Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (24-09-2020), renito5 (25-09-2020), Novak (25-09-2020), kypa (28-09-2020)
И защо си мислиш, че нашите антишпиони са измислени и не могат да хванат нищо? Вие верно само се съмнявате във всичко и не вярвате на нищо. Ами това са фактите хванали са ги повдигнати са обвинения хората изкарали дипломатически имунитет и ги екстрадират. Персона нон грата. Бай бай ла визит.![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Ами да мисля. Има строго секретни тайни дето не могат да попадат навсякъде. Дори и президенто се опари лошо и подскочи и след него и няколко хиляди протестанти ревнаха. Така, че повярвай ми има много неща дето не знаем и не ни е и работа да знаем има си хора за всичко. Всяка жаба да си знае гьола.
Роналд Рейгън
Ми щото сме малка държава и щеш, не щеш познаваш някой от тези дето трябва да свършат работа и като ги познаваш, занаеш, че те даже и да могат просто не искат да я свършат.И защо си мислиш, че нашите антишпиони са измислени и не могат да хванат нищо? Вие верно само се съмнявате във всичко и не вярвате на нищо. Ами това са фактите хванали са ги повдигнати са обвинения хората изкарали дипломатически имунитет и ги екстрадират. Персона нон грата. Бай бай ла визит.
Понеже във връзка с работата ми се налага да се срещам със служители на полиция, икономическа полиция, ДАНС и т.н. мога да кажа, че там цари такава неграмотност, че просто не може да се опише. Поне на мен ми е бедна фантазията да го опиша.
Един скорошен случай - една служителка на една от горните институции се опитваще да ме убеди, че електронния подпис било като се подпишеш на един лист и го сканираш, след което го монтираш по разни документи с фотошоп или друга програма. И беше много възмутена, че аз това не го знам.
И служителката не беше секретарка а с чин капитан.
Последна редакция от minkov : 24-09-2020 на 20:23
Нерегистриран (2), jssj (24-09-2020), Emil Enchev (25-09-2020), renito5 (25-09-2020), Novak (25-09-2020), kypa (28-09-2020)
Минков това което обедняваш няма нищо общо с това за това което говорим. Всеки средно интелигентен българин знае какво значи гриф "Строго Секретно". И всеки може да ти каже какво следва при нарошение на закона за секретните документи. Няма да споменавам изобщо, че само определени хора и то в много тесен кръг могат да боравят с такива документи. Тези хора се проверяват до девето коляно за криминално минало и се следят под лупа. Така, че тази служителка дето не знае за електронния подпис може да е бъзнеш само за секретни документи. Кажи й, че плащаш добре за някой "Строго Секретен" документ. Да видим просто за сверка какво ще се получи. Нищо повече.Ми щото сме малка държава и щеш, не щеш познаваш някой от тези дето трябва да свършат работа и като ги познаваш, занаеш, че те даже и да могат просто не искат да я свършат.
Понеже във връзка с работата ми се налага да се срещам със служители на полиция, икономическа полиция, ДАНС и т.н. мога да кажа, че там цари такава неграмотност, че просто не може да се опише. Поне на мен ми е бедна фантазията да го опиша.
Един скорошен случай - една служителка на една от горните институции се опитваще да ме убеди, че електронния подпис било като се подпишеш на един лист и го сканираш, след което го монтираш по разни документи с фотошоп или друга програма. И беше много възмутена, че аз това не го знам.
И служителката не беше секретарка а с чин капитан.
Роналд Рейгън
Това требе да е майтап някакъв Минков. Не може да е вярно. ...Ама като се замисля, може пък умните да са от капитан нагоре. Я виж Бойко....Ми щото сме малка държава и щеш, не щеш познаваш някой от тези дето трябва да свършат работа и като ги познаваш, занаеш, че те даже и да могат просто не искат да я свършат.
И служителката не беше секретарка а с чин капитан.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не е майтап, за съжаление.
Истинае.
Такова е нивото. То си има и фундаментални причини да е такова, ама не е тук мястото да ги обяснявам.
gambletrade (25-09-2020), jssj (25-09-2020), kypa (28-09-2020)
Имам представа какво е секретен документ. Нямам желание да се занимавам с глупости.Минков това което обедняваш няма нищо общо с това за това което говорим. Всеки средно интелигентен българин знае какво значи гриф "Строго Секретно". И всеки може да ти каже какво следва при нарошение на закона за секретните документи. Няма да споменавам изобщо, че само определени хора и то в много тесен кръг могат да боравят с такива документи. Тези хора се проверяват до девето коляно за криминално минало и се следят под лупа. Така, че тази служителка дето не знае за електронния подпис може да е бъзнеш само за секретни документи. Кажи й, че плащаш добре за някой "Строго Секретен" документ. Да видим просто за сверка какво ще се получи. Нищо повече.
В общи линии имам, макар и бегла представа какви са засекретените работи, поне в по-голямата им част. Вероятно има и засекретени работи, за които и не подозирам и съм убеден, че повечето работи са засекретени за да скрият от целокупния български народ, а не от чужди държави. И всъщност това им е проблема на шефчетата, щото ще ги научаваме от чуждите медии някои истини
Дискусията според мен отива в съвсем друга плоскост. Виждам, че продължаваш да дърпаш чергата към твойта посока и твоята гледна точка. Не искам да изпадам в полемика и само ще кажа, че България има ясни интереси и пътя е ясен Европейска интеграция и НАТО. Всичко това на някой не му харесва и се опитва да намали скороста и да отклони посоката, но има служби който се грижат за безопасността на движението. Всичко друго са дребни и незначителни закачкив сравнение с интересите на държавата и нацията. Бог да пази България.Имам представа какво е секретен документ. Нямам желание да се занимавам с глупости.
В общи линии имам, макар и бегла представа какви са засекретените работи, поне в по-голямата им част. Вероятно има и засекретени работи, за които и не подозирам и съм убеден, че повечето работи са засекретени за да скрият от целокупния български народ, а не от чужди държави. И всъщност това им е проблема на шефчетата, щото ще ги научаваме от чуждите медии някои истини
Роналд Рейгън
Имаше случай по време на кризата едно момче беше пуснали заплахи срещу Мутафчийски, а след няколко часа къщата в която се водеше че живее беше обградена от полиция. Така че в България наистина си има хора за всичко.
ndimitrov73 (25-09-2020), minkov (25-09-2020), kypa (28-09-2020)