За да не иглеждаш голословна ..
Щото искаме промяна, не искаме кражби, не искаме корупция , па не можем да кажем две думи на кръст кой е Месията
И да, сигурен съм че аудиторията си е направила изводи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
K_W (10-09-2020), Нерегистриран (2)
Не не се срамувам от нищо, което съм казала или направила, изразявала съм гражданската си позиция, кой разбрал, разбрал, нямам намерие да повтарям 100 пъти едно и също пред хора, с които не може да се води нормален разговор.Срамуваш ли се от изборите си, срамуваш ли се от това което ще избереш за в бъдеще? Този опит за избягване на въпросите, не работи, застанете зад изборите си изразете гражданската си позиция. Кажете какви конкретни мерки искате, изборите със или без оставка са след няколко месеца
А вие си хейтвайте на воля щом ви кефи и ви позволяват.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ти 100 пъти досега си говорила за Бацета, ирландски пастирки , Сталинки, Барнита и всякакви други герои , както и против кой сиНе не се срамувам от нищо, което съм казала или направила, изразявала съм гражданската си позиция, кой разбрал, разбрал, нямам намерие да повтарям 100 пъти едно и също пред хора, с които не може да се води нормален разговор.
Но и един път не сме прочели за кой си !
За как очакваш да се случи промяната няма да питам, че щом още на първия въпрос взе да въртиш на всички посоки , само и само да не отговориш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А защо въобще си мислиш, че някой търси Месия. месия в момента има само в ГЕРБ, защото е партия от вождистки тип. В България, освен ГЕРБ вождистки образувания са тези на Марешки, на Сидеров, на Симеонов, на Каракачанов и ДПС.
Аз за други не се сещам.
Та другите партии вождове нямат.
Тези с вождовете не ме интересуват, не са моя тип, защото никога не съм бил фен на масовата почит на кумирите (то и забранено от християнската религия)
А когато другите партии си изкарат кандидатурите ще дам ясен отговор кой ще подкрепя.
След като на някой му трябва Месия, Вожд и кумир, няма проблем да си го почита по надлежния ред, ама чак да се опитва да вкара всички в култа и да убеждава останалите, че друг кумир освен този няма, просто не е сериозно.
Е това странното нещо на Слави и то е такова,А защо въобще си мислиш, че някой търси Месия. месия в момента има само в ГЕРБ, защото е партия от вождистки тип. В България, освен ГЕРБ вождистки образувания са тези на Марешки, на Сидеров, на Симеонов, на Каракачанов и ДПС.
Аз за други не се сещам.
Тези с вождовете не ме интересуват, не са моя тип, защото никога не съм бил фен на масовата почит на кумирите (то и забранено от християнската религия)
А когато другите партии си изкарат кандидатурите ще дам ясен отговор кой ще подкрепя.
След като на някой му трябва Месия, Вожд и кумир, няма проблем да си го почита по надлежния ред, ама чак да се опитва да вкара всички в култа и да убеждава останалите, че друг кумир освен този няма, просто не е сериозно.
Даже то май май е и най-вождисткото образУвание по партийната ни действителност и история
Ами след като говорим за драстични и радикални промени в държавата - като изкореняване на корупции, кражби и подобни , нормално човек да си помисли, че това не може да се случи с някой от досегашните герой от съществуващите партии .А защо въобще си мислиш, че някой търси Месия. месия в момента има само в ГЕРБ, защото е партия от вождистки тип. В България, освен ГЕРБ вождистки образувания са тези на Марешки, на Сидеров, на Симеонов, на Каракачанов и ДПС.
Аз за други не се сещам.
И нормално да е някой Месия - най-образно казано, като събирателен образ на някой - нов, силен, честен, некорумпиран
И който да се изправи срещу цялата мафия в държавата , да я разбие на пух и прах и да стигнем западноевропейския стандарт
Но щом казваш че още го няма и ще чакаме изборите , добре няма да питам повече
K_W (10-09-2020), Нерегистриран (2)
Нормално е само за феновете на Месията.Ами след като говорим за драстични и радикални промени в държавата - като изкореняване на корупции, кражби и подобни , нормално човек да си помисли, че това не може да се случи с някой от досегашните герой от съществуващите партии .
И нормално да е някой Месия - най-образно казано, като събирателен образ на някой - нов, силен, честен, некорумпиран
И който да се изправи срещу цялата мафия в държавата , да я разбие на пух и прах и да стигнем западноевропейския стандарт
Но щом казваш че още го няма и ще чакаме изборите , добре няма да питам повече
Повечето хора, особено тези с по-демократично мислене и освободени от робската идея да не мърдаме, щото може да стане по-зле, са убедени, че управлението се извършва на база идеи и платформа лансирана на избори и изпълнявана, ако се спечели доверието на народа чрез квалифицирани кадри и контролирана от народа. При неизпълнение на програмата - смяна.
Emil Enchev (10-09-2020), K_W (10-09-2020), Нерегистриран (5), kypa (11-09-2020)
Струва ми се че бъркаш, аз изразчвам позицията си ясно и точно, не обиждам никой, дори и към прездента който ми е крайно неприятен и неморален не съм се обръщал с невъзпитани изрази и обиди. От друга страна ти и други говорите за тикви, барни и тн. Аз бих те посъветвал да загърбиш емоциите и да погледнеш обективно нещата от едната и другата гледна точка. Съвсем ясно се откроява двоен стандарт и как протестиращите имат право да наричат всеки както си иксат без доказателства, всичко от тяхна страна е справеливо и оправдано, дори и най-голямата вандалщина и незаконна дейснот.Не не се срамувам от нищо, което съм казала или направила, изразявала съм гражданската си позиция, кой разбрал, разбрал, нямам намерие да повтарям 100 пъти едно и също пред хора, с които не може да се води нормален разговор.
Като говориш за "робската идея да не мърдаме " сигурно визираш тези , който подкрепят протестите и зоват за промяна , ама не мърдат много ...от вкъщи си ...иначе друг да е по протестите и друг да се бъхти за промяната !Нормално е само за феновете на Месията.
Повечето хора, особено тези с по-демократично мислене и освободени от робската идея да не мърдаме, щото може да стане по-зле, са убедени, че управлението се извършва на база идеи и платформа лансирана на избори и изпълнявана, ако се спечели доверието на народа чрез квалифицирани кадри и контролирана от народа. При неизпълнение на програмата - смяна.
Освободените от робското мислене ще правят промяната в държавата от вкъщи си - на сигурно, на спокойно, на хладничко или на топличко ( според сезона ) или работейки си вкъщи или в службичката си ...че ако излезнат навън може да стене по -зле !
Да, вече разбрах![]()
K_W (10-09-2020), Нерегистриран (5)