент, според мен 'починали' ще е по-правилно.Първата седмица на ноември една от най-смъртоносните за България за последните 5 години:
Прикачен файл 8873
https://www.nsi.bg/bg/node/18121/
3179 загинали, средно за миналите години 2075.
Загинали от КорВирЗаб според официалното броене - 367.
И от всичките само около 10% са с корона. А другите ? Пак вследствие на корона, защото при всеобщата паника не са посмели
да стъпят в болницата заради другите си заболявания.
Идеологията на Путин е идеология на православното християнство а аз съм православен християнин
Истанбулската конвенция и джендартвото ми е далечно ...
На свой ред се учудвам защо при теб правосланите ценности са така далечни и непонятни???
Все пак живееш в православна страна и въпреки, че видимо не си православен е редно да си запознат с нашата ценноста система.
А как ги смеси всичките тези неща с КОВИД за мене е пълна мистерия...
Ти очакваше повече ли, че пишеш , че били само 10 % ?Защо пък 'загинали' - нито са ходили на война, нито са претърпели инцидент, според мен 'починали' ще е по-правилно.
И от всичките само около 10% са с корона. А другите ? Пак вследствие на корона, защото при всеобщата паника не са посмели
да стъпят в болницата заради другите си заболявания.
Що колко трябва да са , за да имаме епидемия ?
Може би трябва да са 30 % , 50 % от общата смъртност ?
Виждам, че си объркан, щом тръгна да търсиш конвенции и религии, но да обобщим фактите :Идеологията на Путин е идеология на православното християнство а аз съм православен християнин
Истанбулската конвенция и джендартвото ми е далечно ...
На свой ред се учудвам защо при теб правосланите ценности са така далечно и непонятно???
А как ги смеси всичките тези неща с КОВИД за мене е пълна мистерия...
Ти публикува видео за световната лъжа и ковид конспирацията
Ти кажи има ли общо с Путин тази конспирация , щом Москва беше под карантина , и като им гледаш мерките , данните за епидемията и починалите
Какъв е градуса на тези пари? Още от началото казват хората, че алкохола не може да помогне по никакъв начин понеже се иска 60+ за да убие вируса. Иначе самолечението щеше да е далеч по-забавно![]()
kypa (18-11-2020), Нерегистриран (2)
То лечение не става, ама не е лошо профилактика да се прави по този начин - препоръчвам ракия - карловска - там по-малко от 70 градуса няма, така, че е сериозно профилактично средство. Жената всичко дезинфекцира с карловска ракия, а аз понякога се профилактирам леко - за сега коронавирус нямаме
Ще я пробвам тая ракия, че то и студено става, перфектно за ракия ще еТо лечение не става, ама не е лошо профилактика да се прави по този начин - препоръчвам ракия - карловска - там по-малко от 70 градуса няма, така, че е сериозно профилактично средство. Жената всичко дезинфекцира с карловска ракия, а аз понякога се профилактирам леко - за сега коронавирус нямаме
jivko78 (18-11-2020), kypa (18-11-2020), minkov (18-11-2020), Emil Enchev (18-11-2020), Jack (20-11-2020)
Бацилът като стигне до дробовете вече не можем да го уморим с ракия, понеже много преди това е навлязъл в кръвообращението. А тамъ колкото и усилия да положим повече от половин градус трудно ще докараме.
Иначе градусът на самите пари е приблизително 100, градусът на това, което се получава като попаднат върху мокра тъкан обаче е много по-малко.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Novak (18-11-2020), 100 (18-11-2020), Emil Enchev (18-11-2020), minkov (18-11-2020), Нерегистриран (1), Jack (20-11-2020)