Не, не става въпрос за сръдни, а аз се интересувам за това:
////////Става въпрос за това, че имаме няколко инструмента - МА, RSI, CCI, Momentum и прочие и във всички източници, които съм чел/ виждал се дава за пример дневна или седмична ( месечна ) графика, а аз съм по - скоро на М5, М15 и Н1///////////
и имам предвид това, че примерно гледам на Н1 ( не ми се ще, ако мога да си го позволя де, да гледам на по - висок ТФ заради това, че няма голяма динамика там ... ) и виждам ( уж ) на къде се движи тренда и след това на М5 или по - добре ( май ) на М15 търся точка за вход.
Но за да не кликам по различните ТФ, ( а ако са и няколко валути ?! ) да си поставя инструменти на М5 или М15 и да си гледам там. За да стане това обаче ( и да не ползвам MTF ( уж ) инструменти дето ги има в нета ) искам да си сложа на графиката инструменти, които обаче да са за конкретния ТФ, а не инструмента с определените му настройки да е "добър" за Д1, а аз да го ползвам на М5 ?! Както писа Олег - има разлика в показването на даден инструмент, но в различни ТФ!
Та за това питам имали начин някакъв и който да не "натоварва" даден човек да казва своите "тайни" настройки за да мога да си настроя МА, RCI и т.н всеки за конкретния ТФ ? ( Да не ползвам едни настройки в различни ТФ )
Или отговорът е, че всеки си прави настройки сам за себе си или пък не можа да се правят такива настройки поначало ?
Благодаря предварително!