Бъди оптимистка - ще се разраства, няма друга теория.
"Здрав дух в здраво тяло" - та, ... да пазим духа.
Няма значение на какво мнение са пералнята и кафе машината.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ситуацията е сериозна.
Днес 300 души бяха тествани в село от 200 души, 400 от които бяха положителни...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (04-11-2020), Нерегистриран (3), Emil Enchev (04-11-2020), batDancho (04-11-2020), hanuman (05-11-2020)
Те за това е прав всъщност. Имунната система преборва вируса, антибиотиците само пазят да няма съпътстващи бактериални инфекции. За антивирусните данните са много противоречиви.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
GeorgiRR (04-11-2020), minkov (04-11-2020), Emil Enchev (04-11-2020), batDancho (04-11-2020), hanuman (05-11-2020)
Те тепърва ще нарастват, по формулата на Фибоначи. Неизбежно е. Но със заразените нарастват и оздравелите. Остава да чакаме пика когато оздравелите ще надхвърлят 70% и ще започне затихването. През това време всеки да избира как да се предпазва, себе си и по възрастните около него, та дано остане в групата от 30%. Това е много важно за рисковите, уязвимите люде. Имайте го впредвид и не слушайте новините щот само ни зомбират.
minkov (04-11-2020), Emil Enchev (04-11-2020), batDancho (04-11-2020), kypa (04-11-2020), hanuman (05-11-2020)
Те до момента болните са 5-6 до 10%, докато станТ 70%, че и да оздравеят бая още има да почакаме...Те тепърва ще нарастват, по формулата на Фибоначи. Неизбежно е. Но със заразените нарастват и оздравелите. Остава да чакаме пика когато оздравелите ще надхвърлят 70% и ще започне затихването. През това време всеки да избира как да се предпазва, себе си и по възрастните около него, та дано остане в групата от 30%. Това е много важно за рисковите, уязвимите люде. Имайте го впредвид и не слушайте новините щот само ни зомбират.
Тази работа със 70-те процента няма да стане, друго трябва да се измисли.
А дали наистина имунната система го преборва? Ако има голяма наситеност на вируса, тя няма да се справи. Затова се дава антибиотик, Азитромицин. За да не може вируса да пробие в клетката, където да се размножи. Не съм лекар, не мога да се изразявам като лекар, но ми обясниха добре какво е "лечението" в момента. Поставям кавички, защото реално такова няма. Използва се консервативен вариант, в който да се подтиснат симптомите и се разчита на тази имунна система. Точно затова казват хората да носим маски. Иначе при повече вируси - край!
А болните с няколко антибиотика ги тъпчат. Има и друго нещо. Ако чакаме на имунната система да ни даде глътка въздух, нататък няма да продължавам, знаете какво следва.
Но да не бъдеме толкова черногледи.
Ми за ся нема лякове, нема апове, нема ваксини. При оздравелите организма сам се е преборил. Единственото което може да предложи медицината е по комфортни условия на организма за да се бори. По свето прилагат хелиево обдишване на дробовете, по този начин се отключват останалите 60% от дробовете, които в естествени условия не се ползват. Така се дава време на организма да се бори и да изработва антитела. Инак, механичната винтелация разкъсва дробовете и дори да оцелее пациента, остава инвалид за цял живот.
Има го и този момент. Ако си вирусоносител и носиш маска, издишаните бацили полепват по маската и си ги вдишваш обратно. Те така се постига голяма наситеност. По добре се разходи в некой парк, сред природата, без маска, и издишаните бациле да ги отнесе повеят на вятъра некъде си. Въздухът между дърветата е йонизиран и убива секакви микротвари. Дано не ни затворят парковете пак.
Последна редакция от GeorgiRR : 04-11-2020 на 21:51
Купи си водолазен костюм и следващите 5 години се разхождай с него по улиците. И бутилки с кислород на гърба, да не забравиш.
Антибиотиците са превантивно против бахтерии - докато имунната система е заета с голямо количество вирус да не ѝ се налага да се занимава с тях. Антибиотиците нямат пряко участие в борбата с вируса, само предпазват от усложнения - примерно бактериална пневмония. Има антивирусни лекарства - ремдесивир е такова, които директно взаимодействат с вируси и блокират размножаването им. Освен с вируса обаче явно взаимодействат и с други неща, щото списъкът със странични ефекти е дълъг, а максимално допустимите количества, които могат да се погълнат са изключително малки. Затова са и противоречивите мнения за тях.А дали наистина имунната система го преборва? Ако има голяма наситеност на вируса, тя няма да се справи. Затова се дава антибиотик, Азитромицин. За да не може вируса да пробие в клетката, където да се размножи. Не съм лекар, не мога да се изразявам като лекар, но ми обясниха добре какво е "лечението" в момента. Поставям кавички, защото реално такова няма. Използва се консервативен вариант, в който да се подтиснат симптомите и се разчита на тази имунна система. Точно затова казват хората да носим маски. Иначе при повече вируси - край!
А болните с няколко антибиотика ги тъпчат. Има и друго нещо. Ако чакаме на имунната система да ни даде глътка въздух, нататък няма да продължавам, знаете какво следва.
Но да не бъдеме толкова черногледи.
Единственото нещо, което унищожава вируси е имунната система, т. е. белите кръвни телца дето със или без помощта на антитела го изяждат.
Потискането на симптоми особено температура също е противопоказно, пролетта имаше доста дискусии по въпроса.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (04-11-2020), Emil Enchev (05-11-2020), hanuman (05-11-2020), batDancho (05-11-2020), jivko78 (05-11-2020), Нерегистриран (2)
Аз нямам проблем с разходките по улицата. Като цяло имам самочувствието на безсмъртен и съм убеден, че вируси ме не ловят.
Работата ми е такава, че ми е все тая дали може или не може да се ходи по улицата. Нямам проблеми с изолацията, социалната дистанция и всичко около коронавирусите.
Ама като гледам как се побърква света и ми се струва, че не за мен, а глобално не вървят на добре работите. Въпрос на време е тези с по-лабилната психика да изтрещят тотално. А като ги подгони и глад, щото то не може всеки да кара дълго без да работи пълноценно и тогава ще стане съвсем страшно.
Emil Enchev (05-11-2020), hanuman (05-11-2020), batDancho (05-11-2020), kypa (05-11-2020), INedelchev (07-11-2020)