Нищо няма да стане, гаранция. Виж колко фалшиви новини се разнасят не само в България, но и по света. Много добре излъгаха една част от докторите, че аутопсиите били забранени. Да си чул Мангъров да е глобен или да му са повдигнати обвинения? Не. Най-вероятно няма да се случи, защото Боката най го боли, като му задават въпроси за свободата на словото, то затова нашите журналистчета с пръст не можеш да ги пипнеш.
За парите, дето ги раздават, аз пак ще напиша, че не само че моите близки не получиха, ами и сметките няма кой да отложи. Общо взето никой не се интересува болен ли си или не, сметките вървяти ние зад тях пръскаме пари.
Интересен е и факта, че досега никой не е излязъл и не е казал "Дадоха ми пари, за да ме пишат болен от Ковид", а само се разнасят мои приятели казаха, че искали да им дават пари, за да ги пишат болни. А аз пак ще кажа, че системата така е организирана, че няма как да ви пишат болен, ако не сте болен, защото трябва положителен PCR тест и трябва да се лежи минимум 15 дена в инфекциозна клиника или под карантина вкъщи.
Няма как да си сигурна, лекарят също. По-добре не го мисли. Ако до седмица не ти мине, JP-то ти ще те насочи към тест, за да потвърди или отхвърли съмненията за коронавирус. Всички първо в домашни условия ги лекуват, ако не се повляят от антибиотици и други препарати тогава се прибягва към допълнителни изследвания, едно от които е PCR теста. Така че гледай да си спокойна, и корона да е, няма нищо страшно, просто болните лежат двойно или тройно повече, в сравнение с нормалната грипна пневмония