Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването Дъ Ориджинал:
Продължава пост-връхтната РЕЙДЖЮВИЦА с евентуален нов напън за през ГАПЪТ.
Като ако стигнем синята зона отдоле те това последното може да се промени, а ако тръгнем да я прескачаме се отлага за неопределен период напред.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (10-06-2020), Barbaron (10-06-2020), Spekulanta (10-06-2020), balcon (10-06-2020), kypa (10-06-2020)
Мисля, че акулите здраво ще раздрусат клона, където комфортно досега са се разположили всички заложили на слаб долар. Златото и до чака да потъне. В 21:00 ч. ще бъде интересно. Струва ми се, че дори и да продължи нагоре еврото първо ще пусне един шиш до 1.1240.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
hanuman (10-06-2020), REDA (10-06-2020), Spekulanta (10-06-2020), Barbaron (10-06-2020), kypa (10-06-2020), Нерегистриран (2)
Ще има шиш нагоре първо, понеже станаха много очакващите еврака пък и кабела да падне, и после вече може да се очаква мечата атака. Поне така аз ги виждам нещата.
REDA (10-06-2020), Нерегистриран (6), Spekulanta (10-06-2020), Barbaron (10-06-2020), kypa (10-06-2020)