Аз по спомени бях изпратил фактура за платен ток и мина, сигурно сега имат нови изисквания. Или за различни нива на верификация става въпрос? Помня, че три бяха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Язе като пробвах с извлечение от ТБИ Бамката не го одобриха и като ги питах казаха, че трябвало било да бъде поанглийскому, а после като пратих от ТрансферУайзът мина без проблем. Миналата година към края за първи път пробвах, по-рано вероятно може би да са приемали и документи на български, щото и други хора са споменавали.
100-то, пращай каквото имаш, пък да става каквото ще.![]()
Ако не стане тамъ - Кракен. И без това е по-евтино, и СЕПА Инстант има, макар да е с около лев по-скъпо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
На мен в Кракена много зор ми верифицираха второ ниво.
В началото стана бързо верификацията на второ ниво, после ми пратиха едно писмо, че отменят верификацията щото започнал да не им харесва документа и искаха друг документ.
Пращах, пращах 4-5 дена и накрая ми писна и взех да си тегля печалбите през алткойнс.бг
И така няколко месеца и после пак започнаха да ми пращат писма, да им пратя документ, че било голяма далавера второ ниво да ме верифицират. Ама такива писма по две на ден идваха.
И аз на всяко писмо пращах все един и същ документ - 4-5 пъти ми отказаха и след поредното пращане на същия докуемнт ми върнаха писмо, че верификацията е готова.
Явно и на тях им стана ясно, че няма да пратя друго и е в техен интерес да ме верифицират с това което има.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом на Револют не им харесва Кракен сменяй Револют, а не Кракен. Те такова поведение не бива да се толерира. Отделно както днес не им харесва Кракен утре може да спре да им харесва Койнбейз.
Язе в Кракен буквално картинка от скрийншот на онлайн извлечение пратих, понеже сайта не пожела да приеме пдф-то.
А аз да питам, че сега съм в процес на смяна на документи, някой вървял ли е тоя път -
Актуализациа на ЛК и ШК след подмяна.
Мойте и двете са изтекли - засега никой не е изревал, ама не искам в един момент аз да ревЪ![]()
Зарегистрирай и заверифицирай една нова сметка с новото Л.К./Ш.К. и в случай на повод за изреваванье свързваш старата сметка с новата през кабинетят.
Като поводът за изреваванье включва не просто отхвърляне на съществуващата верификация, а запъване в рамките на процедурата по реверификация. Понеже сега верификациите стават много бърже - първите две нива наведнъж, а всичките три в рамките на един даже половин работен ден.
Също така за нова сметка към момента в никакъв случай не бива да се прави опит за прикачване към Форумът.
Ако някой има желание да участва в КОМАР организирван от Айкрад:
https://icard.com/bg/plashtai-mobilno-promo
Първата награда е електронно кул'ло.
15 пъти да се заплати нещо с тилихон посредством NFC искат.
И аз ще съм в същата ситуация след известно време, тъй че ще следя с интерес процеса.
По принцип моята идея бе да пиша на съпорта с прикачени ново и стари документи, а пък те да кажат каква е процедурата ....
Това вероятно е най-правилния вариант.
Когато ми откраднаха документите пращах навсякъде новите си данни.
Не са ми ги искали, щото старите си бяха в период на валидност, но просто реших да си спестя потенциални бъдещи разправии.