Аз тихичко си наблюдавам, че имам съмнения, дето ще влизаме в отпускарски трейдърски период -
РЕДА пуска процедирането сутрин, ония от световните пазари гледат рейжа - Удри до долу, удри после наобратно до горе и после репетЕ)
![]()
Последна редакция от КинО : 14-07-2020 на 17:05
Не трябва да се отдава чак толкова голямо значение на фундамента. Говоря за чисто икономическия фундамент. Покрай тази пандемия от коронавирус всяка малко по-добра новина е повод за оптимизъм. Това дава сила на индексите, а те повличат еврото нагоре. Втората причина е, че в момента сме в средата на юли месец и мнозина са в почивка. При такъв нисколиквиден валутен пазар виждаш колко се е повишила волатилността при някои финансови инструменти. Само гледай златото и валутната двойка английска лира/американски долар какво правят. Иначе специално при валутната двойка евро/долар положението е много интересно. Може да се каже, че е направо ключово. На месечна графика цената тества 50 МА и ако я бие ще можем спокойно да говорим за обръщане на тренда. Не че и сега не чета подобни коментари. Значи чакаме да видим в следващите часове какво ще стане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAXJOY (14-07-2020), big_shark2 (14-07-2020), kypa (15-07-2020), Barbaron (15-07-2020), Нерегистриран (3)
нема логика, не я търси,и преди като излизаха лоши резултати за долара той поскъпваше без да има причина
Trust Me, I'm an "Engineer"
И аз съм се отказал да търся логиката доста отдавна, тургувам това каквото пазара ми покаже и каквото успея да видя от него. Сега мисля да скъсявам еврака за едни 40-50 писа, а после пазара ще покаже на къде ще ходи - вече наблягам на малките сигнали за бързи печалби ( евенлално )![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има.
Триъгълната структура удържа, утре на дневен РЕД пак има нов връхт.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ха добро утро на всинца Ви! Къси в евро-долар за 1,1377, макар че основното движение е в посока север. Профитен от мен!
Trust Me, I'm an "Engineer"
Добро утро, хубав ръст направи еврака по всички фронтове, но сега се намира на съпротива и въпросът е как ще реагира на нея, ще продължи ли ръста, или ще направи корекция. И нали си имам дълги евра по други двойки съм мераклия да не спира, но то си знае своето.
Японската е много нагоре и гледа за нагоре!!!!!
ХонгКонската е доста надолу.
КОД ЗЕЛЕН!!!!!
Днеска почваме с италиански,,,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 1,1412-1,1423
при пробив с възможност за 1,1448-1,1464
с вероятност за ИДЕИНА зона 1,1479-1,1495.
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 1,1405-1,1393(87)
и при преминаване там ще има атака на 1,1380-,1361
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 1,1347-1,1325.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Последна редакция от REDA : 15-07-2020 на 06:23