Пак си слушам това:
Пак си слушам това:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Самочувствието е задължително да е по-високо. И е за лично ползване.
Нека да говорим за среда с определени качества. Хората може да са различни в оценките си, но има неща които или са така или не са така.
Кой е казал, че някой ще пада ? Ако говориш от личен опит.....необмислените действия водят до фатални грешки. Но за щастие, някои това го разбираме, доста преди да се случи.
За да бъде адекватен някой, то следва да бъде и обективен, докато твоите...може би допускания, са силно субективни.
Ти казваш, че си щяла да си формираш мнение за някого, който не те познава и то изобщо. За да даваш такива мнения, то трябва да си някой/я която има власт и поради тази причина, мнението ти, би оказало ефект.
Ти обаче си единствено един форумен ник, пускащ безполезна или дори вредна информация.
Аз например въпреки, че от тук ме познават 2-3 човека лично, днес помогнах на не един и то с чисто практични насоки какво точно да се направи. Не съм му разпъвал локуми за кой какво си мислел
Така, че преди да се изявяваш като някой/я със статут на разбиращ и можещ, то вземи да почетеш и потъргуваш, но печелившо !![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (03-10-2012)
albagpipe, пак ли не те лови сън, ти облажи ли от изсипването пре австралиецо![]()
не казвам
суевериеееееее
утре пак![]()
.................................................. .................................................. ..........................................
За луната или за парата
поздрав
albagpipe (02-10-2012)
Луната, парата ...чача-то
и от мен една ламбада
мисля, че от 2 часа по-рано няма да има сериозно мърдане![]()
GGBG (03-10-2012)
Мила, един съвет....където сте си почнали разговорчето там си го завършете.Не ми се иска да цапам темета на колегата Реда за това ще отговоря тук на Олег . Колега Олег самочувствието е много хубаво нещо ,но то не е за лично ползване . Когато човек с високо самочувствие се изправи пред други хора знаеш ли колко бързо може да стане висок 1см защото самочувствието му се е дължала на неадекватното мнение на близките му ? Ето защо се опитвам да бъда адекватна та като падате да е от по ниско.
че аман от интелектуалното ви хейтване. Не ми се сърди.... дори е добре да има тема .... може пък аз да я отворя .... линейка трябва да купя за извозване - задача номер едно - дори две трябва да бъдат, а като гледам епидемиологичната картина , специализиран център трябва да се изгради ...или кенеф, понеже гледам за някакво "цапане" се говори.
-------------------------------------------
Олег, Честит 3 октомври бре! .... много добре почна октомври....а "ябълките" ги яж както "прасе", без каквито и угризения да имаш, рядко не са червиви....
----------
ебати и съвпадението![]()
следвайки връзката със споменатия кенеф и цапане...... чета новините, жълтите разбира се, и току-що се натъквам на следното:
http://www.blitz.bg/photoshow/16/13713#13713 (да предупредя, гледката не е приятна!)
Мнение изразено от краен егоист на обществено място, си е като едно изцвъкано лайно ... понеже мнението не се изразява с цел изграждане на конекции със събеседника, а просто да се изцвъка на навънка.![]()
![]()
Благодаря, честит и на теб !
Комарджи, аз угризения нямам, щото съм много праведен![]()
Обаче имах една дружка дето и беше гузно като хапне повече и дори започваше да спортува душата. Обаче и физиката и беше такава, че като тръгва да качва, качва навсякъде, а не като повечето в определени части например дупето. Което беше супер...разбираш защо нали![]()