Хмммм..... кът гледам не само тренда, ами и форума станал кравешки
![]()
Хмммм..... кът гледам не само тренда, ами и форума станал кравешки
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
аз пък точно ей сега ще хукна точно заради теб да си губа времето и да ровя назад в седем хиляди и кусур страници че да ти показвам
ама и се чудя админа наистина как не те е баннал
Алфо затваряй я тая къса щото наистина ще ревеш
----------
Бика търсим Сити,бика
някои хора скоро не са ходили май на бик и света им е крив
.................................................. ....
страдат от луда крава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На всички май ви липсва бик...... Кво толкова делите, не мога ви разбера та заливате форума с помия.аз пък точно ей сега ще хукна точно заради теб да си губа времето и да ровя назад в седем хиляди и кусур страници че да ти показвам
ама и се чудя админа наистина как не те е баннал
Алфо затваряй я тая къса щото наистина ще ревеш
----------
Бика търсим Сити,бика
някои хора скоро не са ходили май на бик и света им е крив
.................................................. ....
страдат от луда крава
plovcity, ти се появи и курса тръгна. Инак цяла сутрин ситнеше за 20 пипса!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak, то момичето може и без нас да си пуска позиции, повечето от нас също можем без нея да си пускаме, но познай кой ще е позналият накрая. Седем години са седем пъти повече от една ( и то от дъжд на вятър) какъвто е моят жалък опит. Аз лично съм ѝ благодарна, че споделя и то навреме - опитът си е опит - най-важното във форекса според мен.
Бонуси от дърляне и общи приказки не се правят, ако не знаеш. То ако е така, и ти си понатрупала бая на неин гръб.
А куфарите кой да ѝ носи, тя винаги ще намери, защо пък да не окаже чест на някой от форума, съфорумците да не са за изхвърляне ?
Айде, курсът стана интересен, прекратяваме страничните занимания, че и без това ми става жал и за двете страни, честно казано.
Ако си чел от сутринта, има тук една "алфа крава", дето не ще да се озапти, то пръски, то слюнки, то жлъч, обезумяла е горката и не спира да хвърля къчове и да размахва рога и копита... Съжалявам Сити. Грозно е, знам, ама не сме ние виновни...
Айде, честито! Пробихме най-после 2940. Айде, хаирлия да е. Сега сме нагоре вече. Най-после!
Тръгна, ама в грешната за мен посока
Втори ден ми виси тая къса, а то нагоре се засили
----------
От нея не прочетох НИТО ЕДНА обидна дума....... не знам кой пръска помия, плюнки и жлъчка........Ако си чел от сутринта, има тук една "алфа крава", дето не ще да се озапти, то пръски, то слюнки, то жлъч, обезумяла е горката и не спира да хвърля къчове и да размахва рога и копита... Съжалявам Сити. Грозно е, знам, ама не сме ние виновни...
Айде, честито! Пробихме най-после 2940. Айде, хаирлия да е. Сега сме нагоре вече. Най-после!
Мила моя,където и да съм отишла са ме посрещали с голямо уважение, на ръце ме носят и изпълняват всяко едно мое желание.Та нямам намерение да падам до твоето ниво,успех ти в трейдинга и по-малко злоба,защото до никъде няма да я докараш.Кото влезе на сигналите ми днес му пожелавам успех,пък ти като ти кривогледа и с къса памет проблема си е твой,графики да искаш бол назад,ама точно заради теб няма да тръгна да си губя времето-то ми е най-безценното нещо в живота
~@~, За разлика от теб и твоите дружки аз не употребявам обидни и прочие епитети както и като нямам аргументи по някой въпрос не ръся заплахи.
Сети се сама кога човек става агресивен или ако не можеш да ти помогна.
Нямаш нито една графика с позиция на нея,публикувана до този момент, а на бас
Не да ми показваш- а малко да видим че има някакво покритие зад думите.
П.с. Умалителното обръщение не ми подхожда.