В Италия е същото, отиваш със навехнат крак в болницата излишаш с диагноза коронавируса. Днес болните там са 15 000. Бива спекулации с броя заразени ама управляващите вече се уляха направо.
В Италия е същото, отиваш със навехнат крак в болницата излишаш с диагноза коронавируса. Днес болните там са 15 000. Бива спекулации с броя заразени ама управляващите вече се уляха направо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За Италия нищо не знам , но в Чехия от вчера съм им забранили да излизат на вън освен за стоки от първа необходимост. Броят заразени е скочил до над 12 000 за денонощие. Само преди седмица имаха едва по 2000 случаи. Не ми се вярва за няколко дни да се в разпространил вируса чак до такава степен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Срока от 10 дена за карантина дето каза Бат Бойко важал само за близките и контактите на заразения иначе самия заразен си остава под карантина 14 дни макар че аз не виждам как точно ще се спазват тези дни тук в България и 2 дена да е карантината пак няма да се спазва.
Това за задължителните маски на открито изглежда не е въведено официално още. Днес излизах навън и специално гледах хората. Един не видях да носи маска. Аз в началото си бях сложила маската, но ми стана неудобно и си я махнах. Гледаха ме като че ли съм извънземна. Ако все пак има заповед тя изобщо не се спазва и на хората не им дреме за решенията на управляващите.
Аз също не нося маска на открито . Това е пълна лудост, нали съвсем ще се разболеем така. Слагам си маска в закрито помещения или когато говоря с някой на вън.Това за задължителните маски на открито изглежда не е въведено официално още. Днес излизах навън и специално гледах хората. Един не видях да носи маска. Аз в началото си бях сложила маската, но ми стана неудобно и си я махнах. Гледаха ме като че ли съм извънземна. Ако все пак има заповед тя изобщо не се спазва и на хората не им дреме за решенията на управляващите.Но да се разхождам сама с маска това няма как да стане.
Не виждам аз смисъл в носенето на маски на открито, тъй като навън няма концентрирано струпване на хора. Ако е някакво събитие или концерт - да . Но за да вървиш по улицата, не ти е необходима. Решението сзо понякога са изумителни.
Бате Бойко нали каза вчера, че маска се изисква при струпване на хора примерно на пазар, мол, държавни учреждения и т.н. Не схващам само по заведенията как не са струпани хората при условие, че там на 30-50 квадратни метра има понякога и по 30-40 човека, и никой не носи маска.Това за задължителните маски на открито изглежда не е въведено официално още. Днес излизах навън и специално гледах хората. Един не видях да носи маска. Аз в началото си бях сложила маската, но ми стана неудобно и си я махнах. Гледаха ме като че ли съм извънземна. Ако все пак има заповед тя изобщо не се спазва и на хората не им дреме за решенията на управляващите.
Днес по Нова показаха интервю с Алибегов - Председател на асоциацията на заведенията в България. Той каза, че ще спазват изискванията за дистанция, пространство на един човек 2 кв.м по барове и дискотеки. И ще намалят нивото на звука по дискотеките да могат хората да говорят от по-голямо растояние. Ама моето мнение е, че младите хора, които са основни посетители на тези заведения хич няма да спазват никакви ограничения както и досега... А изполвзане на маски по заведенията изобщо е абсурд, защото там се яде и се пие...Бате Бойко нали каза вчера, че маска се изисква при струпване на хора примерно на пазар, мол, държавни учреждения и т.н. Не схващам само по заведенията как не са струпани хората при условие, че там на 30-50 квадратни метра има понякога и по 30-40 човека, и никой не носи маска.
Това е така, но на мене ми е по-удобно да си я нося постоянно, когато съм навън. Защото ако непрекъснато я свалям и поставям на лицето не е много сигурно какво мога да си лепна. В смисъл, че в магазина пипам стоки и най-вече банкноти. После със същите ръце си пипам маската и я слагам на устата. Дали няма риск точно така да се заразя? Говори се, че коронавируса се задържа върху повърхности и особено върху банкноти. А тези дезинфектанти са несигурна работа. В смисъл, че по една телевизия специалист в областта обясни, че за да подейства един дезинфектант трябва да се остави върху кожата в течно състояние поне 15-20 минути. А ние обикновено си мокрим ръцете и после бързаме да се изтрием с кърпичка, нали? Така нямало почти никакъв ефект. Но не мога да си представя да кисна по 20 минути с мокри ръце след всяко пипане на съмнителни повърхности навън. Затова си слагам маската още в къщи и после се старая да не я пипам нея и лицето си докато не се прибера. Не винаги успявам на 100%, но само това е начина да се предпазя.Бате Бойко нали каза вчера, че маска се изисква при струпване на хора примерно на пазар, мол, държавни учреждения и т.н. Не схващам само по заведенията как не са струпани хората при условие, че там на 30-50 квадратни метра има понякога и по 30-40 човека, и никой не носи маска.
Точно и на мен това ми е странно. Все пак няма как да обядваш или пиеш кафе с маска. Не чух и да е влязло решение за пълнене на заведението максимум до 30 процента. Както винаги на Бойко обърканите изказвания.Бате Бойко нали каза вчера, че маска се изисква при струпване на хора примерно на пазар, мол, държавни учреждения и т.н. Не схващам само по заведенията как не са струпани хората при условие, че там на 30-50 квадратни метра има понякога и по 30-40 човека, и никой не носи маска.