Нищо ново под слънцето.
Ти откри топлата вода. Че кога сме били начело в класациите и кога народа ни е живял добре?
Явно сме си свикнали така и нищо не се стараем да променим, независимо кой избираме да ни ръководи.
Нищо ново под слънцето.
Ти откри топлата вода. Че кога сме били начело в класациите и кога народа ни е живял добре?
Явно сме си свикнали така и нищо не се стараем да променим, независимо кой избираме да ни ръководи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (23-10-2020), Нерегистриран (3), alba (23-10-2020), balcon (23-10-2020)
Ти с всеки държавен служител ли беше в кабинката за гласуване?
Въртите едни и същи клишета, ... че си и вярвате.
Папагала ми вкарва повече мозък, като си бърборкаме с него.
Специалист до разбирач сте се наредили.
Жена ми е държавен служител и досега нито веднъж не е гласувала за Герб?
За разлика от мен - дето не съм държавен служител.
Слушам?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (23-10-2020), alba (23-10-2020), semion (23-10-2020), balcon (23-10-2020)
За никого го не е тайна че държавните служби тели подкрепят властта дори и да не ги харесват пак гласуват за тях. Представи си евентуална смяна на водещата партия това означава и смяна на персонал.Ти с всеки държавен служител ли беше в кабинката за гласуване?
Въртите едни и същи клишета, ... че си и вярвате.
Папагала ми вкарва повече мозък, като си бърборкаме с него.
Специалист до разбирач сте се наредили.
Жена ми е държавен служител и досега нито веднъж не е гласувала за Герб?
За разлика от мен - дето не съм държавен служител.
Слушам?
Това нищо не значи и не е определящо за съставянето на новия парламент. Държавните служители са една малка част от българските избиратели. Единствено и само Бат Бойко издържа три победи на парламентарни избори не броя месните. Преди това се менкаха ту леви ту десни през мандат. Та това ми навява на мисълта, че има значи човека някаква способност политическа щом го преизбират. Дет се казва по нашему " Освен, че е горещо има и друго нещо". Щото отрицателния вот е много силно нещо да не забравяме когато се появи царя и народа им беше писнало от комунисти и седесари и масово гласуваха за царя та така стоят нещата.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Ами то държавните служители и ромите и пенсионерите са избиратели в България. Млади хора малко ,или нямат интерес или не вярват в изборитеТова нищо не значи и не е определящо за съставянето на новия парламент. Държавните служители са една малка част от българските избиратели. Единствено и само Бат Бойко издържа три победи на парламентарни избори не броя месните. Преди това се менкаха ту леви ту десни през мандат. Та това ми навява на мисълта, че има значи човека някаква способност политическа щом го преизбират. Дет се казва по нашему " Освен, че е горещо има и друго нещо". Щото отрицателния вот е много силно нещо да не забравяме когато се появи царя и народа им беше писнало от комунисти и седесари и масово гласуваха за царя та така стоят нещата.
Освен, че те гласуват. Вота така или иначе е манипулиран.
При нас не се случват честни избори. Пък и евентуално да са такива, избирателите са с различни виждания .
Категорично не съм съгласен с подобни, изключително елементарни, за да не използвам по-силни епитети, обобщения.
Както и с масовото клише, че държавният служител не вършел работа и т. н.
Дали и доколко ефективно работи зависи от една камара компоненти в структурата, като само един от тях е качествата на съответния индивид.
Паразити има навсякъде, включая и в частния сектор и ако "условията" им позволяват те също си паразитират изключително успешно. Без да са държавни служители.
Относно смяната на персонал при смяна на властта - съвсем не е задължително. Такива смени се правят и по време на управлението на текущата власт. Пак по много причини.
"Държавният служител" е нормален човек, като вас и мен, недържавни такива, който си има глава на раменете и може да мисли и да взема собствени решения. Той не е зомби.
Имаме претенции, тук във форума, да сме поне на средно интелектуално ниво. Не слизайте на подобни плоскости с подобни опростенчески твърдения.
Включвайте си мозъците. Мислете и анализирайте. Не повтаряйте едни и същи заучени фразички, щото всички така говорят и е много харесвано да се чува това.
Знам, че трябва да се трупа бонус, но ако сам ти не си цениш достойнството, не очаквай от другите да те уважават.
Не влизайте в масовката.
И пак да повторя - първо помислете и после говорете или пишете.
Акцентирам - първо мислете!
Най-малкото сме в публично пространство.
gambletrade (23-10-2020), ndimitrov73 (23-10-2020), semion (23-10-2020), Нерегистриран (4), hanuman (23-10-2020)
Бойко Борисов има способността да оцелява. А иначе ако следиш проявите на партия Герб ще видиш, че тя във времето смени всички политически крила. В началото се заявиха като центристи и либерали. После станаха десни и на практика им се получи да разбият останалите десни партии и да им заемат местото. Последните няколко години обаче политиката им е по-лява от на социалисти. А младите хора водят почти изцяло виртуален живот. Ако има електронно гласуване със сигурност ще участват. Иначе да ги закараш до избирателните урни в неделя е мисия почти невъзможна. Бас държа, че някои дори не знаят кой управлява в момента държавата. Но ако ги питаш какво е марихуана или за някой рапър ще ти изрецитират цяла поема.Това нищо не значи и не е определящо за съставянето на новия парламент. Държавните служители са една малка част от българските избиратели. Единствено и само Бат Бойко издържа три победи на парламентарни избори не броя месните. Преди това се менкаха ту леви ту десни през мандат. Та това ми навява на мисълта, че има значи човека някаква способност политическа щом го преизбират. Дет се казва по нашему " Освен, че е горещо има и друго нещо". Щото отрицателния вот е много силно нещо да не забравяме когато се появи царя и народа им беше писнало от комунисти и седесари и масово гласуваха за царя та така стоят нещата.
semion (23-10-2020), Нерегистриран (1)
При смяна на властта се сменят персоналиите от висшия ешелон: министри, заместници министри, някои шефове на дирекции... А служителите на по-долните нива си остават да си вършат работата, щото точно те са хората които реално я познават и я вършат. Ако всеки път сменят обикновените изпълнители - функционирането на държавните институции изцяло ще блокира...
Elsup (23-10-2020), Emil Enchev (23-10-2020), ndimitrov73 (23-10-2020), alba (23-10-2020), Нерегистриран (1)
Е не е точно така в по малките градове. Има ли смяна на влстта има смяна са шефовете и съответно след това и на персонала. Всичко според зависи . Ние сме обстоен град ама има няма вече 10 000 българи са останали тук всичко останало е роми .При смяна на властта се сменят персоналиите от висшия ешелон: министри, заместници министри, някои шефове на дирекции... А служителите на по-долните нива си остават да си вършат работата, щото точно те са хората които реално я познават и я вършат. Ако всеки път сменят обикновените изпълнители - функционирането на държавните институции изцяло ще блокира...