ndimitrov73, наясно съм с историята, но не виждам никаква ползва и конструктивност грешките направени сега, да се оправдават с неща случили се преди 10-20-50 години.
Сега не коментираме корупцията по станишево време или кражбите по татово, сега коментираме последното десетилетие.
И за него няма оправдание с другите, отговорността си е тяхна, за това че се правеше колкото, да се открадне и се работеше само там откъдето можеха да кешират тук и сега.
По дупки аз никога не съм крила, така че си се объркал, а виж герберчета при загуба на еднокнижния за кратко ще се снишат и после пак се пребоядисват и стават верни на новия вожд.
Погледни правителството в момента, колко партийни номади има - хора, с една единствена цел да е там нещо във властта, та това е присъщо на членската маса на герб.
Тренда е надолу в тази партия.
Ето ти малко новини от днес: София недостиг на места по детските градини 10 000
поръчката за уличното осветление
https://www.segabg.com/hot/category-...ne-za-2-za-4-g
Ето ти в картинки колко харчи общината за цветя
8021
Обаче имаме метро, така де столица сме все пак, ама на хората за които е построено не искат да си слязат от колите. И него нямаше да го има, добре че е финансирано в голямата си част с пари от ЕС, аз не го ползвам защото няма къде да ходя с него, но са измислили това инженерно чудо сега, за да го предпазват от наводнения. Незнам дали си чул, но се наводнява при всеки по-силен дъжд. Ето гениалната инженерна мисъл на столична община.
https://www.mediapool.bg/stolichna-o...ews311190.html
И всеки ден така - за липсата на места в детските градина - комунизма, орешарски, кой е виновен?
За такива обществени поръчки и за неща, които всеки ден виждаме - комунизма ли е виновен, орешарски, кой трябва да обере пешкира за всичките тези ежедневни кофти решения?
За това че ни смятат за най-корумпираната държава в Европа- пак някой друг ли е виновен?
И така нататък - знам отричат всичко като комунист на разпит, ама те са си от този джинс, така че не ме изненадва.